Yüzümü hep jel ile temizleyip nemlendiriyorum. Şimdiye kadar iki fondöten ve kapatıcı denedim, olmadı sonuç aynı. Misal bu görseldeki gibi ilk halden ikinci hâle nasıl getiririm?
Makyajım çok kötü, fondöten cildimle bütünleşmiyor. Ne yapmalıyım?
Fondötenin cildinde daha güzel durması için istersen fondöten uygulamadan önce nemlendirici krem kullan derim. Nemlendirici krem kullanmak yüzünü daha güzel bir hale getirir ve fondötenin pürüzsüz görünmesini sağlar oldukça iyi. Bende de aynı sorun var bende mutlaka yüzüme fondöten veya bb krem kullanmadan önce hep nemlendirici krem sürüyorum güzel dursun diye.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Günde sabah akşam 2 kere sürüyorum ekstra makyaj yapacağım zamanda sürüyorum :(
Öncelikle cildin her zaman temiz olmalı. Cilt yapına uygun nemlendirici kullanmalısın. Makyaj öncesinde mutlaka yine cilt tipine uygun bir baz kullanırsan bu pütürlü püfür görüntü olmaz. Yine cilt tipine uygun bir fondoten, kapatıcı kullanırsın. En son makyajı sabitlemek için güzel bir pudra ve sabitleme spreyiyle olay harika oluyor. He tabi kullandığın sünger fırça vs de etkili.
Cildinizi yüz temizleme jeli ile güzelce yıkayın ve kurulayın. Havluyla kurularken fazla sert davranmayın ki tahriş olmasın. Cildiniz kuruduktan sonra özellikle su bazlı yağsız bir nemlendiriciyi cildinize sürün ve 30- 60 dakika bekleyin. Cildiniz nemlendiriciyi emmeli ve fondöten için hazır hale gelmelidir.
Su makyaj kadar kadini degistiren bisey yok biz neden yapamiyoruz ya
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben yapıyorum da ne oluyor, yapmasam daha iyi 😂😂 Bir söz duymuştum "erkek görsel bir varlıktır, güzel görmek ister; kadın işitsel bir varlıktır, güzel duymak ister. Bu yüzden erkekler yalan söyler, kadınlarda makyaj yapar." diye.
bunun sebebi yüzdeki küçük tüyler kesinlikle ölü deri. bence yüz için olan jiletleri ayda bir kullanıp haftada bir peeling yaparsan ve ger yıkamadan sonra yüzünü nemlendirirsen sorununu çözersin
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yüzümde tüy de var ölü deride. Tüyleri almaya korkuyorum kalınlaşır diye - ki nereyi alsam oradaki tüyler kalınlaştı-- yüz pleengide yüzüm aşırı hassas rozalı ve yağlı. Önerebileceğiniz bir tane var mı?
the purest in kırmızı serumunu kullanıyorum ben toz halinde olanı alırsan hem örü derilerden kurtulursun hemde cilt tonun eşitlenir. yüz tütlerini ustura ile almayla ilgili de ayda bir falan yaparsan kalınlaşma olmuyor bende hiç olmadı
Ya ben baz kullanmıyorum arkadasım iyi gelir diyo fondöten sürdüğümde genelde önce c vitamini serumu uygularım sonra nemlendirici sonra güneş kremi onun üzerine fondöten böyle yapınca kendi cildimmiş gibi duruyo