Yüzümün diğer bölgeleri gayet temiz ancak alın, şakak bölgemde özellikle regle yakın zamanlarda sivilce çıkıyor bazen de sönüp gidiyor ne yapmalıyım.. Madecasol vs kullandım ama boş..
Alın bölgemde sivilceler bir çıkıp, bir sönüyor. Ne yapmalıyım?
Yavrum o küçük sivilceleri kimse ciddiye almaz, insanız kusursuz olamayız benimde suratım tertemiz ama arada çıkıyor bunu engelleyemezsin sadece yediklerine dikket et gerisi boş.
Takma o kadar sen benim yüzümü gorseydin zamanında şükrederdin hdud
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
O degil de kameran guzelmis sanki hangi tel bu..
0
31 Yorumla
Soran
+1 yıl
mi 13 ultra
Cevap sahibi
+1 yıl
ismi yok mu bu telefonun...
Soran
+1 yıl
Xiaomi sdkdkt
Cevap sahibi
+1 yıl
hee, yeni telefon mu bu ne zaman cikti. On selfie kamerasi dimi bu
Soran
+1 yıl
on evett
Soran
+1 yıl
8 Haziran 2023 de çıktı
Soran
+1 yıl
ben 20 k ya falan almıştım
Soran
+1 yıl
iPhoneye ve tek atar
Cevap sahibi
+1 yıl
yapma yav bak sen su ise sjkdfsjs bende iphone kullancisiyim olmadi bak bu simdi dskhjfs gerci benim ki zaten eskidi artik ama iphone 15 ile falan karsilastirsan bilemicem.
Cevap sahibi
+1 yıl
baya yeniymis o zaman ya 1 sene bile degil guzelmis
Cevap sahibi
+1 yıl
Arkasi cidden boyle mi knk. Cok kotu tasarim yaa kfdjgkdjg
Soran
+1 yıl
tasarımı ben de çok beğenmedim ama kamerası aşırı güzel öyle böyle değil
Soran
+1 yıl
iPhone kaç kullanıyorsun?
Cevap sahibi
+1 yıl
12. Ilk ciktiginda almistim iste. Son cikan 15i istiyor gibiydim olmadi, sonra ustunde 1 ay sonra falan internette orada burada gormustum (ne kadar dogru yalan bilmem tabi) iphone 16nin tasarimini vs gosterdiler ve onda da sonunda 4 kamera eklenti olarak gosterdiler, iphone 15de de yeni bir ozellike getirmislerdi kamerasina x5 zooma kadar kalitesini dusurmeden yakinlastiriyor, 4 kamera olacaksa 16 bu ozelligi de ona gore daha da gelistirirler diye dusundum boylelikle 16yi kesinlikle alirim gibi bakiyorum eger bi aksilik cikmazsa tabi...
Soran
+1 yıl
evet 16 çıktı bir de ya çok pahalı değil mi amaa
Soran
+1 yıl
benim kardeşim de 12 pro max alacak Haftaya, önerir misin?
Cevap sahibi
+1 yıl
16 cikmadi en son 15 cikti. Ben turkiyede degilim o yuzden fiyatlar oyle turkiyedeki gibi abarti pahali degil ama 12 pro max onerilir mi diye sorarsan.. Yani kotu bir yani yok ama tabi ustune 13 14 15 cikmis illa eksikligi olacak bir iki onlara bakarak ama kotu degil benim hic sikayetim olmamisti o zamandan bu yana. Kullandikca sadece 3 senedir kullandigim icin yeni sifir telefondaki pil kullanmak istiyor insan artik 3 senede kotulesiyor dogal olarak bide dolduruyon da dolduruyon telefonu hafizasini vs ben bide 64GB almistim, artik en dusugu 128GBdan basliyor diye biliyom hani ondan alsaydim daha bi iyi olurdu sanki ama olsun halen yerim var sikinti yok sadece belki rahatlik acisindan hafizasi daha az dolu oldugu icin daha hizli seri calisabilir diye dusundum yoksa gayet kaliteli telefon ben sevdim sadece 3 4 sene olacak alali artik yenilemek istiyor insan..
Soran
+1 yıl
çok doğru ya eski telefon kullanmak istemiyor insan
Cevap sahibi
+1 yıl
Ya ben zaten oyle surekli surekli degistiren birisi degilim zaten. 12yi de o zaman mecburiyetten almistim, 7 vardi o bozulmustu iyice gidip geliyordu kullanilmaz hale gelmisti iyice ve hatta ikinci el X falan ariyordum nolduysa birden sonra 11 mi alsam diye dusundum boyle boyle 12 de yenice cikmisti tam o zaman dedim neyse ya sifir alak diyip onu almistim...
Soran
+1 yıl
iPhone 11 de güzel d mi
Cevap sahibi
+1 yıl
abimde vardi o memnundu kac senedir kullaniyordu ama en son bir sey olmustu hatirlamiyom dusurmusmuydu ya da pilinde mi sorun cikmisti bir sey oldu iste mecburiyetten yenisini almisti, o zamanlari da 15 degil son cikan 14du ama 13 aldi, dedi aynisi zaten ne gerek var 14e ve bugun halen 13u kullaniyor mesela ama 11ini de cok seviyordu uzunca kullanmisti..
Soran
+1 yıl
teşekkür ederimm genel olarak iPhone de güzel amaa
Cevap sahibi
+1 yıl
Evet seviyom ya ben kullanmasi da cok kolay. Ekstra istedigim tek sey de android'e olan bazi uygulamalar ozellikle bu yasakli seyler olsun, iptv tarzi beles bunlarin uygulamalari olmasi cok hosuma gidiyor ama iphone da yok iste yoksa telefon olarak cok seviyom.
Soran
+1 yıl
evet ya o da doğru siz nerede yaşıyorsunuz peki, burada iPhone ateş pahası
Cevap sahibi
+1 yıl
avrupa
Soran
+1 yıl
tamam da hangi ülke dkdjd
Cevap sahibi
+1 yıl
Onu da soylemeyek yav boyle burada ksjdfg
Soran
+1 yıl
hım pekiiiiii
Cevap sahibi
+1 yıl
Iyi gunler dflkg
Soran
+1 yıl
sana daaaa
Cevap sahibi
+1 yıl
thanks bebis
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiçbir sey yapma gecip gider zaten yoksa çukur izi kalir
O zaman stresten, psikolojik olabilir. Bence bu durumlara çok dikkat eden birisine benziyorsun. Acaba kullandığın o bakım ürünlerinin sırası, içeriği mi yanlış?
Harikasın, en iyisi bu gerçekten. Demek boşuna cildin bu kadar güzel değilmiş, o takıldığın minik kusurları psikolojiye bağlıyorum ama istersen bir dermotologa gidebilirsin, sana yol çizecektir.