160 cm boyum var. Balıketliyim. Bacak gövde orantım iyi fiziğim düzgün. Yüzümün de güzel olduğunu düşünüyorum. Bakımlı biriyim. Boy takıntım yok bu arada yanlış anlaşılmasın 175 cm sevgilim de daha kısası da oldu. Sadece uzun kızlar çok beğenildiği için sosyal medyadaki yorumlar hep bu yönde. Açıkçası merak ediyorum. Uzun boylu erkeklerin tercihi benim gibi kızlardan yana olur mu acaba. Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim🌸
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ülke ortalamasının üstünde boyun var. Ben 186 yım eşim 150. Inan bana boy kilo saç rengi vs vs her şey sözde unsur. Asıl unsur kader
Cok guzel yorum. Tesekkurler
Senin daha artilarin var. Baliketlisin orantılısin. Eğer birde güler yüzlü isen temiz kalpli zeki biriysen yüzün çirkin bile olsa olur. En güzel makyaj gülümsemek.. her insana yakisir
O zaman bu iş tamamdırr
Diğer yorumları okudum detayları da gördüm.. demekki A+ ☺️😉
😄
☕
Ben şahsen severim böyle oyuncak gibi elinde heryere götürme şansın oluyor 😂
Yaaa hahahah
Haksız mıyım ama aşırı tatlı oluyorlar bana göre 🤣
Senin boyun kac ki hshs
Sana kaç lazım diyecem 1.80 üzeri demişsin zaten
1.84 benim 😎
Ahahah ya bana lazımlık bisey yok merak sadece. Boyunda gayet guzel
Tip olmadık dan sonra boyun pek önemi kalıyormuki sence
Ben sana şu kadarını diyim. Biz kadınlar gercekten güzel. konuşabilen ozguvenli erkeklere asik oluyoruz. Benim bi sevgilim cidden bak cirkindi bunu herkes diyordu ama ben cok seviyordum cok asiktim. O ayrildi benden. Cunku ozguvenli ve zekiydi. Erkekte bu onemli
Valla özgüven var dibine kadar hemde olmasaydı burada seninle böyle rahat sohbet edemez dim dimi 😂
Yani bu pek biseyin gostergesi degil djdjdj
Görmek istediğin nasıl Bi gösterge onu dile getir bakim
Sesin kesildi hayırdır yav🤣🤣
Benim görüşleri cevapsız bıraktın ama şunu diyim göründüğü kadarıyla ilgi görmeyi seven birisin sen
boyum 192 ayakkabıyla 194-195 falan oluyorum. omuzlarım cidden geniş. tipimde tatlı ve masum diyeceğin bir tip 10 üzerinden 6-7 falan yani.
ilgimi çeken bir boy evet ama her şey boyda değil. fizikte orantılı olmalı. tipte ortalama veya ortalamanın biraz üstü olmalı.
ince bel, büyük göğüs veya büyük kalçanın en azından birisi olmalı fizik anlamında
ikiside varsa bal dök yala :D
Ben de mesela ayakkabı ile 165 oluyorum. Yüz hatlarım güzel 10 üzerinden 8 9 verebilirim. Gögüslerim D cup. Dolgun. Tenim beyaz. Kalçalarım da yuvarlak dolgun. Bu özellikler varsa boyun bir önemi kalmaz mı diyorsun 😄
görmem lazım ama genel anlamda bence evet :D
sence benim boyum çokmu uzun?
yani çekici bir boymu itici bir boymu sence, dürüst ol ama :D
Sen de benim gibisin biliyor musun. Arada kalıyor insan. Çok mu uzun diyorsun bi içinden. Ama asla itici değil. Aslında bence iş özgüvende bitiyor ya
Özgüvenimde problem yok ama cidden çok uzunsun lafını her iki cinstende duyunca 185 olmayı istiyorum hatta 180 olsaydım keşke dediğim bile oluyor :D
birde hangi ortama girersem gireyim kadın erkek farketmeksizin tüm gözler üzerimde oluyor spor yaptığım için hafif yapılandım birde yürüyüşüm falan düzeldiği için gerçekten çok dikkat çekiyorum.
birde benim anlamlandıramadığım kızların beni ilk gördüğünde yani ilk tanışma esnasında yüzleri bana karşı hep güleç oluyor :D
saçlarını falan topluyorlar bilmiyorum ya, belkide ben kuruntu yapıyorum onlara karşı :D
ama cidden ilgilerini çektiğimi düşünüyorum belkide kuruntudur dediğim gibi.
