Saç Bakım Tarçınla doğal yoldan saç rengini açmak ve bakım mümkün mü? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bir yerde gördüm de, tarçınla saç renginin açılacağı yazıyordu. Tarçınla doğal yoldan saç rengini açmak ve bakım mümkün mü?#Edameda 🌺 #EdaİleSaçBakımı 🌹 Güncellemeler+1 yıl Gncl 🌼 Tarçınla doğal yoldan saç rengini açmak ve bakım mümkün mü? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Elbette mümkün hatta bununla ilgili bence yazmıştım gadası 0 0 Yorumla
Kubiss07 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Koyu renk saça etki etmez bu tarz yöntemler ya keşke mümkün olsaydı 0 0 Yorumla
blossombaby Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Doğal yöntemlerle saç rengini açmak neredeyse imkansız üstelik koyu renk saçta hiç bişey değişmiyor 0 0 Yorumla
Beeerfiin Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Yaz günü limon ile ama tüm sac degilde aralara cizgi ata bilirsin 0 0 Yorumla
_BeBeRuhii_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Saç Bakım konusunda 396 cevap paylaştı. Duymadım1hiç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Elbette mümkün hatta bununla ilgili bence yazmıştım gadası
Koyu renk saça etki etmez bu tarz yöntemler ya keşke mümkün olsaydı
Doğal yöntemlerle saç rengini açmak neredeyse imkansız üstelik koyu renk saçta hiç bişey değişmiyor
Yaz günü limon ile ama tüm sac degilde aralara cizgi ata bilirsin
Tarçın saça zarar verir
Ilk kez duydum
Aaa ilk kez duyuyorum
Daha önce duymadım böyle
Duymadım1hiç