Güzellik & Bakım İlk defa oje sürdüm, tırnaklarım nasıl olmuş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor İlk defa oje sürdüm nasıl oldu? Güncellemeler+1 yıl Evet takma taktım ilk kez zaten dayanamayıp çıkardım yarım saat önce insan donunu bile çekemiyor uzun tırnakla bu ne ya İlk defa oje sürdüm, tırnaklarım nasıl olmuş? Cevapla Oje Soruları Tırnak Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. çok kalın olmuş.. bi de bunun yerine kendi tırnaklarına şekil verip oje sürersen daha iyi durur bence TwT 0 0 Yorumla
_Memnune_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Bence kötü olmuş tırnaklar çok kaba duruyor ve renk de uymamiş illa kırmızı istiyorsan daha açik tonlar denemelisin bence 0 0 Yorumla
Clawxy Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl çok büyük duruyor daha açık renk ve kısa takma olmayan tırnak severim. 1 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Parmak atsan, mahalle ayağa kalkar o nasıl tırnak 0 0 Yorumla
revolver-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl cok hos tambır panter gıbı olmuss... 0 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ojeden çok kan gibi kimi öldürdün 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
acayipadamm Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 580 cevap paylaştı. korkutucu 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Canavar eli gibi 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Takma mı 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ay ben korktum.😨 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok büyük duruyor 0 1 Yorumla Emre_22- +1 yıl Yapıştırma çünkü, kaba durmuş Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. hoş olmuş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
çok kalın olmuş.. bi de bunun yerine kendi tırnaklarına şekil verip oje sürersen daha iyi durur bence TwT
Bence kötü olmuş tırnaklar çok kaba duruyor ve renk de uymamiş illa kırmızı istiyorsan daha açik tonlar denemelisin bence
çok büyük duruyor daha açık renk ve kısa takma olmayan tırnak severim.
Çok kötü acil manikür yaptır
Parmak atsan, mahalle ayağa kalkar o nasıl tırnak
Kız bu ne böyle İntikam Gibi
cok hos tambır panter gıbı olmuss...
Super ama sırtımı çizerken aciyor
Ojeden çok kan gibi kimi öldürdün 🤣🤣🤣
korkutucu
Canavar eli gibi
Olmuş gibi
Güzel renk
Olmuş bu rrnk ojede yakşmş
Takma mı