Yaaa vallahi bana da minyonsun diyorlar biraz üzülüyorum keşke 165 170 olsaydım diyorum falan. Ooo sana güzel avantajlar katıyor o zaman😄 Boy ortalaması düşük olan bir ülkedeyiz o yuzden uzun olan herkes ilgi cekiyor sen de eminim ki cekiyorsundur
evet çekiyorum zaten sırf boyum yüzünden benimle sevgili olan kız sayısı cidden çok fazla :D
ama şu sıralar kendime odaklandığım için sevgili işleriyle uğraşamam. takılmalık, fb tarzı falan olursa yok demem ama sevgili olayını cidden istemiyorum. daha yaşım 23 ciddi ilişki için hem erken hem geç sayılır ama ben 27-28 e kadar evlenmeyi düşünmüyorum zaten. belkide hiç evlenmem :D
Seninle sırf boyun için değil de gerçekten sen olduğun için birlikte olabilecek kızı bulabilmen için de çok kopmamanı tavsiye ederim. İnsanoğlu özünde bunu hep arar. Ne kadar uzaklaşırsan doğru insan da o kadar uzağında kalacak. Saygı duyulur elbette ama ufak bi tavsiye vermek istedim🌸
bu devirde ciddi ilişki yaşanacak kimse kalmamış bence :)
tavsiyeni dikkate almaya çalışacağım :D
Ben çok güzel ilişki yaşayan insanlara her gün şahit oluyorum. Hevesler geçici gercekler kalicidir😊
buradan olmasa seni alırdım gizli üye ;)
Nereye alıyon 😄
kendime alıyorum tabiki.
başkasına yar edilecek gibi durmuyorsun hiç :D
Oovvv 😜 Tesekkur ederim beyefendi🌸
ricalar hanımefendi. kendinize dikkat edin :)
Siz dee yorumlar icin tesekkur ederimm kendine iyi bakk😊🌸🌸
Madem kriterin var 180 üstü erkekler görsün seni pp koy bakalım oylayalim
Hahaha güzel düşünce ama KS pek güvenilir bir site değil maalesef
Allah Allah 180 üstü beyler yazsın diyorsunuz ama madem yeme bizi
180 üstü beyler burada baba yazsın diye bişey belirtmedim
183'üm, gördüğümde kıpraşıyosam olmuştur o iş biz bu kadar düşünmüyoruz
Benim boyum 183, eski sevgilimin boyu 163’tü. Bence normal bir şey 😄
183 boyum genelde minyon tercih ederim 150 165 arası oldu daha uzunu istemem
Niye bana hiç denk gelmiyor ya senin gibi düşünenler hdhdhd
Denk gelmesini istemedigin için bence yoksa dm atardin🤭😈
Minyon kız hep vazgecilmezimdir
Boyun kac
186
186 ile minyon sevmen güzell
Nedenleri vae o yüzden
Neymis onlar
Özel de
Foto varsa cevap daha kolay olur
Şahsen zayıf tercih ederim.
Himmm o da bir tercih
Cüceye bak seeeen neler de istermiş
Manyak 😂 niye cüce olayımmm
1.60 cüce sayılmaz mi
Hayır 😄 senin boyun kaç
Ne yapacan ki 1.60 i cüce demeyen biri boyuma ne edecen
😂 kesin 190 sındır
Hayır 1.70 im
Sadece insanın boyuna tipine dıs görünüşüne göre adam seçmek saçmalık
Adam secmedim sadece merak ettim
Ama bu kişilere seçiyorsun niye insanın kalbine karakterine önem vermek yerine dıs görünüş tipine göre yargılıyorsun seçiyorsun
Hayir boyum biraz kısa oldugu icin acaba uzun erkekler beni begenir mi diye merak ettim sadece. Yoksa benim 170 sevgilim de oldu
Kac sevgilin oldu la senin yuh artuk
Ya haahhaha cok olmadi ama boya bakmadim hicbirinde
Bakire de değilsindir sen simdi
195 boyunda erkek olarak kilon neki
62 kiloyum
Daha fazla düsünmüştüm
Sorumu cevaplamadinn
Önceki kız arkadasım 161 di ben 187
Peki nasıl tanıştınız? Önyargın oldu mu hiç işte kısa bana göre vs diye
Önyargım olmadı aynı mahallede oturuyoduk öyle tanıstık, zaten uzun kız yok ki tapujlu giyen kız var bence boy büyük sorun degil
Hımmmm
1.82 yim
Cevapla o zaman 😄
Minyon seviyorum 😂🤦🏻♂️
Aaa güzel dhdhdh
Sensin o 😅😂
Beyaz tenli misin?
Evet
Bence her erkeğin hayalisin bir de istekli biriysen erkeğini çıldırtırsın
Öyleyimdir
Bizim karşımıza çıkmazki senin gibi biri
Senin boyun kacti