Güzellik & Bakım Eşiniz nasıl bir fizikte olsun isterdiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Zayıf, balık etli veya balık etli üstüben biraz balıketli üstü :D Eşiniz nasıl bir fizikte olsun isterdiniz? Cevapla Fizik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 +1 yıl benim için biraz kilolu olacak balık etimi bilmiyorum örnek sibel can gibi olmalı avuçlanmalı bence 0 5 Yorumla Soran +1 yıl hacimli seviyon :D Yorumla MawiTech +1 yıl sevişmek (ön sevişmede dahil ) 1 saat bile sürmüyor ama onun yanında ona sarılarak uyumak en az 8 saat sürüyor... Yorumla Soran +1 yıl hmmmmm :dddddddddd Yorumla MawiTech +1 yıl sen nasıl birisin Yorumla Soran +1 yıl oyle gbı işte Yorumla
ogayeo Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 35% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 317 cevap paylaştı. Bigboy tercihimdir 🙈 ben uzun benden iri beni alıp taşıyabilecek bir☺️ 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Balık etli vücud hatları belli olacak kıyafetler elbiseler tercih edecek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hmmmmmmmm :dd Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karı kocalık nedir onun anlamını bilen olsun ben evliyim eşim bunu bilmiyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl nwyı blmıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiçbirini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen evli misin Yorumla Soran +1 yıl ney o yauw Yorumla
Fetiş1deli Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Desteksiz sütyen takması yeterli 90 beden ve dik olsa tadından yenmez 0 0 Yorumla
Arsenikkkk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Balik et iyidir :) 0 12 Yorumla Soran +1 yıl thankss Yorumla Arsenikkkk +1 yıl Detayları bilmek güzel olurdu giyim tarzınızı falan Yorumla Arsenikkkk +1 yıl Olmaz mi :) Yorumla Arsenikkkk +1 yıl Çıktınız mi :) Yorumla Soran +1 yıl olmz :p Yorumla Arsenikkkk +1 yıl Niye ya :) Yorumla Soran +1 yıl olmasın :d Yorumla Arsenikkkk +1 yıl Çok istesem :) Yorumla Soran +1 yıl bılemedım Yorumla Arsenikkkk +1 yıl Özelden konuşalım işte Yorumla Soran +1 yıl haha Yorumla Arsenikkkk +1 yıl Napion nasılsın gel işte:) Yorumla
Ya_özgürlük_ya_ölüm Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ne zayıf ne kilolu , sağlıklı olsun önce 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. hafif balık et iyidir :) 0 0 Yorumla
Ayhanxxx31 Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl İnsan olsun anlayışlı olsun kapriz yapmasın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Balıktan biraz ince 0 8 Yorumla Soran +1 yıl elendk. d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye sen nasılsın Yorumla Soran +1 yıl acıklamada cvp Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görmek gerek görsem belki beğenirim sen gösterir misin Yorumla Soran +1 yıl haha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne oldu? Yorumla Soran +1 yıl gzlsın :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkarım Yorumla
platonik555 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Balik etli ustu giydigin I gostersin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl yaa hmmm Yorumla platonik555 +1 yıl Bir sey sorsam ama burada degil Yorumla platonik555 +1 yıl Olur mu Yorumla
