Güzellik & Bakım Saçınıza saçma sapan şekiller verir misiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Yapay Zekaya Sor Saçınıza saçma sapan şekiller verir misiniz böyleli şeyler?#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Maruderm 🎄 Güncellemeler+1 yıl Günceldir 🙋🏼♀️ Saçınıza saçma sapan şekiller verir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
РΣΛΓĿΡοШΣR Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl saçımla oynuyorum ben resmenbir gün elimde kalacak diye korkuyorum aassdkjhsfjh 3 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 692 cevap paylaştı. Yok böyle vermem de instagram da harika saç modelleri çıkıyor en beğendiklerimi kaydediyorum uzayınca yapıcam 1 0 Yorumla
кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Veririm bazen gün içinde evde dolaşır, heekesi gülmekten kırarım 😄😅 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır tek şekil var sade birsey onuda yıllardır kullanıyorum. 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. O kadar sacim yok :)Amabu modeller cok guzel olmuş değişiklik iyidir :) 1 0 Yorumla
KızılTurp Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 497 cevap paylaştı. Saç bonus olunca şekil vermekte imkansız oluyor rabii 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sekil değilde, sacma renkler yapmişligim var 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır saçma şekil vermem hiç 1 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Hayır benim değişmez sac şeklim kıvırır toplarim 1 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 788 cevap paylaştı. Zamanında Tiky takıldığımız oldu :)) 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 732 cevap paylaştı. Hayır sevmem 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yok olmadı 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. hayır canım 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kelim 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. hayır yapmam 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır hiç sevmem 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. vermem 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Heç yapmadm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
saçımla oynuyorum ben resmen
bir gün elimde kalacak diye korkuyorum aassdkjhsfjh
Yok böyle vermem de instagram da harika saç modelleri çıkıyor en beğendiklerimi kaydediyorum uzayınca yapıcam
Veririm bazen gün içinde evde dolaşır, heekesi gülmekten kırarım 😄😅
Hayır tek şekil var sade birsey onuda yıllardır kullanıyorum.
O kadar sacim yok :)
Amabu modeller cok guzel olmuş değişiklik iyidir :)
Saç bonus olunca şekil vermekte imkansız oluyor rabii
normal sekil bile veremiyorum :D
Sekil değilde, sacma renkler yapmişligim var
Hayır vermiyorum
Hayır saçma şekil vermem hiç
Hayır benim değişmez sac şeklim kıvırır toplarim
Uzun olsaydi denerdim
niye öyle şeyler yapayım
Zamanında Tiky takıldığımız oldu :))
asla yapmıyorum
Hayır niye böyle yapayımki
Eskiden evet ama simdi hayr