+1 yılBence güzel olmak insanın pek de elinde değildir. Yani bakım yaparak belki biraz daha güzel olabilirsin ama bu çok da güzelleştirmez yani basit bir etki olur bir iki tık ilerlersin sadece, ki bu da büyük emek ister çünkü biraz bile kendini saldığında tekrar eski haline dönmeye başlıyor insan. Doğal güzelliğin varsa güzelsindir. Bence herkes kendi ölçüsünü kabul edip kendi ölçüsünde birini bulmalı çünkü diğer şekilde sadece kalbinin kırılmasıyla sonuçlanıyor bu çaba. Ben de ortalama bir tipim keşke daha iyi olsaydım diyorum ama dediğim gibi gerçekleşmeyecek bir şey bu. Üzgünüm ama gerçek bu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Zaten birçok kişi ortalama, hatta ortalamanın altında; ama birçoğu makyaj, estetik gibi şeylerle kendini güzel gösteriyor. İstersen sen de öyle yapabilirsin.
00 Yorumla
Güzel olmak için güzel hissetmek gerekir en önemlisi sen kendini gerçekten güzel hissedip öyle davrandığın zaman her şey değişiyor gör bak özgüven ve farkındalık herşeydir en önemlisi kendini kimse ile kıyaslama ve şunu unutma güzellik göreceli bir şey sana göre bana göre farklı bir şey önemli olan sen aynaya baktığında vay anasını avradını diye bil oz bakımına tarzına hijyene dikkat et
00 Yorumla
+1 yılKendini yıllardır görüyorsun, kendini görmeye o kadar alışıyor ki insan bazen çirkin hissedebiliyor. Çok güzel çıktığın bir fotoğrafa on dk inceleyerek baktığında nasıl fotoğraf değişiyorsa kendimizde de bunu yaşıyoruz uzun süre bakma aynaya sürekli fotoğraf çekilme sadece sağlıklı ol biraz fark eder düşüncelerinde
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı.
u +1 yılbence bakım yapablirsiniz spor da
10 Yorumla
+1 yılSende gördüğümü görecekler diye ödüm kopuyor diyen bir adam olursa hayatımda dünyanın en bahtiyar kadını olurum.. Lambada titreyen alev üşüyor.. aşka hudut çizilmiyor Asuman diyecek bir adam hayatıma girerse Dünyanın en güzel kadını ben olurum... etime kemiğime değil de ruhuma inebilen bir adam olursa ancak güzelliğimi ilan ederim.
21 Yorumla- +1 yıl
Geldi senin ruh ikizin Asuman 😂😂
Kendini beğendiğinde hem daha güzel hem daha öz güvenli olursun. Hal böyle olunca karşı tarafın da dikkatini daha çok çekersin. Çünkü öz güvenli insanların farklı bir havası ve aurası olur.
30 Yorumla
+1 yılKendini sevdiğin zaman güzelleşmeye başlarsın sadece kusurlarını değil güzel yanlarında farkına varırsın
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen arkadaşımızın söylediği gibi kendimizi sevdiğimiz zaman oluşan özgüven hissi hoş bi aura oluşturuyor..
Güzel yanlarınızın farkına varmalisiniz 😉
Soran+1 yılSiz çok güzelsiniz ama 🥺
- +1 yıl
çok teşekkür ederim eminim çok güzelsinizdir çok takıntı yapmayın kendinize güzel taraflariniza odaklanın 😻🌸
telefondan instragramı silmekle başla 6 aya kalmaz istediğin kişi olursun
31 Yorumla
Soran+1 yılBak bu çok dogru
Cok güzel olmak Allah vergisi.
Ortalama güzel vede cekici olmak biraz bakim, ufak defek cerrahi islem vede düzenli güzellik merkezi müsterisi olmakla baslar.
Hos giyinmek vede iyi kiyafete uyacak elit bir kültürle olur.
