Fazla düşünme iyi değil hem sizi kötülemedim de o bildiğin toplumdan değilim birde dediğim gibi merak uyandırmak için de ağırdan da ilerliyorsun bu işi biliyorsun 🤣🤣
Tamam farkındaydım kendinden küçük Liseli sevdiğini de ben sana sadece soru sordum bana yavşa demedim içinden neler geçmiş neler büyüksün diyor benimle çık mı dedim şimdi
Peki sana şöyle diyeyim ergenler ilgini çekiyor mu ona da cevap veremiyorsan sen ölmüşsün gömenin yok sana dmyee gel desem gelmezsinnn burada konuşamazsın sadace sohbet edeceğim başka amacım olmaz kezboşluk yapmana da gerek o bildiğin Erkeklerden değilim daha nasıl açıklıyım kendimi bilemedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Banada kapalı kızlar daha itici geliyor. Şeytan gibi gözüküyorlar. Korkulur kemssmsmsks
Şeytan ne demek onu öğren enbesil
Doğru değil mi? Yalandan kapanmışlar hepsi
saç veya örtüye erkek bakmuyor ki, ona kadınlar başka kadınları değerlendirirken yapıyor 😂
Niye o zaman sarışın takıntısı var erkeklerde
Seks için bakıyorlar ama
Me alaka?
Kapalı olunca merak uyandırır hep çünkü o yüzden özellikle olgun dolgun kapalılar senin yaşın kaç
23
Anladım siz de başörtülü müsünüz o göre yorum yapacağım
Evet
Sizde olgun musunuz yoksa zayıf mısınız
Zayıf ama balıketli
Zayıf olup balık etliseydin birde kapalı oo çok düşersen sana
Gögüslerin kaç bedennn
Fazla düşünme iyi değil hem sizi kötülemedim de o bildiğin toplumdan değilim birde dediğim gibi merak uyandırmak için de ağırdan da ilerliyorsun bu işi biliyorsun 🤣🤣
Hala sizce diyor sen daha cevap veremiyorsun neyin sizcesinden bahsediyorsun
La büyüksün benden ben yaşıt ya da küçük seviyorum
Tamam farkındaydım kendinden küçük Liseli sevdiğini de ben sana sadece soru sordum bana yavşa demedim içinden neler geçmiş neler büyüksün diyor benimle çık mı dedim şimdi
Peki sana şöyle diyeyim ergenler ilgini çekiyor mu ona da cevap veremiyorsan sen ölmüşsün gömenin yok sana dmyee gel desem gelmezsinnn burada konuşamazsın sadace sohbet edeceğim başka amacım olmaz kezboşluk yapmana da gerek o bildiğin Erkeklerden değilim daha nasıl açıklıyım kendimi bilemedim
Ha sen şu çocuklara ilgi duyan sapıksın demi
Ooo konu nerden nereye geldi senin ilgin olmasın acaba insan kendi sevdiklerini dile getiremeyince başkasına yüklermiş sende haklısın
Hayır bi kere öyle konuştuğum bi adam vardı bana 6 yaşındaki kardeşine ilgi mi duyuyorsun demişti o mal mısın
Sen kimlerle konuşmuşsun arkadaşım ben hiç birine böyle şeyler yazmadım yanlışın var
O nerden biliyor kardeşin olduğunu
Siz o mavi gözlü Kız değil misiniz
Evet oyum
Anladım ben o değilim ben sele konuşmadım hiç sadece seni gördüm kaç kez foto attığını
Senin sevgilin yok muydu
Yokkk
Niye yok peki yok mu Liseli yakışıklı sana bakacak
Liseli de istemem be 19-20 yaşında isterim
Sana öneri veriyorum böyle istemem dersen konuşamayız ki hoşlandığın olursa yaşa takılmazsın emin ol
Uzun boylu yakışıklı olacak
Yaaa bi boş ver
Neden boşveriyorsun bana güvenmiyorsun anlaşılan
Hayır ben anlamadım neysen çekinip korkuyorsun seni yadırgamıyorum da
Allahın parçası ne aq
Allah emrettiği için kapalılık var yoksa yok
O şekil kapalılık yokki aq
Ne alaka
Yani müslümanlıkta olan kapalılık yok Türkiyede
Off Müslüman olup açık olanlara bak önce
Beni ilgilendirmiyor
O zaman kapalılar da ilgilendirmesin