Güncellemeler
+1 yıl
Bide insanların beni hep kötü gördüğünü düşünüyorum her şeyimi
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellemeler
+1 yıl
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Başkalarına takılı kalırsan hep mutsuz olursun bende sosyal hesap yok çok rahatim
Bu his hiçbir zaman geçmez kendini onlara benzetmeye çalışsan bile. Kendini sevmeyi öğrenmen gerek bunuda ancak bir uzmana danışarak yapabilirsin
Ya kendimi seviyorum hani cidden komik yanlarım var ama içimden bi seste kendin gibi olursan kimse seni sevmsz ciddiye almaz diyor değişmen lazım diyor
Bunları (kendin gibi davranmaktan bahsediyorum) birinin seni sevmesi için yapmamalisin ancak birilerinin seni sevmesi cabalamadiginda gerçekten sevildiğini hissedersin
Başkalarını kendine rakip olarak görürsen, kendinle asla barışamazsın. Çünkü her zaman senden daha iyilerini görüp özgüvenini düşüreceksin
İşte kendimle barışayım diyorum bu sefer de içimden bi ses senle kim arkadaş olur ki diypr bu halinle bu sefer hemen gard alıyorum ister istemez
Bunu diyorsan muhtemelen şartlarını zorlayacak derecede birileri hayatına girsin istiyorsun. Çevrende gördüğün herkesin hayatında olan erkekler gibi erkek isteyemezsin. Onlar gibi olmayı bekleyemezsin. Mükemmelliyetçi olursan asla karşına çıkan insana doyamazsın çevrende olup senden on level yüksek olan kadınların sahip olduğu erkekleri sahip oldukları hayatı hayal edip kendi hayatını cehenneme çevirirsin. Bence temel sorunun kendini tanıyamaman. Kendini tanırsın beklentini ona göre ayarlarsın çözüm bu
Erkek ne alaka ben erkeğin tipine bakmam ki benim için önemli olan aşk ve kanımın ısınmasıdır ben erkekler anlamında demedim
Ben ne alaka olduğunu az çok biliyorum sen aksini iddia etsen bile. Ama dediğim gibi konu kendini bilmen
Sosyal medya zehirlenmesi yaşıyorsun
Hayır dışarda da öyle geliyor hep yaşıtım olan kızlar güzel geliyor konuşmaları yüzleri giyimleri vs olsun
Özgüven eksikliğni var büyük ihtimalle
Nasıl daha özgüvenli olabilirim
Bence psikolojik rahatsızlık da olabilir
Kelin ilacı olsa ilk kendine sürer diye laf var ya o senle beniz iste
Doğruuu
Senin ne sıkıntın var
Anksiyete bozukluğu kilo problemi sıkıntılı bir dönem vs vs
Bende de anksiyete var ve kilo problemi zayıfım kilo almaya çalışıyorum alamıyorum inş ikimiz de istediğimiz fiziğe ulaşırız
İnşallah bende kilo vermeye çalışıyorum. Anksiyete de dedikleri tetikler bu arada
1 hafra önce psikiyatriye gittim efexor verdi bakalım kullanıyorum
Bende prozac kullanmıştım terapide al maddi durumun uygunsa
Bende onu kullandım 1 yıl falanda ilk başlar etki etti sonra daha ds arttırdı anksiyetemi
Bende bıraktım citoles kullandım sonra terapi aldım anca iste
Şu siteleri kullanmayın beyniniz bozuluyor
Hayır öyle düşünme sen harikasın
Teşekkür ederim sende öyleee🤍