2) 4 yorum var 3 ü siyahileri aşşağılama ne yapıyorsunuz siz?
ABD'deki zenci kızlar sizcede güzel değil miler?
2) 4 yorum var 3 ü siyahileri aşşağılama ne yapıyorsunuz siz?

Beyler sizin görüşleriniz nedir?
Bir dönem zencileri çok eziyorlardı. Hatta hala eziyorlar. Fakat bana bu esmer tenli kızlar hep daha çekici geldi. Esmer erkekler ise tam takılmalık çok kafa dengi insanlar geliyor.
Asagılık ınsanoglu kendını ezık gordugu ıcın beyaz avrupalı olma sevdalısı rus ovulunce ses yok bunlar ovulunce saldırıyolar latınler ve sıyahılerde olan fızık kımsede yok avunmasın kımse kadınları da asırı guzel ayrıca bunların yakından gordugum on kadın olduysa sıyahı hepsı bırbırınden guzeldı camur atmasınlar bosuna
👏👏👏👏 Abi işte bu ya...
Eline ağzına sağlık. En azından içime su serptin.
Aşşağıdaki yorumları görüyorsunuz ben bu güne kadar hiç bu muhabbeti sormamıştım. Ve yurt dışında tanıdık arkadaşlar vs lerim var. Onlar anlatıyordu bende hep Türkiye'de asla siyahi ırkçılığı yoktur hatta size bir sempati var diyordum bunlarla övünüyordum taa ki bugüne kadar alttaki yorumlar rezil.
Teşekkür ederim hocam yazınız 10 numara
Eskı caglara dayanan beyazlıgın arıstokratlık oldugu ustun oldugu dusuncesı ıclerıne ıslemıs cunku aksını ıddıa edemezler goruyoruz slav ırkı merakıda bu yuzdendır butun toplumlar hemen hemen asmıs veya asmaya yakınken bız komple cahılız bu konuda. Sıyah ırkın kotu beyazların ustun guzel ve sevılen oldugunu dusunup ego kasıyolar zekasızlık dupeduz. Kendılerınıde yırtsalar alsa beyaz ırktan olamayacaklar beyaz ten demek ırk demek degıl 😄kurban olsunlar bunların hatunlarına karakterlerıdr on numara ınsanlardır rus sevıcıler cınsellık pesınde olduklarından tabı hakkını teslım etmez bunların.
Harika yazı hocam. 👏😅
Ayriyeten ben birkaç esmer erkekle tanıştım adamlar kesinlikle hayata bakışları benden çok daha kaliteli en ufak şeyden müthiş eğlence çıkarıyorlar 😂
Bırebır sohbet etme sansları olsa emın ol fıkırlerı degısır cogunun bu sıteyı cınsellık pesınde kosan omrunde rus gormemıs ama hayranı olan ınsanlar yogunlukta kullandıgından kalıtelı ınsandan anlayan bulmak zor. Dedıgın gıbı hayata bakıs acıları eglencelerı ınsana verdıklerı deger ve ozellıkle cesaretlerı hayranlık uyandırıcı cok sıcakkanlı ınsanlar. Kadını erkegı boyle ustelık sade ve dumduz baya ıyı ınsanlar keske tanısalar da yorumlarından utansalar ama dedıgım gıbı yıne aynı seyı tekrarlıyorum ama amacı farklı olanın baktıgı bı acı var onuda okuyoruz sıg kısıler
👏👏👏👏 müthişsin kral 😅
Bence de görünüşleri olsun fizikleri olsun süper siyahilerin.
Teşekkür ederim yorumun için bu 4 kişiden en azından biri insan çıktı
Insanlar bir tuhaf. İçlerindeki problemli yanlarını burada rahatça dışa vuruyorlar sanırım.
Cevap
3Cevap
Bizimkilerin ki karaysa bunlarinki kesin karadir uzulmiyesin sonra
🤨 çok kaba hiç yakışmıyor
Pardon size yakisiyor
Sırf bu yüzden yobaz damgası yiyoruz. Siyahi diyince hemen akla cinsellik mi gelmeli?
Ayriyeten Rus demedim bir şey demedim ne bu linç?
burada kimse bakmayınca zenci kızlara mı sardın 😂😂
Şimdi yoo diyeceğim işte buradaki kızlar kafa dengi değil şu aralar biraz bu hayranlık başladı diyeceğim ama sende bana hadi ordan diyeceksin. Herkesin fake olduğu bu ortamda kendimi üstün çıkarmaya çalıştığımı karizmayı çizdirmemeye çalıştığımı sanacaksın boşver😅
Bayağı ateşliler
Güzelleri var
Kara @исмаил seviyorsan biz napalim dayı
Bu nasıl yorum abi ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar