Öyle bi sakalla kurtaramazsınız beyler 😂

Belli bir saç stili, traş şekli, belli bir giyim tarzı, hoş kokusu, klas görüntüsü olmalı..
Paspal haller hiç yakışmıyor size söylim 😀
Öyle bi sakalla kurtaramazsınız beyler 😂

Belli bir saç stili, traş şekli, belli bir giyim tarzı, hoş kokusu, klas görüntüsü olmalı..
Paspal haller hiç yakışmıyor size söylim 😀
Sakal çene ve elmacık kemiği farklılıklarını örtebiliyor bu yüzden güzel gözükmeyen bir erkeği güzel yapabiliyor. Ama makyaj demek doğru mu bilmiyorum çünkü sakal doğal bir şey, saç gibi.
Ben sakal hiç sevmem kendimde.. :D bebek yüzlü olmak varken yaşlı gösteriyor insanı.. ayrıca bence erkekler bazen sakalla açığı kapatmaya çalışırlar.. kadınların makyaj yapması gibi.. doğalız biz :sdfsd
Aslında her ikisi de birbirine tamamlayan şeyler. Tarzı iyi ise sakalı yoksa öyle de sevmiyorum. Sakalı varsa tarzı yoksa yine olmaz o yüzden her ikisi de olmalı
Bazilerine sakal yakismiyor ya
Cevap
10Cevap
Ben erkekte sakal sevmiyorum o yüzden benim için bir erkeğin makyajı yüzünün güzelliğidir birde giyimi kuşamıdır.
Duruşu tavırları hayata bakış açısı kendisini ne kadar geliştirdiği ve ne kadar sorumluluk sahibi olduğu
erkek her türlü erkektir kabul görür sorun yok paçoz da olabilir eğer çekiciyse hoşuma gidiyosa önemi yok
Kesinlikle evet babam birgün yanlışlıkla bıyıklarını kesmişti resmen tavugun totişi gibi olmuştu ogün anlamıştım bunu😅
Her ikisi de ama sakal dir en çok kadınlar da olmadığı için sakal bıyık erkeğe özel karizma katan bu yani 😅
Sakal dediğin kıldan ibaret değil fakat bence makyajıdır.
kadınların olduğu gibi erkekte de bıyık olacak erkeğin makyajı diyemeyiz tabiki
Sakalsız erkek, güdük tavuğa benzer.🤦
Ve sen ondan korkarsın dimi 😂
Ay korkarım tabii. 😨
Ce' eeee 😂
👀
tarzı
Killi boya
sakal keçide güzel
Sakal
Karakteri
Tarzıdır.