Güzellik & Bakım Göğüs büyütme ameliyatı olan oldu mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sizce sıkıntılı bir süreç mi? Güncellemeler+1 yıl Olan var mı diye sordum erkekler boyut soruyor manyak mısınız Güncellemeler+1 yıl Günceeeel Göğüs büyütme ameliyatı olan oldu mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Huzur5645 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Olnadım gayet büyük benimki 5 8 Yorumla Soran +1 yıl Büyük olması nasıl bir duygu onu merak ediyorum Yorumla Huzur5645 +1 yıl Normal işte Yorumla Huzur5645 +1 yıl Sarkma korkusu var bu seferde Yorumla Soran +1 yıl Ya işte o da var. Ama 85B falan olsa sarkmaz diye düşünüyorum ameliyattan sonra Yorumla Huzur5645 +1 yıl Aynen 85 falan sarkmas Yorumla Soran +1 yıl Büyük dediğin kaç senin? Yorumla Huzur5645 +1 yıl 95 beden Yorumla Soran +1 yıl Ohooo o. Cup ne? Yorumla
Minimicki Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olma boş ver 3 37 Yorumla Soran +1 yıl Neden sence? Yorumla Minimicki +1 yıl Ne gerek var zayıfsan kilo al eger seni begenmeyen biri varsa onu hayatından cıkar Yorumla Soran +1 yıl Zayıf değil fitim. Yorumla Minimicki +1 yıl Kilo al yinede 3 4 kg büyüyebilir Yorumla Soran +1 yıl Yok benimkiler 70A öyle büyüyecek gibi değil Yorumla Minimicki +1 yıl Biraz masaj yap soguk su tutttt östrojen yükselten çaylar besinler tüket Yorumla Soran +1 yıl Neler denedik:)) Senin boyun kilon kaç? Yorumla Minimicki +1 yıl 163 43 kg tatlım seni en iyi ben anlarımm ben cok zayıfım ama 75 beden Yorumla Soran +1 yıl 75 bedenden ne anlaşılır? Cup ölçüsü ne? Yorumla Minimicki +1 yıl 75 a benimkide Yorumla Soran +1 yıl E aynı aşağı yukarı. Yorumla Minimicki +1 yıl Cok aynı değil ben memnunum kiloma göre kilo alsam değişir Yorumla Soran +1 yıl Benim boyum uzun olduğu için hiç belli olmuyor. Sen modellere benziyorsun profilinde Yorumla Minimicki +1 yıl Valla boyun uzunsa hic ugrasma oranı buranı sisirtme sanki illaki büyür o evlenince falan nice kücük memeliler koca memeli oldu valla Yorumla Soran +1 yıl Evliyim zaten aksşlmds Yorumla Minimicki +1 yıl Kocan bisey diyor mu peki Yorumla Soran +1 yıl O biraz his mevzuuna takık. Aynı hissi alamazsam diye tereddütte Yorumla Soran +1 yıl Ben bi yemeğe çıkmam lazım Mibimic gelince yazayım Yorumla Kabadayıreco01 +1 yıl Bence memelerinizle barışık olun Yorumla Minimicki +1 yıl Afşyet olsun bence hiss konusunda cok değişiklik olmuyor Yorumla Soran +1 yıl İşte bunu yaptırmadan nasıl bilebiliriz? Çünkü şimdi çok güzel his Yorumla Minimicki +1 yıl Yaptıranlar memnun ama bilmşyorum Yorumla Soran +1 yıl O kadar özelini anlattılar mı? Yorumla Minimicki +1 yıl Tabi canım Yorumla Soran +1 yıl Peki yataktayken öncekine göre aldıkları histe bir değişiklik olmadığını mı söylüyorlar? Yorumla Minimicki +1 yıl Ee tabi yaptırıp evlenen bile var Yorumla Soran +1 yıl işte onu soruyorum. Şu an orayla ilgilenince insanı havaya uçuruyor. Silikon olunca nasıl olacak acaba Yorumla Minimicki +1 yıl Bence hosuna gider yani Yorumla Soran +1 yıl Peki sağol. Sen bekar mısın? Yorumla Minimicki +1 yıl Bekarımmm Yorumla Soran +1 yıl E sadece konuşulanlardan mı biliyorsun tekrar zevk verebileceğini:)) Yorumla Minimicki +1 yıl Evetttt. Cünkü pisman olurlardı Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim yaşamış gibi anlattın:)) Yorumla Minimicki +1 yıl Yok be ahah Yorumla Soran +1 yıl Ben evlenmeden önce sevgiliydik eşimle yaşamıştım. Sen iyiden bir şey yaşamadın heralde:)) Yorumla Minimicki +1 yıl Yok yasamadım Yorumla Soran +1 yıl peki. Yorumla
doğukanAt33 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl bişi azaltiyor bence bide büyük de güzel değil ki bence 0 0 Yorumla
LaVieEstBelle34 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Olan arkadaşım var 2 haftada toparladı 1 7 Yorumla Soran +1 yıl His durumu nasıl oluyor peki sonra? Bir şey dediler mi Yorumla LaVieEstBelle34 +1 yıl His derken Yorumla Soran +1 yıl Sonrasında. Eşleriyle olan hissi soruyorum Yorumla LaVieEstBelle34 +1 yıl Geçen ay oldu okunuda konuşmadık Sütyene gerek kalmadığını söyledi Yorumla Soran +1 yıl Sütyensiz olmaz da. Orası konu değil. Yorumla LaVieEstBelle34 +1 yıl Sonuçta insan önce kendi için yapmalı değişikliği Yorumla Soran +1 yıl Yok tabiki öyle de ben sütyensiz rahat olamam ondan bahsettim. Eşim karşı çıkmıyor ama aynı hissi alabilecek miyim o yönden tereddütüm var Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Küçük göğüs en güzeli , en tatlısı 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 464 cevap paylaştı. çok mu küçük 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 686 cevap paylaştı. Ne gereği var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Olnadım gayet büyük benimki
Büyük olması nasıl bir duygu onu merak ediyorum
Normal işte
Sarkma korkusu var bu seferde
Ya işte o da var. Ama 85B falan olsa sarkmaz diye düşünüyorum ameliyattan sonra
Aynen 85 falan sarkmas
Büyük dediğin kaç senin?
