Güzellik & Bakım Aynanın karşısında iki saat hazırlandıktan sonra eski hâlim daha mı iyidi diye düşünüyor musunuz? ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bazen son hâlimi beğenmediğim oluyor ahah size oluyor mu 😂 Aynanın karşısında iki saat hazırlandıktan sonra eski hâlim daha mı iyidi diye düşünüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Hayır düşünmedim. çünkü tek yaptığım saçlarımı düzeltmek 1 0 Yorumla
eyita335 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl evet. kendime makyaji hic yakistirmiyorum makyaji silsem mi diye 2 saat dusunurum 1 3 Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Ben de ya sanki yamuluyorum jsjs Yorumla eyita335 +1 yıl ya dimi ahhsjad niye boyleyizzz Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Alışık değiliz ondan yoksa çekici ve bakımlı görünüyoruz herhalde ne bileyim kddk Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hayır, genelde yarım saat sonra hazırlanmış olurum. Ve bir daha değiştirmem, öyle çok da düşünmem 1 0 Yorumla
delibiri3434 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Çok abartmadığım için öyle olmuyor🤷 1 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 437 cevap paylaştı. Büyük oyuncu Şahika 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır düşünmedim. çünkü tek yaptığım saçlarımı düzeltmek
evet. kendime makyaji hic yakistirmiyorum makyaji silsem mi diye 2 saat dusunurum
Ben de ya sanki yamuluyorum jsjs
ya dimi ahhsjad niye boyleyizzz
Alışık değiliz ondan yoksa çekici ve bakımlı görünüyoruz herhalde ne bileyim kddk
Hayır, genelde yarım saat sonra hazırlanmış olurum. Ve bir daha değiştirmem, öyle çok da düşünmem
Çok abartmadığım için öyle olmuyor🤷
Bir erkek olarak evet
Büyük oyuncu Şahika