Matkappb Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Balık et üstü zaten kadın dediğin etli olmali 0 9 Yorumla Matkappb +1 yıl Sibel Can gibiysen dehşet biseysindir Yorumla Soran +1 yıl eh gibi gibi yim Yorumla Matkappb +1 yıl Tadin bir başkadır desene Yorumla Soran +1 yıl enıstene sıor :d Yorumla Matkappb +1 yıl Eriyordur adam icinde Yorumla Matkappb +1 yıl İliklere kadar Yorumla Matkappb +1 yıl Gorebilirmiyim bende Yorumla Soran +1 yıl abartmayalım Yorumla Matkappb +1 yıl Kötü anlamda demedimki kilonu görmek istemistim Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. balıketli 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ıyıymışşşş Yorumla Barmecide +1 yıl teşekkür.. ince sevmem hiç yuvarlak hatlar favorim ;)sen balıketi üstümü Yorumla Soran +1 yıl ıvettt Yorumla Barmecide +1 yıl çok fazlan yoksa ya da orantılıysan güzel bence ;) muhtemelen radarıma girer :) Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Kum saati fiziği 0 1 Yorumla Soran +1 yıl eelendk :D Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. zayıf olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl elendık :ddd Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen nasılsın 0 13 Yorumla Soran +1 yıl açıklamada yazıyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocan beğeniyor mu Yorumla Soran +1 yıl tabisii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hakkını veriyor mu Yorumla Soran +1 yıl ıvet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne zaman verdi en son Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyu beğeneyim de göster şu balıketi merak ettim Yorumla Soran +1 yıl haha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelecek misin beğeneyim öi Yorumla Soran +1 yıl hıhı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğendim Yorumla Soran +1 yıl h..._? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
benim için biraz kilolu olacak balık etimi bilmiyorum örnek sibel can gibi olmalı avuçlanmalı bence
hacimli seviyon :D
sevişmek (ön sevişmede dahil ) 1 saat bile sürmüyor ama onun yanında ona sarılarak uyumak en az 8 saat sürüyor...
hmmmmm :dddddddddd
sen nasıl birisin
oyle gbı işte
Bigboy tercihimdir 🙈 ben uzun benden iri beni alıp taşıyabilecek bir☺️
Balık etli vücud hatları belli olacak kıyafetler elbiseler tercih edecek
hmmmmmmmm :dd
Karı kocalık nedir onun anlamını bilen olsun ben evliyim eşim bunu bilmiyor
nwyı blmıyor
Hiçbirini
Sen evli misin
ney o yauw
Eşim bana karşı anlayışlı olsun isterim
Zayıf ve balık et çok az ama
Desteksiz sütyen takması yeterli 90 beden ve dik olsa tadından yenmez
Balik et iyidir :)
thankss
Detayları bilmek güzel olurdu giyim tarzınızı falan
Olmaz mi :)
Çıktınız mi :)
olmz :p
Niye ya :)
olmasın :d
Çok istesem :)
bılemedım
Özelden konuşalım işte
haha
Napion nasılsın gel işte:)
Ne zayıf ne kilolu , sağlıklı olsun önce
hafif balık et iyidir :)
Kendim gibi sporcu sportif olsa
İnsan olsun anlayışlı olsun kapriz yapmasın
Balıktan biraz ince
elendk. d
Niye sen nasılsın
acıklamada cvp
Görmek gerek görsem belki beğenirim sen gösterir misin
haha
Ne oldu?
gzlsın :d
Çıkarım
Balik etli ustu giydigin I gostersin
yaa hmmm
Bir sey sorsam ama burada degil
Olur mu
baliketli tabiki gerci se. ksi olsunda farketmez
Yanıma kakışacak fizikte olsun
Balık et üstü zaten kadın dediğin etli olmali
Sibel Can gibiysen dehşet biseysindir
eh gibi gibi yim
Tadin bir başkadır desene
enıstene sıor :d
Eriyordur adam icinde
İliklere kadar
Gorebilirmiyim bende
abartmayalım
Kötü anlamda demedimki kilonu görmek istemistim
balıketli
ıyıymışşşş
teşekkür.. ince sevmem hiç yuvarlak hatlar favorim ;)
sen balıketi üstümü
ıvettt
çok fazlan yoksa ya da orantılıysan güzel bence ;) muhtemelen radarıma girer :)
Kum saati fiziği
eelendk :D
zayıf olsun
elendık :ddd
Zayıf
zayıf
Balık etli köpek balığı olmasın
Zayıf
Sen nasılsın
açıklamada yazıyo
Kocan beğeniyor mu
tabisii