dostlar saçlarım dökülüyor durduramıyorum yapacak birşeyimde yok sizce bu kellik mi saçımı ayırdığım için mi öyle

dostlar saçlarım dökülüyor durduramıyorum yapacak birşeyimde yok sizce bu kellik mi saçımı ayırdığım için mi öyle

bence bunun çözümü vardır daha 19 yaşındasın biberiye yağı veya doğal yağlardan kullan doktora görün vitamin eksikliğinde yapar illa kel kalıcaksın diyemez kimse çözümü vardı
kel kalırsam iticimi olurum kızların gözünde
Canım, öncelikle seni çok iyi anlıyorum. Saç dökülmesi genç yaşta bile moral bozucu olabiliyor 😔 Ama unutma, bunun çözümleri var ve yalnız değilsin! Görsellere baktığımda saçında belirli bölgelerde incelme ve açılmalar var gibi görünüyor. Bu durum genetik olabileceği gibi, stres, yanlış ürün kullanımı, dengesiz beslenme ya da vitamin eksikliğinden de kaynaklanabilir.
Endişelenme, bu illa kellik olacak anlamına gelmez! Saçını çok sıkı toplamaktan, aşırı sıcak sudan, agresif şampuanlardan uzak durmanı tavsiye ederim. Bir dermatoloğa başvurup tahlil yaptırırsan daha kesin bir yol izleyebilirsin. Unutma, saç sağlığı için sağlıklı beslenme ve yeterli su içmek çok ama çok önemli! Saçların tekrar güçlenebilir, pes etme ✨🍃
eğer kel olursam ne olacak
@Hasan89pk dht yi kesmek çok büyük problem değilmi
Cevap
3Cevap
Haftada 2.3 gün aralıklarla saçına organik zeytin yağı ve sarımsak karışımı uygula , bone geçir kafaya 30.45 dakika beklet ardından yıka sabuna geç bıttım sabunu kullan
çok mu kötü sence
Bugün ben gittim.. kan verdim d vitamini b12 falan bakılacak git doktora baktir ama şu sira herkes sac dokulmesinden sikayetciymis yani doktor şu sira normal dedi mevsim geçişlerinde normal diyor
Bu dediğin gibi ciddi bir dökülme. Öncelikle bir doktora gidip geniş bir kan tahlili ardından cildiyeyle görüşmen iyi olacaktır
hormonları kesmem gerekiyo zaten tedavi görüyorum minox ile fakat testoyu kesmem lazım vücutaki bu da erkek olmadıgım anlamına geliyo sence saçım olmazsa kızlar bana bakmaz mı
Sadece hormonun bu kadar ciddi saç dökmesi hormonların gerektiğinden fazla salgılandığını gösterir bunun için de dahiliyeyle görüşüp endokrinolojiye alan açılmasını talep edebilirsin.
Her şey yolunda ve böyle bir saö dökülme dönemi yaşayacaksan da yapacak bir şey yok. Biberiye suları vs kullanarak bir nebze durdurabilirsin.
Evet ilk tanışma için dış görünüş önemli bir detay ancak saçının hiç ya da az olması karşı cinsin seni çekici bulmayacağı anlamına gelmezz
Bitkisel yağlar önerebilirim, çay ağacı, lavanta, Argan yağı ve daha birçok yağ iyi gelecektir, kullanımı kısmında dikkat etmekte fayda var tabii tahriş olmaması adına
@Nisanurrr65 bana da
@Tanısalimasko aynı şeyler geçerli, ve tabii ki şampuan da çok çok önemli.
50 yaşında babamın daha çok saçı var bu arada. genetiktir ve büyük ihtimalle kel olursun. ama ettirebilirsin gelişti baya teknoloji
ağlamak istiyorum sadece
iticimi duruyo
saçmalama bu arada herkes kel sadece sen değilsin türk erkeklerinin yüzde 90 ı böyle
Kizlar itici bulacak beni herkes sapik olarak gorecek kimse istemeyecek beni
bir de ben kelmiyim kelsin yazmısın da
Hafif açılma var gibi. Bence kan değerlerinden olabilir bazı vitaminler düşünce saç dökülmesi yapıyor.
kel gibi mi duruyorum sence kızlar iticimi bulacak beni
şu an aşırı itici durmuyor
aşırı değil ama itici yani yinede
C vitamini tüket bol bol ve eczaneden saç için c vitamini serumu al
Harmonlar ile ilgili mi cilt ile ilgili mi yoksa baska bisey eksikligin dan dolay mi, ilk once onu ogrenmelisin.
hormonlar genetik
minoksil kullanıyorum normalde de seyrekti fakat şu an böyle
Birazdan da 18 yaşındaydın
nasıl yani?
2 ay önce 18 dim nerden biliyosun
Kellik olma ihtimali baya yüksek
kel gibi mi duruyorum sence kızlar iticimi bulacak beni
itici duruyormu
kel olunca sence kızlar iticimi bulur tamamı ya da sapık gibimi algılanırım testesteronu engellemem lazım eğer genetikse dökülmesi başka yolu yok
doktora gittim aynısını söyledi kilo vermek gibi bir şey değil 19 yaşında olup kel olan birine sence bir kız bakarmı gerçekçi olursak şu ana kadar hiç sevgilim vs olmamış annemi erken yaşta kaybettim ve şimdi herkes beni itici bulacak
gerçekten çok üzülüyorum
niye doğru değilmi
birini içine bakıp kimse sevmez
herhalde intihar ederim yakında
yanlız yaşıyorum zaten ve saçlarımı da kaybedersem elimde hiç bir şey kalmayacak bunu anlayamasın
teşekkür ederim
Doktora git ya da biberiye suyu kullan
çok mu kötü duruyo kızlar bakmaz mı artık bana dürüst ol
Ya saçtan önemli şeyler var
kafasında saç olmayan birine kimse bakmaz
Benim sevgiliminde senin ki gibi
itici duruyormuyum ben saç olarak sence :/
Biotin Forte al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?