Belli bir zaman önceye kadar memnundum. sonra bir kötü traş yapıldı. o günden bu yana adam akıllı şekil vereceğim diye daha fazla uğraşıyorum saçıma.
Nedir bu berberlerin elinden çektiğimiz ya...
Belli bir zaman önceye kadar memnundum. sonra bir kötü traş yapıldı. o günden bu yana adam akıllı şekil vereceğim diye daha fazla uğraşıyorum saçıma.
Nedir bu berberlerin elinden çektiğimiz ya...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cok nadirde olsa bir kac kere sorun yasamistim galiba ama genel olarsk memnundum taki saclarim gidene kadar 3 sene boyunca kuaför 2 3 mü ne gördüm bir daha da görmedim bundan sonra da görmem inşallah saclarim gittigi icin evde kendim oluyorum sıfıra vuruyorum tras makinesi aldim kendime zaten iyicene pahalanmis sac kesim makineyle sıfıra vuracak diye o kadar para mi verecem bir de sakal trasim icin de makine kullaniyorum cok rahatim
Ben de bir kere kötü traş edildikten sonra o traşın getirdiği dengesizliği halen yaşıyorum.
Çok takmaman gerekiyor bu saç ne kadar kötü olsa da kökü sen de uzayacak elbet haa o anda düzeltme yapilabilirse yapılır yapilamazsa da ona göre düzeltme yapılır her türlü benim saclarim cok guzeldi hic bakmadigim halde cok guzeldi ve bu konu ds cok takardim saclarima yine saclar gidince cok yanlis yaptigimi anladim bosu bosuna kendimi heba ediyormusum dedim
Saddam çok karizmatik lidermiş keşke o tarz saçım olaydı.
Gerçi ben de kötü değilim iyiyim ya şükür. :)
o koltuğa oturduktan sonra özgür iraden yok
https://www.youtube.com/embed/O1MiwyGasMcArka ve tepe bazen bende dengesiz şekilde kabarık gibi görünüyor halbuki aynı taramayı yapıyorum. yana ve biraz da arkaya doğru tarıyorum. bazen de sadece yana tarıyorum. önceden öyle bir sorunum yoktu tepeyi düzelteceğim diye o kadar uğraşmazdım tarar geçerdim.
Bu ülkede düzgün kuaför yok yabancıların saç kesimine bakıyorum arada dağlar kadar fark var her yönden gerideyiz
Peki saçı her tarafı kısaltsam 3e vurdursam düzelir mi uzarken? O dengesizlik gider mi yani.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!