Güzellik & Bakım Kaşlarımın şeklini değiştirmek istiyorum, nasıl yapayım? Мэматi_баба_рro Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dümdüz geliyo ya nasi bişey yapabilirim avratlar cevap versin Kaşlarımın şeklini değiştirmek istiyorum, nasıl yapayım? Cevapla Kaş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Bence düz yap 0 1 Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Kaviss istiyom
Melisim72626 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Biraz daha kalınlaştırma yapabilirsin ve sarıya boyayabilirsiniz 0 1 Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Yok boya değilde kavis nasıl yapacağımı bilmiyorum büyük ihtimalle kuaföre giderim Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ya of nasıl düz gelio ya bndede aynısı var ne yapcm of 😭 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Kafesli güzel olmaz mı 0 1 Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl O nasıl oluyor Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kuaför yapsın bozarsın 0 8 Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Bunu zaten ben aldım biliyorum almayı Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Güzel olmuş hiç düşündüğüm gibi değilsin Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Düşündüğün nasıl Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Keko kaba Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Afussutsfjkffjj gerçekte öyle biri değilim giciga gitmek hoşuma gidiyo bana dokunmayan bin yasasin Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Sana niye dokunayım saçma bir atasözü oldu :D Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Seni demiyorum geneli diyorum kız erkek farketmez Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Garip Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Fakesin memati 0 14 Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Ahaoqbsoqnownqownq peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Memati takip ettiğin kişinin nickinin baş harfi ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nedenini sorma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim exim mi oo Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Sen kimsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadın dayanışması yapıp söylemedin belki o değil ztn süphelendim sadece neyse Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Nzowjwownwownwkwkdekne kimmiş exin söyle bakım nickini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sana senin takip ettiğin baş harfini söyle dedim ama neyse ne hali varsa görsün Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl D noldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sordum sanane dedin ben onun nickini mi yazayım buraya banane yani yapcak bişi ok Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl La yazdım işte baş harfini Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl O muymuş ksndksjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok o değilmiş sağol ya 🌸 Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Ajeoqmodnwoskwosnwo burdan ex yapanda ne bilim yaani Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çizik at 0 1 Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Saçmalama istersen Yorumla
Ukala_Tavırlar Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl ne istiyorsun zikzak mı çizsinler 0 2 Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Üfff anlamiyosan kapat telefonu yürü git senle mi ugrascaz şimdi be Yorumla Ukala_Tavırlar +1 yıl ne telefonu :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence düz yap
Kaviss istiyom
Biraz daha kalınlaştırma yapabilirsin ve sarıya boyayabilirsiniz
Yok boya değilde kavis nasıl yapacağımı bilmiyorum büyük ihtimalle kuaföre giderim
Ya of nasıl düz gelio ya bndede aynısı var ne yapcm of 😭
Kafesli güzel olmaz mı
O nasıl oluyor
Kuaför yapsın bozarsın
Bunu zaten ben aldım biliyorum almayı
Güzel olmuş hiç düşündüğüm gibi değilsin
Düşündüğün nasıl
Keko kaba
Afussutsfjkffjj gerçekte öyle biri değilim giciga gitmek hoşuma gidiyo bana dokunmayan bin yasasin
Sana niye dokunayım saçma bir atasözü oldu :D
Seni demiyorum geneli diyorum kız erkek farketmez
Garip
Kaşlarını komplece kesss😡
Fakesin memati
Ahaoqbsoqnownqownq peki
Memati takip ettiğin kişinin nickinin baş harfi ne
Nedenini sorma
Benim exim mi oo
Sen kimsin
Kadın dayanışması yapıp söylemedin belki o değil ztn süphelendim sadece neyse
Nzowjwownwownwkwkdekne kimmiş exin söyle bakım nickini
Ben sana senin takip ettiğin baş harfini söyle dedim ama neyse ne hali varsa görsün
D noldu
Sordum sanane dedin ben onun nickini mi yazayım buraya banane yani yapcak bişi ok
La yazdım işte baş harfini
O muymuş ksndksjs
Yok o değilmiş sağol ya 🌸
Ajeoqmodnwoskwosnwo burdan ex yapanda ne bilim yaani
Çizik at
Saçmalama istersen
ne istiyorsun zikzak mı çizsinler
Üfff anlamiyosan kapat telefonu yürü git senle mi ugrascaz şimdi be
ne telefonu :D
Kaşçı halleder
Uzat kuaföre git.
Hıhımm tamammm