Düsünsene güzel denecek gibisin vede ilk konusmada agzin kokuyor, kirli dislerin vede tam kezbansin 😁
Gerci KZ soruyorda binlerce Erkek yine yürürdü 😁
Zira onlara yürüyecek disi lazim 😂00 YorumlaKendinde küçük değişikler yapabilirsin. Örneğin; saç rengini değiştirmek, tarzında, takılarında küçük değişiklikler yapmak, yüz bakımı, vücut bakımı ve s.
20 Yorumla
+1 yılTabiiki kendine bakarak, güzel kokarak, ve güzel giyinerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüzümde sürekli akne cıkıyor siyah nokta var burnumda. Gözlerim kucuk kahve suratım kucuk. Böyleyken ortalama olurum zengin olsaydım cilt bakımları lüks yaşam ile ztn istemesem de fıstık gibi olurdum para yolsa güzellikte yok ortalama anca
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılBakım yaparak, sağlıklı beslenerek, kötü alışkanlıklardan uzak durarak ve spor yaparak güzel olursun.
10 Yorumla
+1 yılGüzel olma kadın ol yeter cilve vs bunlar kadını çekici yapıyo yoksa kuru yüz güzelliği yeterli değil
10 Yorumla
+1 yılRabbim ne kadar güzel yaratmış seni sana burada bir sürü tavsiyesi var milletin yok o şeymiş rujmuş boyaymış badana imiş senin doğal güzelliğin gerçekten çok güzel maşallah kendi psikolojin de bozma böyle saçma sapan fikirler sunanlara da dikkat etme
30 YorumlaÖnce temiz olarak, miss gibi kokarak, sonra bakım vs yaparak cildin kuruysa mutlaka nemlendirerek yüz güzelliği için diyorum. Vücut güzelliği için spor yaparak.
10 Yorumla
+1 yılGüzelliğin bi tanımı yoktur cirkin katagorisine koyduğunuz insanlar fikirleriyle sizi cezbedebilir bence buna çok takılma yoksa ilk adımın burun 2. botoks 3. silikon fransiz askı o buna kadar gider kendini beğen zira kendinle uzun yillarin var (türk kahvesi içip telvesini yüzüme maske yapmısken) yazıldi :)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılKendini seversen iç güzelliğinin dışına yansıdığını da bilirsen zaten güzel hissedersin. Sivilce ya da kilo gibi sorunlar varsa zaten halledilecek şeyler.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılSen pozitif oldukça, güzel düşündükçe güzel olabilirsin. Enerjik ve güler yüzlü olmak kadar insanı güzelleştiren şey var mı?
10 Yorumla
+1 yılÇirkin kız çok yok ya. Dışarda gördüklerim hepsi güzel. Siz takıntı yapıyo olabilirsiniz.
127 Yorumla
Soran+1 yılYani evet Rus arkadaşlarım olunca takıntı yapmaya başladım hepsi bebek gibi onların yanında sönük kalıyorum
- +1 yıl
Rusların genetiği öyle onlarla kıyaslamak yanlış olur.
Soran+1 yılGerçekten özgüvenim düştü, hiçbir şey olmadan bile iyi duruyorlar , asla hiç tüyleri yok ,
Bende burada manyak gibi kıllı vücudumla sürekli lazerle ugrasayim
Soran+1 yılYani evet haklısın da , benimki takıntı gibi, küçüklükten beri aşırı güzellik takıntım var ve benden daha güzel bir kız görünce özgüvenim düşüyor
- +1 yıl
Erkeklerin rus kızlara ilgisinin neden bu kadar fazla olduğunu anlamışsındır : )
Soran+1 yılAnladım ve sinirim bozuldu, bende o kadar güzel olmak isterdim, ve zaten erkeklerin bu türk kızı Rus kızı karşılaştırmasını duyunca ayar olan birisiyim
Soran+1 yılSadece Rus değil, yabancı arkadaşlarım var ve bi sekilde hep çok güzeller aşırı moralim bozuluyo
- +1 yıl
Ya güzellik gelip geçici. Şahsen ben evleneceğim kadında dış görünüşe önem vermem bakımlı ve temiz olması dışında. Beni sevip sevmediğine çocuklarımın annesi olacak kadının kalbinin güzelliğine bakarım.
