Liseden beri hoca yapıyorum evvel babam kızıyordu kendi derdi böyle bir şey yok

Bilmiyorum herkesin bize lafı var ben de bunları seviyorum zerre kadar makyaj yapmıyorum ama tırnak ve tırnak bakımını seviyorum ne yapabilirim ki

Liseden beri hoca yapıyorum evvel babam kızıyordu kendi derdi böyle bir şey yok

Bilmiyorum herkesin bize lafı var ben de bunları seviyorum zerre kadar makyaj yapmıyorum ama tırnak ve tırnak bakımını seviyorum ne yapabilirim ki
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kimsenin ne dediğini falan bence bu kadar takmayın ya. İnsanlar güzel olsa bile bir şekilde eleştirip durur aldırış etmeyin kimsenin ne dediğine falan. Yani sizin kendi tercihiniz ister yaparsınız ister yapmazsınız bu kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum ben. Sonuçta eğer bu günah ise günahını siz çekersiniz insanlara sadece saygı duymak düşer.
Pozitif yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum sonuç olarak kapalı ya da açık kadın değil miyiz böyle seviyorum oğlum da gayet yakışıyor diyor düşünün yani oğlum da var başımda bir erkek var yani koca oğlum var yakışıyor anne diyor hatta bugün kırmızı sür dedi yok dedim kırmızı sürmeyeceğim hevesini 14 Şubat 'ta sakla dedim düşündüm bir de destekçi bir oğlum var daha hoş bir şey olsa gerek
Sizin kendi tercihiniz bu kimseyi takmayın
Tekrardan çok teşekkür ederim daha da güven geldi şimdi
Kendine korumak için dışarda pençeyi çıkarırsın
canım çok tatlısın 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar