Güzellik & Bakım Makyajda aydınlatıcıyı tam olarak nerenize sürersiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Aydınlatıcıyı yüzünüzün tam olarak neresine sürersiniz?#EdamedaBeauty 💄💅✨ Güncellemeler+1 yıl #SS. Güncellemeler+1 yıl Güncels 🏵️ Makyajda aydınlatıcıyı tam olarak nerenize sürersiniz? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ben sadece ne işe yaradığına bakıp çıkmaya geldim. Başarılar dilerim 😂 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı. Elimin değdiği her yere sürüyorum çünkü ;Bu ışıltılı hayatı ben seçtim jdndndn 3 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkeklerin boyle bir soruda yorumlarını okumaya geldim 3 0 Yorumla
Laravvrexcvvby Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Burun , burun kemiği , göz pınarı , elmacık kemiğine 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Burun ucuma sürmeye bayılıyorum minnak minnak ışıldıyor 😂 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. normal sürüldüğü yere işte üst kısım var ya oraya (anlatabildim herhalde TwT) 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kullanmam pek yanak filan 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir yerime sürmem makyaj da yapmam 😂 2 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı. Brun ucu ve yanaklarıma. 1 0 Yorumla
Dertlikız42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 389 cevap paylaştı. Kaşlarımın altına sürüyorum 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Yanaklara 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Göz pınarlarına 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. hiçbir yerime :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben sadece ne işe yaradığına bakıp çıkmaya geldim. Başarılar dilerim 😂
🤣 🤣
Elimin değdiği her yere sürüyorum çünkü ;
Bu ışıltılı hayatı ben seçtim jdndndn
Erkeklerin boyle bir soruda yorumlarını okumaya geldim
Burun , burun kemiği , göz pınarı , elmacık kemiğine
Burun ucuma sürmeye bayılıyorum minnak minnak ışıldıyor 😂
normal sürüldüğü yere işte üst kısım var ya oraya (anlatabildim herhalde TwT)
Kullanmam pek yanak filan
Bir yerime sürmem makyaj da yapmam 😂
Aydınlantıcı kullanmıyorum.
Burun dudak üstü, kaş altı
Bunun püf noktasını en iyi sen bilirsin 😉
Alnıma ayna gibi parlasın.
Kaş altıma, burun ucuma , göz pınarlarıma
Brun ucu ve yanaklarıma.
Kaşlarımın altına sürüyorum
Göz pınarlarıma ve burun ucuma sürerim.
Burun ve dudağın üst kıvrımı
Bütün ucu kaş altı