Soran+1 yılHaklısın, benimki takıntı boyutuna geldi, dışarı bile çıkamiyorum, bir erkekle konuşurken bile çirkinmisim gibi hissediyorum ya da aldatilirim gibi , sırf tipim yüzünden benden daha iyi kadınlar vardır diye
- +1 yıl
Kızım manyak mısın? Elbette dış görünüş olarak senden daha iyileri de var. Erkek arkadaşından daha iyileri de var. Sadece tipe bakacak olsak hepimiz evde kalırız veya birbirimizi aldatırız. Mantıksız mı konuşuyorum sen karar ver
Soran+1 yılSen mantıklısın yeterince, bendeki bu takıntı oldu, sürekli aynada kendimi inceliyorum, sürekli, ve birçok şeyimi beğenmiyorum insanlara normal ve iyi geliyor yani öyle diyorlar ama bana aşırı kötü geliyor bir nevi mükemmeliyetçi oldum
- +1 yıl
Bundan kurtulmalısın yoksa ileride estetikle kendini daha çirkin birine dönüştürmeye çabalarsın.
Soran+1 yılVe evet sevdiğim çocuktan çok çok daha yakışıklıları vardı sevgi sadece tiple alakalı değil biliyorum
Soran+1 yılBundan küçüklükten beri kurtulamadım neredeyse hiçbir şeyimi beğenmiyorum ve sanırım maalesef estetik yaptıracağım değişmek için çok çabaladım ama olmuyo
Soran+1 yılHani şu çok özgüvenli kızlar varmış hatta erkekler egolu diyo ya asla öyle olamadım arkadaş hiç güzel olmayan insanların bile o kadar özgüvenli olduğunu gördüm ki ama asla öyle olamadım ben hep kendimi eksik gibi hissettim
- +1 yıl
Seninki hastalık boyutuna gelmiş bi psikoloğa git önce. Estetik çok itici bu arada.
Soran+1 yılİlk defa estetik itici diyen ve doğal kal diyen erkek görüyorum çok şaşırdım
Ve psikologa bunun için hiç gitmedim gitmek istedim ama ileride girmek istediğim bölüme almazlar diye gitmedim
Soran+1 yılVe evet hastalık boyutunda olduğunu biliyorum günlük hayatimi etkiliyor
- +1 yıl
Estetik bana göre tamamen bir kandırmaca. Çok saçma bişey. Seni seven kişi sen olduğun için sevmeli.
Soran+1 yılKüçükken de hatırlıyorum aynaya bakıp saatlerce saçımı tarar sürekli tipime falan bakardım manyaklik derecesinde zaten birçok kişi bunu fark ediyordu bir tane öğretmenim anneme hakkımda:hep kendi kendini mahvediyo iyi olduğu halde demişti
- +1 yıl
Tamam işte bu kadar insan iyisin diyosa bi bildikleri var demekki. Sen niye bu kadar kurcalıyosun ki? Ben çirkin biriyim bu açık ve net. Çevremdekiler de dalga geçermişçesine konuşurlar hakkımda ama hiç takmam. Fiziğimi geliştiriyorum ama tipime yapabilecek bişeyim yok. Bakımlı olmak ayrı estetik ayrı. Beni seven böyle sevsin.
