Normalde clear women kepeğe karşı etkiliyi kullanıyordum bitince yenisini almadım
Bioxcin sarımsaklı saç dökülmesinde etkili şampuan almıştım 3 hafta önce A101den ama kaşıntı yaptı ve sanki saçlarım daha çok döküldü.
Kepeğe karşı etkili olan ve saç dökmeyen (çünkü zaten genç yaşta saçlarımın yarısı gitti) bir şampuan önerir misiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Duru al kanka bizimkiler de cleardan sonra duru almışlar bir şey demedim
Pek bir farklılık hissetmedim
Eczanede kabı beyaz kapağı kırmızı bı şampuan var ondan alabilirsin adı aklımda degil
Saç dökülmesiyle ilgili benim de sorunum var ya restorex kullanıyorum şu an sanki azaldı gibi ama bilmiyorum
Kepek yapıyor mu peki o daha önemli
Hayır bundan önce dermokil kullanıyordum aşağıda biri de önermiş onu asla tavsiye etmem ailedeki herkeste kepek olmuştu benim kepekler restorex ile düzeldi
kepeğe karşı bende en iyi etki yapan şampuan Sebamed Antdi-Dandruff şampuan oldu.
dermokil al abla
O da A101de varmış aslında bulmam kolay olur Kepeğe karşı etkili mi nasıl yani
abla kepek falan her şeye etkili bu sarımsak özlü al
DP siyah
doa kozmetik
Doa kepeğe karşı etkili mi ki
kepeğe karşı şampuanı var içeriği doğal bende onu kullandım normalde de kepeklenmezdi bi anda iki günde bir kepeklenmeye başladı onu kullandıktan sonra geçti şimdi yağlanıyo hiç kepeklenmiyo ama şeyler kullanıyorum saç derisine masaj yapmak
için bir şey varya onunla da güzel oluyo