Bizimkisi bir aşk hikayesi, siyah beyaz film gibi biraz, gözyaşı umut ve ihtiras, bizimkisi alev gibi biraz alev gibi...
:D Umarım linç yemem fakat ben berberimi seviyorum. Her gidişimde "her zamankinden" demem yeterli oluyor. Yüz maskesi ve yüz masajı da yapıyor. Tabii son iki yılda ekonomik nedenlerden fiyat 200% arttı. Yine de bizimkisi bir aşk hikayesi, siyah beyaz film gibi biraz, ateşle su dikenle gül gibi, bizimkisi roman gibi biraz...
Başkasına gidince kendimi kötü hissediyorum :D Çok memnunum :)
Bir kuaförden memnun olmadığım olmuştu. Bundan yıllar öncesinde mahalledeki kuaförümüz kapalıydı ve en yakınındaki yolda sık gördüğüm kuaföre gitmiştim. Eniştemin kuaförü çok uzaktaydı, gidemedim. Kuaför saçlarımı tarif ettiğim gibi kesti. Eve döndüğümde saçımın yarısını kesmiş meğerse! Normalde 3 numaraya kestiriyorum, adam 4 numara kesmiş. Bir hafta sonra başka kuaförde kestirip rahatladım. Pandemiden önceye kadar son 6 yıl enişteme (kuzenimin eşi) kestiriyordum. Pandemiden dolayı çarşı merkezi aşırı kalabalık olduğu gerekçesiyle gitmiyorum. Komşu mahalledeki amcamın tanıdığına en son geçen ay kestirdim.
Valla ben memnunum trabzonda bir samsundada bi kuaforum var baya memnunum böyle ilgi falan iste hic yani söyle yapsak olur mu demiyolar direk dedigini yapıyo
@persfektif34 Ne alakası var ya. Kız gayet haklı. Ucundan al dersin saçin tamamını keser , renj gosterirsin alakasız renklere boyar saçı yakar. Say say bitmez..
yaklaşık 18 senedir kuaförüm aynı daha kalfa iken önüne oturduğum arkadaşım hala saçımı traş ediyor oturduğumda bu sefer uzun bırak ya da kısalt diyorum sadece gerisine hiç karışmam hiç pişman etmedi:)
Sanırım bu durumdan hem kadınlar hemde biz erkekler muzdaripiz artık kendi sac bakımı kendim yapıyorum , hatta kendi sac modelimi kesimimi kendim yapabiliyorum cok sükür
Kaç aydır belki yıldır aynı kişi giderim yanlarına sıra varsa da bana sıra olmuyor traş oluyorum valla çokta güzel yapıyor pandemi de dükkanı da açıp kepengi aşağıda trasta yapar ne güzel 😅