Soran+1 yıliyisin diyolar ama bi yabancı kızları kadar iyi değilim bu da bariz açık onlar gibi mükemmel sarı saçlarım renkli gözlerim yok ya da vücudum onlar gibi tüysüz değil ve dişlerim dupduzgun değil hepsini düzeltmek için yıllardır uğraşıyorum aşırı tüy sorunum var uğraşıyorum dişlerim düzgün değil duzeltmeue çabalıyorum ama yinede kendimi aşırı iyi hissetmiyorum
Soran+1 yılHiç takmamak iyiymiş hayatim boyunca bunu başaramadım ve güzel olmayı hep gaye olarak gördüm maalesef
- +1 yıl
Yanlış anlama da seni görebilme şansım var mı? Merak ettim seni.
Soran+1 yılGizliden cikarsan
- +1 yıl
Çıktım
Soran+1 yılMesaj atamıyorum ki
+1 yılBence hiçbir şey yapma örnek çatlamış duvara sıva ve boya vursanda duvar aynı duvar seni seven beğenen öyle beğensin
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılGüzelsindir belki ama insanlara göre güzel değilsen bile hiç uğraşma. Seni kabul eden böyle kabul etsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu arada son aylarda bazı kızlar güzel değilim çok berbatım diyolar bi görüyorum manken adayı. Sen de öyle misin
+1 yılBenim bir kız arkadaşım vardı sana ne diyorum kız böyle acayip güzeldi Windon yani dibin düşer ama kız diyordu ki ben güzel değilim
01 YorumlaYa çok Güzel olduktan sonra ne olucak en fazla 10 yıl sonra kırışıklar başlar bence güzelik başa bela ortalama bir seviyede ol yeter
00 Yorumla
+1 yılCildini temiz tut kendine iyi bak kilona dikkat et bakımlı ol giyimine dikkat et makyaj yap zaten hoş görünürsün
01 Yorumla- +1 yıl
Ya da paran varsa estetik yaptirirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaptığın şeylerle, davranışlarınla sempati kazanabilirsin, akılcı olabilirsin. Diğer türlü kaliteli makyaj malzemeleriyle her türlü çözülür, yüzeye macun çekip bile değiştiriyorlar. Olmazsa yüz nakli artık, ülkemizde iyi cerrahiler var
00 Yorumla
+1 yılKendini sevmek başka bir olay nasıl kadınlar kendilerini güzel görüyor bir bilsen 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendimi sevmekle ilgili sorunlarım var biliyorum ':////
+1 yılGüzel olunmaz güzel doğulur veya çok zenginsen güzel olursun anca
10 Yorumla
+1 yılGüzel kıyafetler hafifçe makyaj çok çekici olabilirsiniz
10 Yorumlaboş ver ya her yerde güzeller var sende çirkin kal fjjfjf
00 YorumlaNeyse güzel olma eğer güzel olursan şımarırsın egon tavan yapar
00 Yorumla
+1 yılKendini sevdirdiğin kişiler seni zaten güZel bulur ki
00 YorumlaOlduğun gibi ol boş ver fazlası olsan bişey değişmeyecek
00 Yorumla
+1 yılÇoğumuz ortalamayız zaten ya yeter adam olana çok bile 😁😁
00 YorumlaCildi besleyen besinler tüketmelisin
Y. elma, muz , salatalık gibi00 Yorumla
+1 yılGüzellik mlsf Allah vergisi biliyon mu Allah veriyor.
