Ergenlikten beri böyle rocutan kullandım geçmedi cerave la Roche poray kullandım bir sürü tonik aldım imex başladım c t başladım ama geçmiyor niye çıkıyor bilmiyorum 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

O tonikleri falan boş ver. En iyi yöntem zeytinyağlı sabun. Hem ucuz da 4 lü kalıbı 50-60 lira falan 6 aydan uzun süre gider. Sabah uyandığında ve akşam uyuyacağında sabunu yüzüne sür ve soğuk suyla yıka. Tabi hormonla alakalıysa yine çıkar ama bu kadar olmaz tabi. Biraz da olsa düzeltir.
Cevap
10Cevap
Bence stresten olabilir
Evet takıntılı ve sinirli üzgün bir tipim ama bilmiyorum ya
Hormonal bir sorun vardır belki ya da karaciğer problemin bunlara baktırdınız mı?
Hormon hep normal çıkıyor karaciğer bilmiyorum
Yastığına dikkat et kılıfı sık değiştir bide mümkünse doğal pamuk, yün yastık tercih et çünkü silikon , elyaf yastıklarda bakteri ürüyor
abur cubur yağlı baharatlı şeyleri hiç tüketmemeye çalış bi de karaciğerine baktır canım
Bir zaman sonra geçer hepsi. Merak etme. Kafana takma yani geçmeyecek bir şey değil
Karaciğerinde bir sıkıntı var demek ki. Yastık kılıfını sıkça değiştir.
Önce dermatoloji doktorunu git tedavide zerotanin ve bolca nemlendirici kullanmanı öneririm.
Eğer zerotanin kullanmaya başlarsan bolca su içmeni öneririm yoksa vücudun kurur hareket kabiliyetin kısıtlanır.
Karaciğer ini düzelt geçer uyguladigin tedavi sonucu düzeltmek sebebi düzelt yani
Kızım doktora sorsan?
Çok fazla orgazma mı oluyorsun
Hormon bozukluğu?
Bilmiyorum ki
Hormonal gibi
Yağlı demekki
Bitmiş
Meni sur iyi gelir
Ve tecrübeye guven
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?