95 beden
Ohooo o. Cup ne?
sevda demirel olduydu patlamıştı 😂haberlerde
Olma boş ver
Neden sence?
Ne gerek var zayıfsan kilo al eger seni begenmeyen biri varsa onu hayatından cıkar
Zayıf değil fitim.
Kilo al yinede 3 4 kg büyüyebilir
Yok benimkiler 70A öyle büyüyecek gibi değil
Biraz masaj yap soguk su tutttt östrojen yükselten çaylar besinler tüket
Neler denedik:)) Senin boyun kilon kaç?
163 43 kg tatlım seni en iyi ben anlarımm ben cok zayıfım ama 75 beden
75 bedenden ne anlaşılır? Cup ölçüsü ne?
75 a benimkide
E aynı aşağı yukarı.
Cok aynı değil ben memnunum kiloma göre kilo alsam değişir
Benim boyum uzun olduğu için hiç belli olmuyor. Sen modellere benziyorsun profilinde
Valla boyun uzunsa hic ugrasma oranı buranı sisirtme sanki illaki büyür o evlenince falan nice kücük memeliler koca memeli oldu valla
Evliyim zaten aksşlmds
Kocan bisey diyor mu peki
O biraz his mevzuuna takık. Aynı hissi alamazsam diye tereddütte
Ben bi yemeğe çıkmam lazım Mibimic gelince yazayım
Bence memelerinizle barışık olun
Afşyet olsun bence hiss konusunda cok değişiklik olmuyor
İşte bunu yaptırmadan nasıl bilebiliriz? Çünkü şimdi çok güzel his
Yaptıranlar memnun ama bilmşyorum
O kadar özelini anlattılar mı?
Tabi canım
Peki yataktayken öncekine göre aldıkları histe bir değişiklik olmadığını mı söylüyorlar?
Ee tabi yaptırıp evlenen bile var
işte onu soruyorum. Şu an orayla ilgilenince insanı havaya uçuruyor. Silikon olunca nasıl olacak acaba
Bence hosuna gider yani
Peki sağol. Sen bekar mısın?
Bekarımmm
E sadece konuşulanlardan mı biliyorsun tekrar zevk verebileceğini:))
Evetttt. Cünkü pisman olurlardı
Ne bileyim yaşamış gibi anlattın:))
Yok be ahah
Ben evlenmeden önce sevgiliydik eşimle yaşamıştım. Sen iyiden bir şey yaşamadın heralde:))
Yok yasamadım
peki.
bişi azaltiyor bence bide büyük de güzel değil ki bence
Olan arkadaşım var 2 haftada toparladı
His durumu nasıl oluyor peki sonra? Bir şey dediler mi
His derken
Sonrasında. Eşleriyle olan hissi soruyorum
Geçen ay oldu okunuda konuşmadık
Sütyene gerek kalmadığını söyledi
Sütyensiz olmaz da. Orası konu değil.
Sonuçta insan önce kendi için yapmalı değişikliği
Yok tabiki öyle de ben sütyensiz rahat olamam ondan bahsettim. Eşim karşı çıkmıyor ama aynı hissi alabilecek miyim o yönden tereddütüm var
Sevgilin büyük mü iatiyor
Ne gerek var ki
Küçük göğüs en güzeli , en tatlısı
Ama küçük daha güzel. Bence deneme
Öyle yapıcağıba kilo al
YouTube de çok var videosu
ne kadar büyüteceksin
çok mu küçük
Ne gereği var
Gereksiz bence
Çok mu küçük
Bence hiç uğraşma