Ben artık sayamıyorum... İnanıyorum bir gün hepinizi kullanacağım :D

Ben artık sayamıyorum... İnanıyorum bir gün hepinizi kullanacağım :D

Yok zaten hepsini aynı anda kullanamam bi gün başka bi gün başka kullanmakda saçma zararlı olur bitince alıyorum şu an 2 adet saç maskesi biri bitmek üzere 3 adet biri durulanan biri durulanmayan bukle belirgenleştirici ama bunu pek sevmiyorum zaten sık kullanmıyorum bu da az kaldı biri sıvı krem bide serum var oda az ha bi de elsevin saç suyu da var jdjjf glissin sıvı saç kremi gitti zaten boş buldum onu ondan önce elidorun saç bakım yağı vardı bitti bunlardan 1 2 tanesi bitince alırım kdkd
Baya var al dur birini dün açtım
Benim bakım kremim yok.. sadece yüzümü yıkıyorum sabahları bir de uyumadan önce o kadar sdfsd yeterli geliyor ve çoğu kadından da daha güzel cildim var :D ahah
Avakoda yağım var sjh
Avokado yağı olmadan güne başlayamayanlar :D 😎
gel ben sürücem :D
Cevap
6Cevap
hiç öyle bi kremim yok bebeksi tenimin ihtiyacı olmuyor sadfas
fkcjhslşks
Benim yok. O an kullanmayacağım kremi almam bu konularda stok yapmayı sevmiyorum alırım kullanırım bitince tekrar alırım. ✨
Olmazsa olmazım iki ürün keratin& argan serumu haftada bir defa. Keratin maskesi haftada iki gün. Fazla ürüne ihtiyaç duymuyorum yeterli oluyor.
O kadar fazlalar ki bir sene hiçbir şey almasam yine yeter 😂
Alıyorum ama kullanmayı unutuyorum,3.4 tane vardır
yok alıp alıp kenarda skt'si bitsin diye beklemem... alırım bitiririm yenisini alırım
Hiçbirini kullanmıyorum. Alıyorum ama boşuna...
Hayır, bitmeden almıyorum.
en güzeli :D
Hayır yokk zaten kısıtlı 😅
1 Tane onuda 4 ayda 1 sürüyom elime sjsj
Aldıklarımı kullanırım genelde
0 krem
2 tane
Hayır yok
ben kullanıyom
Hepsini kullanıyorum
hiç yok
çoook var