göz
kaş
burun
dudak
çene
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yüzdeki en önemli yer burun ve göz. Burun güzel ise bence her türlü güzel birisidir. Birde gözlere dikkat eden biriyim ben. Gözler ve burun güzel ise bence her türlü güzel birisindir. Karşı cinstede öyle aynı şekilde burun güzelliğine önem veren biriyim. Burun güzel ise bence her türlü güzel birisindir diye düşünüyorum.
Ağız ve göz...
Aç bir şekilde insan hayatını sürdürme şansına sahip değil. Göz dedim. Çünkü görmezsen hayatın boyunca ona buna bağımlı yaşar, hiçbiri işini kendi yapamazsın. İki kez ameliyat olan biri olarak göz değerli. Bir gün bile bandajlı olunca insan değerini anlıyor. Kaldı ki ömür boyu bebek gibi yemeğinizi ailenizin yedirmiş olduğunu, banyonuzu ailenizin yaptırdığını, saçınızı ailenizin taramış olduğunu düşünün. Tam bir asalak gibi bağımlı yaşarız artık. Hiçbir işini kendin göremez, sevdiğin hiçbir şeyin neye benzemiş olduğunu bilmez, insanların iyi mi kötü mü diye fikir yürümüş olduğumuz mimiklerini göremez artık daha kolay inanırdık, saf yerine konardık.
Bir ara estetik işi yaptik burun yuzun gorunutusunu cok değiştirir dünyanın bir ucunda bize burn yaptrmya geliyorlrdi iyi bir cerrahimiz vardı sonra ortakla babam anlsamadi yok pahasına ona bıraktı işi başka isletimzden yetisemiyrduk her tarafa
Cevap
24Cevap
Benim için gözler ve gülüşlerdir
Bence yüzdeki en önemli yer burun. Yüz şeklini çok değiştiriyor.
Burun olmasa, burun ameliyatından sonra insanlar afet olmazdı. Göz diyenler fazla Türkan Şoray filmi izleyenlerdir ki kendisinin de burun estetiği olduğu bir gerçektir.
Yani bence yüzdeki her nokta önemli ama en önemlisi bana göre kaş sonuçta bir insan yüzüne bakıyorum uzun olduğunu düşününce biraz böyle özgüven kırıklığı oluyor bende
Burun çok kötüyse geri kalan hiç bişey güzel görünmez. O yüzden ilk burun estetiği çıktı.. 😀
Dişler ikinci sırayı alır.
Bence gözler ve dişler çünkü derin ve anlamlı bakan bir çift göz ve gülüşünü öne çıkartan inci gibi beyaz dişler yüzdeki en büyük unsur bence
en önemlisi burun bence ya herşeyi değiştiriyor ufacık bir operasyonla neler nelere dönüşüyor burun çok etkili
Burun ve göz benim iyi oldugu halde kendimi hic begenemiyorum
Göz bence bakış anlamlı değilse burun istedigi kadar fındık olsun.
Burunnnnnnnnnnnnnn minik burunlu kadınlara bayılıyorum. Çok sevimli ve ponçik oluyorlar.
burun ama burnumu sevmiyorum oyuzden gözler😭
Konuştuğumda birisinin önce gözüne sonra dudağına dikkat ediyorum.
Gözler yeterlidir ama konple uyum saglamasi daha onemlidir
Göz tabiki gözlerimiz olmasa duygularımız bir cogunu kullanamayız
Kaştır çünkü kaşınızı nasıl alır veya yaptırırsanız yüzünüz büyük oranda değişiyor, kötü burnunuz veya kısık gözleriniz olsa bile kaşınızın şekliyle yüzünüzün ifadesini daha güzel ortaya çıkarır. Mimiklere anlam katar
Kaş şekline göre yüz çok değişiyor. İyi alınmış bir kaş yüzünü güzel gösterirken, kötü alınmış bir kaş kötü bir yüze sebep oluyor.
Köprücük kemiği
yüzle ne alakası var
Ooo einştein senin burada ne işin var.. Oxford high technic universityde olman gerekmiyor mu
Ne yapacaksın işe yaramayanı satacak mısın?
sorgulama cevaplamıyosan gec
Kaş göz ve burun
Tek bir parca olamaz, hepsi birbirini tamamliyor
Gozler dudaklar
Göz 😂
herkesin ilk baktığı yerdir o yüzden
yüz şekli çene diş göz ve kaş sırası ile
Goz bende
Gözz
Burun ve diş
çene yapısı
göz bence