Kaba sakal gibi
Evet
Yok şehir efsanesi bu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kaba sakal gibi
şu şehir efsanesine bir cevap vermek gerekiyor sanırım, hem erkekler için hemde kadınlar için sakala jilet vurmak sanıldığın aksine sakalların daha çok çıkmasına sebep olmaz çünkü jiletle sakal kesmek kıl kök hücrelerini tetiklemez sadece kılların daha sert olmasını sağlar ki zaten insanlarda bu yüzden jiletle sakal kesmenin daha çok sakal çıkardığını düşünüyor ancak durum böyle değil
Genetiğine bağlı
Kimisinin yüzüne iyi geliyor, kimisine gelmiyor
Ama şu bir gerçek ki jilet bazı bölgelerde var olan tüyleri kalınlaştırabiliyor istedikleri kadar inkar edip saçma açıklamalar yapsınlar. Bu masum gösteren açıklamalar kadınlara özel jilet satışı başladığı için türedi, tamamen satış pazarlama politikası. Ayrıca sosyal medyada gördüğünüz her kadına güvenmeyin birçoğu açık veya gizli şekilde ürünlerin reklamını yaparak para kazanıyor.
Bu jilet berbattır herkesin yüzünü sakallandırır demek değil.. ama pazarlandığı kadar masum da değil herkesin bünyesinde farklı etkiye sebep oluyor. İyi gelen de duydum kötü gelen de
Cevap
1Cevap
Yüz jiletleri var ve çıkmıyor ama hormonal de olabilir dikkat etmekte fayda var fakat cildi bebek gibi yapıyor ölü deri hak getire
Normal jilet vurursa çıkar diye biliyorum jiletle alınan yerin tüyleri kalınlaşır
Bu saçmalığa hala inanan var mı
Evet çikar var öyle bi kiz taniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?