Aşırı çekicilik mutsuzluk mu getirir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Aşırı çekicilik mutsuzluk mu getirir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
"Güzellik hem ona sahip olan için hem de ona katlanmak zorunda olan için ağır bir yüktür. Savaş meydanlarında önce güzel kadınlar esir edilir." Hannibal da okumuştum galiba. Ne zaman konu güzelliğe gelse aklıma gelir.
Mantıklı
Çok fazla uğraşan oluyor aşırı ilgiden insan bunalabiliyor ve sonra kendini Yalnızlığa mahkum ediyorsun Aslında insanlar bunu Bazen EGO olarak görüyor ama değil çok fazla göz önünde olmak işte her ortamda dikkat çekmek birilerinin sürekli Seninle görüşmeye çalışması iletişim kurmaya çalışması bir yerden sonra Gerçekten insanın ciddi derecede bunaltıyor Bu bazen hemcinsler arasında da sıkıntı çıkarıyor gereksiz Kıskançlık yapabiliyorlar sanki kişi kendi herkes benimle ilgilensin istiyormuş gibi bir algıları oluyor ama değil herkes için geçerli değil bu kendini bilen ne istediğini bilen gerçekten hayatta Sevmek ve sevilmek gibi bir hedefi olan insan öyle herkesin dikkatini çekmek gibi bir çabaya girmez kaliteli insan kendi halindedir sabit Yaşar düz Yaşar budur o sürekli ilgi bekleyen insanlar kendini öz güveni olmayan farklı karakterde insanlardır bunları ayırt etmek gerekiyor.
Güzel açıklama yaptın
Doğru söze ne hacet
Daha çok mutlu olurum cekici olmasi zevkli olur vakit geçirmek dahada çekici olan bayanla
Her daim iyidir
Olgunlaşamamış toplumlarda çoğu zaman kötü durumlara maruz kalınabilir.
Özellikle ulkemizde
Kesinlikle sadece kadınlar için değil biz erkekleri de olumsuz etkiliyor, örneğin eş, sevgili değil sadece kadınlarda sonuçta birilerinin kızı, kardeşi , annesi olabiliyor herhangi bir giyiminde kötü gözlere sözlere maruz kalabiliyorlar bu çok can sıkıcı bir durum.
Karşı cinse bir davranışta bulunurken hayatımızdaki kadınları düşünüp biraz empati yapmalıyız.
Ama ne anlatsan boş hastalıklı zihinler bunu algilayamiyorlar.
Cevap
11Cevap
Hayır tam tersi aşırı çekicilik güzellik insanı mutlu eder.. çirkin bir insanı kimse sevmez çünkü herkes çekici olanları sever
Bu zamanda öyle
Güzeli ağlatırlar sözü boşuna söylenmemiş gadasi.. var bir hikmeti..
Doğru diyorsun
Ama yine de güzel olmak güzeldir 🙃
Bedelini ödüyoruz.. vergi alıyorlar sanki 😂
Hahaha aman çekici olmamaktan iyidir öderiz vergimizi 😅
Mutsuzluk başka bişey diyorum bir nevi hastalık gibi görüntüyle bir alakası yok bence.
Etkisi olabiliyor
Yo bence mutluluk getirir aranan insan oluyorsun
Bir nevi
Hayır mutluluk getirir
Bencede
Güzelin derdi çok olurmuş 🙂
maalesef
Ondan mutsuzum demek.
Bı ihtimal
Onun çekicilikle bir ilgisi yok
Anladım
El birligi ile mutlu edelim
Olur
Yoksunluk çekmesin:)
Saçma bence neden getirsin
X🤣
Biraz getirebilir, çünkü yan etkileri olacaktır.
İlla ki
Hayır mutsuzluk getirmez.
Aksine mutlu mu eder
Yoo, o kişinin karakteri ile ilgili
Anladım
aksine daha mutlu olursun
Kişi kendini severse evet
başkasıda saç rengini sormuş aynı resimle
Olabilir
Karakterle ilgili bişey ama sanmıyorum
İnsanda özgüven çok olur bu kişiyi mutsuz etmez sanki
Bunu kim uydurdu