Benim boyum 160 boyum omzuna gelir mi nasıl görünüruz var mı böyle sevgili olanlar evliler
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Omzuna gelir tam ben 1.80
Omzuna geliyorsa iyi
Evet tabi kızın boyu kaç olur bilmem 🤣
Ben varım omuz civarına gelirsin
Oldu mu bu boyda kız arkadaşın
Şu an var 😂 180 ve 160
Memnun musunuz toplumda görünüş olarak 😄
Evet bence ideal. rahatça istediğ topukluyu giyebiliyor mesela. Sende durum nasıl
Ben topuklu giyen biriyim ve benimle aynı boyda olmasını istemem giyince. şu an konuşuyoruz boyunu öğrenince bir sormak istedim böyle çiftlere
Topukluyla aynı boyda olmazsınız
180 erkek uzun ve sen biraz kısa kalırsın
Kısa olmak daha iyi topuklu giyen biriyim giyince aynı boyda olmayalım mümkünse
İstediğin kadar topuklu giy yine yetişemezsin
Arada 20 santim var topuklu giyince 10 santim 170 olsa aynı boyda olurduk ve yanımda erkek gibi birini hissetmezdim.
Erkek hissetmediğim birini istemezdim*
10 cm le aynı boy nasıl oluyor senin zihinde
Sanki 180 boyun var gibi konuşuyorsun birkaç cm eksik olsan minyon olarak geçeceksin sen
10 cm benden uzun olması iyi diyorum 170 olupta aynı topukluyla aynı boyda olsak iyi olmaz
Adamın boyu 180 arkadaşım ya neyi kıskandın anlamadım 5 santim kısa olan 175 erkeklerde kısa boylu minyon erkek oluyor ona bakılırsa. Topuklu giyince 170 oluyor boyum diyorum ve erkeğin 180olmasi iyi 10 cm uzun oluyor. 180 olsam niye 180 erkekle olayım aynı boyda olan erkekle kafan mı güzel
Ne kıskanması saçmalama ben 185 im.
Ee seni geren ne
Sana niye dert oldu
Senin boyunu çok bir marifet sanman
Söylediğim sana niye dert oluyor
Ben boyumu nerede marifet sanmışım pardon? Karşındaki adam 180 bende 160 topuklu giyince nasıl görünüruz yazmışım. Niye kıskandın şimdi 180 erkekle konuşmamı 180 kızlar gibi.
Kıskançlık yok sen iyi misin 185 boyum var iki oldu sana söylüyorum
Sanki burada sana çıkma teklifi etmişim de öyle bir korku saldırı halindesin.
Korkma olmam senin gibilerle. Zaten baştan belli ediyorsunuz kendinizi hiç yaklaşmıyorum bile. Hayatta ki tek şansını boyunda kullanmış buradan ego kasan ergenlerle uğraşmam.
Ne korkusu ya demek istediğim sana boyunla özgüvenin ters orantılı senin ayrıca rahatsız oluyorsan eğer görüşü silersin bu kadar basit
Senin boyda ki kızlarla hiç bulaşmıyorum emin ol.
Ne yapayım ezik mi olayım? Özgüvenimi sorun etmen saçma. Senin aklın sıra kısa kızlar uzun erkek istemesin hesabı egolusunuz demeye getiriyorsun. Boyuna bakmıyorum ilk bakışta santimetre değil gözüm herhalde. Benden bir tık uzun olunca o da begenince oluyor. Sen kendinle aynı boyda kız arıyorsan bana ne. Adam beni beğenmiş seni ne ilgilendirir
Senin gibilerde itici bakış görünce ben uzak duruyorum zaten size gerek kalmadan.
Ben sadece kendime bakarım başkası yer elması istemiş bana ne ki ben kendimden örnek veriyorum 170 altı kız yanımda olması imkansız senin zoruna giden ne?
Sen şu an itici duruyorsun görüşlere saygı duymayı öğren uzunum tabi uzun istiyorum hakkım bu
Sen geldin burada rahatsız oldun birkaç santim kısa olsan minyon olursun diye. Bana ne senin neyi tercih ettiğininden burası benim sorum ve 180 erkek 160 kız yorumunu istedim. Uzun kız arıyorsan burada değil başka sorularda ara. Boyun uzun diye insanları yer elması diye aşaman da karakterisizlik belirtisi.
Zoruna neden gidiyor ortalık yer elması dolu bu bir gerçek
Sen insanlara saygılı yaklaş bana yer elması diyen birinin görüşüne saygı duyacak değilim. Senin gibi uzun erkekleri çok gördük boyu 187 ama tip beş para etmez.
Sana demedim üzerine alındın ve tipim hayalinin çok üzerinde 😃
İnsanlardan yer elması diye bahseden biri eğitimsizdir.
Sana bir araba laf saydım yer almasını cımbızla çekip aldın ya ne kadar eğitimli olduğunu belli ettin ilkokul terk 😂
Bana ne tipinden senin. Ben burada kendi sorumu sordum bitti. Konu sen degilsin. Beni de beğenen beğenmiş. Aklın sıra benim özgüvenimi düşürmeye çalışıp konuştuğum kişiyle mi olacaksın anlamadım 180 kızlar gibi hasetlendin bana.
Ben dediklerine kızgın değilim bak özgüvenini düşürmek gibi bir niyetim yok olsa böyle yapmam daha ağır konuşurum ayrıca sana yer elması denedim üzerine alındın
Daha yazı yazmaya bilmiyor ya. Türkçe öğren önce. İnsanlara yer elması diyen biri de benim eğitim seviyemi zorlanmasın.
Hiçbir sebep bulamadın vurmak için yazı yazmak ne alaka yemin ediyorum bak 2. sınıf kardeşim senden daha zeki 😃
İnan ne düşündüğünüz zerre umrumda değil senin gibi erkeklerin. Biliyorum toplumda çokta varsınız uzunsunuz diye çoğu kız ilgi veriyor ego kabarıyor haliyle. Ama ille de uzun deseydim tipe bakmadan bende diğerleri gibi 190 derdim. Benim için yüz ve karakter önemli önce sen istediğin kadar 170den aşağı kızlara yer elması diyebilirsin canım ama karşı tarafta memnun bende memnunum
Valla yoruldum okumak bile istemiyorum artık canım elma çekti yemeye gidiyorum sana bol şanslar 👍
Sen daha benim eğitim seviyemi sorgulayacak tek yorum bulamadın lafı cımbızla almışsın diye zirvaladın
Zekan orta seviye olduktan sonra istersen master yap 🍏
Hadi bb elma yemem lazım şimdi sende sütünü iç uyu
Benim lafımı bana satma özgün ol. Zeka ve eğitim seviyesi düşük olan sensin. Bu zekayla iyi gelmişsin bu yaşa kadar. Boyu uzun olanın aklı kısa olur.
Birde gizlendi ahahaha neyseki ekran görüntünü aldım.
Omzuna geliyor
Ortalama
Manit mi