Güzellik & Bakım Özel bölge için lazere mi gitmek lazım pürüzsüz olması için napmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çamaşır mankenleri nasil yapiyor hayret bisey sanki genlerinde yok hic anlamiyorum Özel bölge için lazere mi gitmek lazım pürüzsüz olması için napmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
MrsCanselll-_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Lazere gitsen de tamamen bitmez 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Pürüzsüz olmaz mı Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Olur tabi ama senin de bakımlı tutman gerek. Nemlendirici kullanarak Yorumla Soran +1 yıl Nemlendirici o kadar fark yaratiyormuymus wow Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 459 cevap paylaştı. Lazere gidin.~☆ 1 0 Yorumla
ekşisevenn Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Yani seçenek çok aslında sen ne istiyorsun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Pürüzsüz yapacak baska ne yollar var Yorumla ekşisevenn +1 yıl Dur ya anlatacam sana instamiii vercem yazarsan Yorumla Soran +1 yıl Burdan eklesem olur muu Yorumla ekşisevenn +1 yıl Kanka burada durmuyorum ya çıkacam. simdi ondan dedim varsa instaan vercem Yorumla Soran +1 yıl Anladim tesekkur ederim yinede Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Lazere gitsen de tamamen bitmez
Pürüzsüz olmaz mı
Olur tabi ama senin de bakımlı tutman gerek. Nemlendirici kullanarak
Nemlendirici o kadar fark yaratiyormuymus wow
Lazere gidin.~☆
Yani seçenek çok aslında sen ne istiyorsun
Pürüzsüz yapacak baska ne yollar var
Dur ya anlatacam sana instamiii vercem yazarsan
Burdan eklesem olur muu
Kanka burada durmuyorum ya çıkacam. simdi ondan dedim varsa instaan vercem
Anladim tesekkur ederim yinede