Güzellik & Bakım Saçlarını boyamadan sarıya sahip olmak ister miydin? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Mesela papatya suyu gibi doğal bir şeyle?#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Maruderm 🤍 Güncellemeler+1 yıl Güncels 🏵️ Saçlarını boyamadan sarıya sahip olmak ister miydin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ya ben saç rengimi çok seviyorum açtıktan sonra eski halinin tıpatıp aynısı olmazsa yıkılırım 🥲 ama saç rengi cidden 👌🏼👌🏼 1 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İsterdim aslında evet ya, onu denemek güzel olurdu 2 0 Yorumla
Rabiaa3675 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Papatya suyuyla çingene sarısı elde edilebilir ancak🤣 1 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Çok isterim 😂😂😂 bana bunlarla gel edoşum🥰 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂❤️ Yorumla
Azgınsel Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl Evet sarışın mavi gözlü olmak doğuştan şanslılar listesinde bence hele birde gamzesi varsa 😂😉😏🧿 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır erkek dediğin kumral veya yesmar olacak 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bazılarına yakışıyor benim tercihim esmer 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Allah korusun 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır istemezdim 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet isterdim 🐣 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Hayir canim 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Harika saclar 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. İstemezdim. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. istemezdim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ya ben saç rengimi çok seviyorum açtıktan sonra eski halinin tıpatıp aynısı olmazsa yıkılırım 🥲 ama saç rengi cidden 👌🏼👌🏼
İsterdim aslında evet ya, onu denemek güzel olurdu
Papatya suyuyla çingene sarısı elde edilebilir ancak🤣
Çok isterim 😂😂😂 bana bunlarla gel edoşum🥰
😂❤️
Evet sarışın mavi gözlü olmak doğuştan şanslılar listesinde bence hele birde gamzesi varsa 😂😉😏🧿
Doğal sarışınım
Yok ben esmer kumral seviyorum
Hayır erkek dediğin kumral veya yesmar olacak
Bazılarına yakışıyor benim tercihim esmer
Kız güzelmiş isterim
Allah korusun
Hayır istemezdim
Evet isterdim 🐣
Hayir canim
Harika saclar
İstemezdim.
istemezdim