Güncellemeler
+1 yıl
Keşke bu hayat bana adil davransaydı
Bu hayat bana hiç adil davranmadı ne ekonomik olarak ne manevi olarak neyi elime atsam çürüdü bari saçlarım kalsaydı da onlara baksaydım nefret ediyorum her şeyden bıktım artık şanssızlıktan bahtsızlıktan herkesten her şeyden tiksiniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tek mevzu sacsa ya ektir ya peruk tak be dostum.
Saç görünüşü çok etkiliyor doğru ama erkekte görünüş ilk planda aranan şey değil onu da bil.
Abi ben hiçbir şeyi istemedim sadece boyum 190 olsun saçlarım dursun o kadar bunları bile hak görmedi hayat bana üstelik geneitk olarak bizim ailede varken bile haksızlık bu hayat cidden
Boşa takıntı yapıyorsun, imajını ve tarzını buna göre belirle, enerjin yerinde, gençsin, kafani boşalt biraz, tek derdin bu olsun
Kellik yakışmıyor bana abi dengesiz dökğldü tam ortadan bide nefret ediyorum herşeyden
Saç ektirsem doğal durmaz iğrendim iyice kendimden
O zaman komple kesilecek saçlar, benimki de on taraftan ve ortadan döküldü, dökülmeye devam ediyor. Bir başladı mi durduramazsın en fazla yavaslatirsin, dediğim gibi ya ektir ya peruk tak ya da imajini buna göre ayarla, sen fiziğine önem ver saçtan oncr
Fiziğe önem versem ne olacak abi 3 yıl geçmeden iyi vücut olmuyor öğrenciyim ben ekonomik olarak sıfırım yapıyorum ayrıca olmaz daha
Acele etme zaten, bolca zamanın var, hayatının bir parçası olsun, eğitim hayatını 6 ayda tamamlayamiyorsun veya istediğin evi bı anda alamıyorsun ya da bı konuda bir kaç ayda uzmanlasmiyorsun, vücudunda zamana ihtiyaç duyar.
180 boyum var ekstra kısa görünüyorum boyumu ölçtürdüm 180 eminim ama uzun durmuyorum ayrıyeten saç ektirsem doğal görünmüyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!