Güzellik & Bakım Saçım bitlenmiş, ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Slk kardeşimden geçmiş bana şampuan dışında ne yapmam lazım? Kimsenin bilmesini istemiyorum o yüzden bit şampuanı almak istemiyorum Güncellemeler+1 yıl Kaşıntım çok yok Saçım bitlenmiş, ne yapmalıyım? Cevapla Şampuan Soruları Şampuan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
çikolata_gibiyim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Mecbur kullancaksın o şampuanı yoksa geçmez. Az var desen bile onun yavruları vardır. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum varda ne bilim mecbur Alicam Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. Bir tane yetmez üç dört tane permatik al sıfıra vur sinek kaydı yap 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl saçımı mi hayır olmaz Yorumla Nawdeniz +1 yıl Nolucak kökü sende bir şey olmaz tekrar çıkar Bi bere falan ayarla uzayana kadar çıkarma 🙃 Yorumla Soran +1 yıl Yakında düğünüm var 🙂 Yorumla Nawdeniz +1 yıl 😂😂😂😂Gözün aydın bir şey olmaz peruk takarsın yoksa fukara damadıda sevgiye boğacağına bite boğarsın yazuğ çocuğa 🤣🤣🤣 Yorumla
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sirkeli suyla yıkayacaksın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Geçer mi öyle Yorumla Mr_Kaan_ +1 yıl Geçer Yorumla
yengeçburcu94 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Kullanman lazım. Çevrendeki herkese bulaşır yoksa 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok olduğunu düşünmüyorum bugün iki tane tek vardı Yorumla yengeçburcu94 +1 yıl Çoğalmaları konusunda hiç bilgin yok galiba.. sen uyursun düşman uyumaz Yorumla Soran +1 yıl Çoğaldıklarini biliyorum Yorumla
soruperisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kardeşinin yok mu bit şampuanı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır yok Yorumla
TarantulaTuçiş Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sıfıra vur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saçımı mi hayır olmaz Yorumla
Merakli_man6776 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Vur sifira 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saçımı mi hayır olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mecbur kullancaksın o şampuanı yoksa geçmez. Az var desen bile onun yavruları vardır.
Biliyorum varda ne bilim mecbur Alicam
Bir tane yetmez üç dört tane permatik al sıfıra vur sinek kaydı yap
Nasıl saçımı mi hayır olmaz
Nolucak kökü sende bir şey olmaz tekrar çıkar Bi bere falan ayarla uzayana kadar çıkarma 🙃
Yakında düğünüm var 🙂
😂😂😂😂Gözün aydın bir şey olmaz peruk takarsın yoksa fukara damadıda sevgiye boğacağına bite boğarsın yazuğ çocuğa 🤣🤣🤣
Sirkeli suyla yıkayacaksın
Geçer mi öyle
Geçer
Kullanman lazım. Çevrendeki herkese bulaşır yoksa
Çok olduğunu düşünmüyorum bugün iki tane tek vardı
Çoğalmaları konusunda hiç bilgin yok galiba.. sen uyursun düşman uyumaz
Çoğaldıklarini biliyorum
Kardeşinin yok mu bit şampuanı
Hayır yok
Sıfıra vur
Saçımı mi hayır olmaz
Vur sifira