Nereye baksam çevremdeki yakışıklılar genelde yalnız oluyor. Neden yalnız oluyorlar bunların hiç mi ilişkisi olmadı bilmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya genelde yakışıklı erkekler yalnızken de bakıyor kendilerine. Birilerine muhtaç değiller. Tipsiz erkek öyle değil, hep bi pohpohlanma isteği, bişey.
Tipsiz erkek kıskanç bencil mi diyorsun yani?
Kesinlikle, kompleksli ayrıca
Bizim çevre sanırım bu tiplerle dolu😂. Beni ne zaman kızlarla aynı ortamda tek erkek görseler hemen yanına çağırıyorlar😂. Onların da yanına gidiyorum tanıdık diye ama bana karşı da bir çekememezlik var herhalde😂.
Sadece güzellik yetmez. Enerji çekimi diye bişey var.
Yok yav kızlar da yabancı değil bizim iş arkadaşları oturup öyle mola kaçamağı yapıp kahve içiyoruz tepkileri böyle.
Ha o banada oluyo. Yine de işyerindeki yaş gözetmeksizin kardeşimdir. Ne hoş, hepsinin sevgilisi ve Bi kısmının da nişanlısı var. Benimse kırgınlıklarım. İyiyim böyle
Valla ben kırgınlık ta yaşadım çok eskiden en son ilişkilerimde (o da biteli 1 - 2 ay olacak) ben istenen taraftım ama onların her istediklerini yerine getirmiş iken onlar benim istediklerimi karşılamadı. Öyle olunca ben de reddettim.
Sorması ayıp olmasın nerede çalışıyorsun konumun nedir? (Özele kaçmayacaksa merak ettim)
Limanda çalışıyorum.
Tamam da konumun ne bilet işlemlerine mi bakıyorsun gemi mürettebatıyla mi ilgileniyorsun mesela onu sordum.
Konteyner limanı. Gemi yüklemesi ve saha planlıyoruz aslanım.
Hmm bu özel sektör filan mı mesela bazı sevkiyat şirketleri olur ya onun gibi bir şey mi? Mesela benim bir arkadaşım bir dönem gemiciydi kazandıkları aylık çok yüksekti TL ile kazanmasına karşın aylık (2016 rakamıyla) 17500 TL idi dünya turu da yapıyordu şimdi memleket özlemi diye bırakmıştı da çok kızmıştım o gün.
Yok limanda çalışıyorum. Özel sektör
İyi bakalım aslanım.
Hayır öyle bir sey yok sana denk gelmiş
E çirkinler yalnız olmuyor ama? Nasıl?
Ayrıca güzel kızlar yalnızdır diye diyorsunuz sürekli?
Yo bir sürü çirkin yalnız, güzel kızlar da yalnız çirkin kızlar da yalnız bu zamanda çoğu insan yalnız
Önceden de aynı değil miydi bu düzen? Şimdi yalnız olanlar içinde önceden ilişkisi olmayan yoktur. Değil mi?
Yani evet
Düzen önceden de aynı diyorsun yani.
İlişkisi olmayan kaç kişi bu memlekette?
Bak açık konuşacağım boyum haricinde hiçbir sorunum yok. Çevredekiler benim çok yakışıklı çok çekici olduğumu söyler genelde ama hiç ilişkim olmadı. Anladın mı? Bilemiyorum nerede yanlış yaptım bu zamana kadar. Aşırı esmerim ondan da olabilir mi onu da bilemiyorum.
Ben de nasibime teslim oldum artık ümidim kalmadı ama...
Ya iki tane ilişkim oldu da onu saymıyorum bile uyumsuzluk yaşadım da reddettim.
Daha yasin kaç ki zamanın gelmemistir belki niye bu kadar ümitsizsin
Yaşım 24 idi dün 25 oldu. Ümitsiz olmakta da haklıyım bence evet evlilik yaşı 30 belki daha yüksek ama 30 dan önce bu tadı yaşamamış kimse kalmadı.
Düzen önceden de aynı mıydı? Hani dedin ya Yo bir sürü çirkin yalnız, güzel kızlar da yalnız çirkin kızlar da yalnız bu zamanda çoğu insan yalnız diye yoksa yalnız olanlar içinde önceden ilişkisi olmayan kaldı mı?
İlişkisi önceden olan da var olmayan da ama olmasının pek bir artısı yok ki hepsi sahte, gerçek olanı bulanlar ayrılmiyor zaten, sahte iliskinin kime faydası var ki
Ha bu arada boyum da 180 çevreme bakıyorum boyu 185 - 190 dan aşağı olan yok yani görmedim bizim bir arkadaş var kızın boyu 158 erkek arkadaşının boyu ise tam 190 imiş. Ciddiye gitmişler şimdi.
Oho benim gorduğum erkekler genelde 175 180 az değil ki