00 YorumlaBu soruya cevap için önce seni görmem lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende ortalamayım. Herkes çok güzelsin güzel diyor. Ama ortalama olduğum belli yani. Güzelleşmek olayında ilk işim burun estetiği olacak. 😅
00 Yorumla
+1 yılGüzel olmaya çalışırken kendini objeleştirmesen yeterli
00 YorumlaDaha ne yapacaksin ki 😊 turkiye standartlari ortalamasini aşmişsin
04 Yorumla- +1 yıl
Ha ha gördüğü resmi kendisi sandı herhalde onu admin koyuyor sonradan anlayınca çaktırmıyor hsjdjdnmxjd
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıkma canını benimde takıntım var çok acı biliyorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNiye böyle düşünüyorsun mesela hamgı bakımları yaparsın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrtalamayım diye kendini üzme Allah böyle yaratmış seni.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bu ne derttir bu nasıl bı sinavdir
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güzel olunmaz ki zaten güzelsen güzelsin dir bir ikincisi göreceli bir kavram
00 Yorumla
+1 yılEmin ol ben dahil; senin için kurşun atıp, kurşun yiyebilecek adamlar var.😅😅😅
02 Yorumla
Soran+1 yılBen resim koymadım ki amaa
- +1 yıl
Herhalde uygulama senin yerine resim atmış 🤔 ama gerçek fotoğrafını atarsan ona görede bir öngörüde bulunabilirim 😅😅😅
+1 yılEğer gerçekten buysan cildinin sırrını soyleyebilir misin
02 Yorumla
Soran+1 yılBen resim koymadım sanırım süper soru seçildiği için ana ekranda resim gözüküyor
- +1 yıl
:///
+1 yılGüzel olduğunu fark ederek, her insan güzeldir, ister dış görünüşü isterse içi
11 Yorumla
+1 yılBeni izle hergün. Ne demişler üzüm üzüme baka baka
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılGörmeden bir şey diyemem
10 Yorumla
+1 yılSana iltifat edebilirim en azından güzel hissedeersin
00 YorumlaEn azından sen ortalamasin şükret bizim gibi çirkin degilsin
00 YorumlaCirkin kiz yoktur, bakimsiz kiz vardir. Sen yeterince bakimli olursan elbet bi aura oluşuyor kiside.
00 YorumlaKendimizi nasıl hissettiğimiz çoğu zaman karşıdakinin bizi nasıl hissettiğine bağlı
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. Bende cirkinim ben bişey diyommu lan
12 Yorumla- +1 yıl
Aw siz çirkinseniz ben habeş maymunuyum o zaman
Soran+1 yılÇirkin değilsin ki
estetik
15 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu düşünmüştüm ama herkes gerek yok gereksiz saçma yapay mi olacaksın dedi
Soran+1 yılŞu aile evinden gideyim ve elimde param olsun yaptiricam şu an istesem de yapmama izin vermiyorlar
Soran+1 yılVe evet sana katılıyorum
+1 yılGuzel olunmaz guzel dogulur.
29 Yorumla- +1 yıl
21. Yüz yılında olunuyor brom
Örnek; mika😂 - +1 yıl
Ne demek istedigimi. Mika 35 40 olunca anlarsin
- +1 yıl
Maske tak ayni sey sonucta. Essegi al guzel bi maske tak. Ikisinin bir birinden farki kalmaz. Benim kast ettigim guzellik dogal guzellik.
- +1 yıl
35 40 olunca güzel doğmuş olan bile güzelgini kaybediyor
- +1 yıl
En azindan maymuna donmuyorlar. Sadece yaslilik belirtileri olusuyor. Ama estetik yapilan vucut cok kotu hal aliyor. Gitde bulent ersoyun makyajsiz haline bak sonra gel konusuruz. Isim benim barmenlik cok denk geliyodu gececlublerinde hepsi igrenc mide bulandirici hal aliyor yas ilerledikce.. sen bide bu gorduklerini makyajsiz gor ya da filtresiz gor. Ayrica mikayada guzel dedin ya uzuldum senin icin. Lan adamin kafasi akp ampulü gibi 🤣
- +1 yıl
Bakim farkli bisey estetik. farkli bisey. Bu ikisi arasindaki farki arastir gel sonra tartisiriz.
- +1 yıl
Anladim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuzellik göreceli. Bana gore ortalamanin altindasin.
017 Yorumla
Soran+1 yılBeni görmeden yorum yapmak 😃komikmis
Sizde bana göre ortalamanin altindasiniz
Cevap sahibi+1 yılHem cirkinsin hem de psikolojin bozuk az once Foto vardi silmissin.
