Çirkin aurasi olan kadınları bile kolayca beğenen biriyim o yüzden beni linçlemeden önce anlamanızı isterim ki gerçektende güzellik kavramına takılan birisi değilim ama bu kadını hiç ama hiç beğenmiyorum ayrıca konuşması bile beni çok rahatsız ediyor. Fiziği güzel bak ona lafım yok.. Konuşması hareketleri ve yüz güzelliği olduğundan fazla abartilior bence siz ne düşünüyorsunuz?
Diksiyonu ve fiziği çok hoş. Yüz güzelliğine gelirsek ince yapılı yüzleri pek sevmem ama bu kadına yakışıyor. Bence abartılmıyor. Çoğu yönden aurası olan bir kadın. Ayrı bir çekiciliği var.
Bence Trdeki en guzel kadin oyuncu kendisi. Konusma tarzi itici geliyo olabilir bana da oyle geliyo ama o kismi umursamadan sadece gorunusune odaklanirsak cok guzel ve etkisi olan biri. Tabii herkese gore degisir
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya hadi çirkin değil güzel falan denir onuda anlarım Tr nin en iyisi nedir abi ya
Senin guzellikten ne bekledigine gore degisir. Cok daha tatli gorunumlu kadinlari begeniyo olabilirsin. Daha esmer veya renkli gozlu kadinlari begeniyo olabilirsin. Bu kadin bi model her seyden once ve tam anlamiyla yuz hatlari ve vucudu model oldugunu belli ediyo. Mesela dunyanin en simetrik ve guzel yuzu Bella Hadid secilmisti ki cogu kisi Bellayi begenmez. Gigi' yi daha guzel bulur. Bu kisiden kisiye degisir. Maskulen yuzlu kadinlar olduklari icin cok fazla begenilmiyomus gibi gorunebilirler ama bu onlarin guzel olduklari gercegini degistirmez. Ben baktigimda sadece guzel bi yuz gormektense her anlamda etkileyici bir auraya sahip kadinlari daha cok begeniyorum. Ornek verecek olursam Hande Ercel cok guzel yuzlu biri ama sadece yuzunun guzel olmasindan ibaret. Bi olayi yok ve donuk. Bu biraz enerji meselesi bence. Bana Serenay Sarikaya nin enerjisi geciyo ve onu oldugun da guzel gormemizi sagliyo herkeste ayni islemez. Cok da yakisikli olmayan bi erkegin fazla populer olmasi gibi bi olay bu
Çok fazla gündeme gelmedi ama baya saç baş dağınık halde yardım kolileri ile fotoğraflanmıştı arkadaşları ile senin gibi baya insan tepki gösterdi ama o arka planda olmayı tercih etmişti
İlk olarak Serenay teklif etmez doğru ama ikinci olarak etsede kabul etmem. Büyük ihtimalle haberlere konu olurum ahahah ama konuşması bile rahatsız edior