Güzellik & Bakım Doğal kumral saç her tene yakışır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Şöyle gördüğünüz gibi kumral, tenim de beyaz. Saçlarımı siyah boyamıştım daha önce, artık boyamak istemiyorum ama bir şeyler de istiyor sanki. Doğal kumral saç her tene yakışır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ireçko Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bence değiştirme ya. Yaşın kaç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 24 niye Yorumla ireçko +1 yıl Genç gösterir bu renkler Yorumla
ErtugrulFurkan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 417 cevap paylaştı. yakışır 0 0 Yorumla
alyaawithzeyz Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl ışıltı attır 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hangi renk Yorumla alyaawithzeyz +1 yıl ya daha açık çok sırıtır bi ton koyu bence ideal Yorumla Soran +1 yıl koyu oluyor mu? Anlamam fazla ama genel boya istemiyorum sonra çok zor bakımı vs Yorumla alyaawithzeyz +1 yıl genel değil iyi bi kuaföre git o sana açıklar Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla alyaawithzeyz +1 yıl rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence değiştirme ya. Yaşın kaç
24 niye
Genç gösterir bu renkler
Bence size yakışmış
Kötğ
yakışır
ışıltı attır
Hangi renk
ya daha açık çok sırıtır bi ton koyu bence ideal
koyu oluyor mu? Anlamam fazla ama genel boya istemiyorum sonra çok zor bakımı vs
genel değil iyi bi kuaföre git o sana açıklar
Tamam teşekkürler
rica ederim