Soran+1 yılKafan güzel herhalde , resim falan koymadım 😃
Cevap sahibi+1 yılOlmayan ozguvenini gizli hesaptan tatmin etmekte zavallilikmidir nedir😂 mesaj atsana bana az bi.
Cevap sahibi+1 yılBu tartismaya dahil olmaya degmez be oglum
Cevap sahibi+1 yılAma genede eyvallah
- +1 yıl
Sende ortalama yakışıklı oranının kat kat altındasın bilgin olsun erkooooo
Soran+1 yılGizli hesaptan tatmin etmeye falan çalışmadım, beni gerçekten rahatsız eden bir sorun olduğu için sormak ve insanlarla konuşmak istedim sadece , her şeye bu kadar kötü niyetli olmanıza gerek yok, mükemmel olmadığımı biliyorum sadece artik bu takıntı seviyesine geldi bu yüzden bu soruyu sordum
Soran+1 yılAyrıca resmimi falan da paylaşmadim
Cevap sahibi+1 yılProfil fotosu bile koyamayacak kadar ozguveni olamayan cirkin biri daha havladi havlaa bakim😂
Soran+1 yılHerkes profil fotoğrafıni koymak zorunda değil ki
Cevap sahibi+1 yılSana degildi son yorumum buseyle dolasaydi
Soran+1 yılBu arada ben resim koymadım eğer resim görüyorsan sanırım soru süper soru seçildiği için, ben değilim 😂
- +1 yıl
E sen bu tipinle pp koymussun ne oldu simdi. Keskede koymasaymissin. Bu tipe bu ozguven fazla bence
Cevap sahibi+1 yılMercimekli corbada da pp yok demekki mercimekli corbanin gorunusu senin tipinden daha iyi. 😂
- +1 yıl
İlk olarak gördüğün fotoğraf otomatik eklenen bir fotoğraf paylaşıcının değil. Soruya girdiğinde fotoğraf yok ise o fotoğrafı admin koymuştur. Sana göre ortalamanın altında olan güzellik ile tartışacağına iletişimin ve zekan ortalamanın altında mı kendin için bir beyin fırtınası yap bu konuda
+1 yılNe konuda ortalama hissediyorsun
09 Yorumla
Soran+1 yılTip olarak, asla güzel hissedemiyorum, hep daha güzel bebek gibi kızlar var
- +1 yıl
Estetik düşünme doğal güzellgini koru bence görmedim seni ama bence bu halin daha güzel
Hiç bir estetik doktorunun kendini estetik yaptıgunu gördün mü göremezsin cünkü iyi değil
Soran+1 yılRus arkadaşlarım olduğunda ozguvenim düştü
- +1 yıl
O zaman bizde intihayar edelim İtalyan erkeklerin yanında
Soran+1 yılTürk erkekleri çirkin değil ki
- +1 yıl
Türk kadınlaru mı çirkin bence dünyanın en güzel kadınları
Soran+1 yılTürk kadınları da gayet güzel ama ben güzel hissetmiyorum
Soran+1 yılVe küçüklükten beri böyle artık o kadar kötü hissettirmeye başladı ki dışarı çıkmak istemiyorum
- +1 yıl
Sen hisselerinde yanılıyorsın bence sana bir kaç şey sorabilir miyim burdan değil ama
Güzellik & Bakım konusunda 759 cevap paylaştı. Bakım , spor, estetik, botoks 😄😄😄
02 Yorumla
Soran+1 yılBakimliyim da hiç estetik yaptırmadım ama şu aralar çok yaptırmak istiyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılBırakın bu isleri erkekler yakisikli 4 4lük olmak icin ugrassin
10 YorumlaGüzel doğmadiysan güzel olamazsin
10 Yorumla
+1 yılKalbin güzel olsun
10 Yorumla- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım