Neden bu adama çok yakışıklıymış gibi algı var, boy desen yok 1.78 falan erkeğe göre kısa. Kafası kocaman, ağızı kocaman kendisi ayrı itici. Konuşmayı bilmiyor daha aa demekten başka cümle kuramıyor 😅Çocuk gibi ingilizce kelimeleri araya sıkıştırıp duruyor. Vallahi çok itici
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hadisenin de Türkçesi öyle pek düzelmemiş bazı kelimeleri yanlış söylüyor. Fahriye Evcen de yurtdışından gelmişti ama o yaprak dökümünde gayet güzel bir Türkçe konuşuyordu Türkçesi iyi kişiden kişiye değişiyor demekki. Benim tarzım değil Kerem ben de pek beğenmiyorum. Ama Hande kezosuna kerem bile fazla bence, Kerem Serenayla daha çok yakışıyordu avrupai cool duruyorlardı. Hande kezosuna murat Dalkılıç veya Ekin Mert daymaz çok yakışıyoAyrıca Handenin mız mız şımarık tavırları çok gıcık ve iticii
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hande kezosuyla takıla takıla onda döndü, canlı yayınların da f*ck deyip duruyor özürlü gibii. Çirkin buluyorum keremi. İyice ezildi zaten keşke konuşmayı öğrense bari.
Aynen. Handeyle mal mal hareketler yapmaya başladıklarından beri keremden soğudum resmen handeyi çok itici buluyorum çünkü, keremi yine eskiden severdim herkese sıcak davrandığı icin ama handeyle bu kadar samimi olması soğuttu kendisinden. Tip olarak eskiden de pek beğenmezdim zaten keremi ama sıcakkanlı samimi olmasını severdim
Keremin eskiden biraz cool olduğunu düşünürdüm, ama Handeyle oldu olalı mall olduu. Hayır beyin yaşları mi küçük anlamıyorum sanarsın ikisi de 18 yaşında 😅bu kadar zavallı olunur mu?
Evet çok saçma hareketler sergiliyorlar. Bu Hande kezosuna beğenen bazı kişiler bile soğumuş handeden artık bide herkesle sevgili oluyor Hande. Murat Dalkılıçla sevgiliyken de kendini 18 yaşında sanıyordu şımarık hareketler yapıyordu Murat da bunu çok şımartıyordu o da çok gıcıktı.
Bu Murat denen kişi ona şarkı yazmış ya sen insan diğerleri ne diye ahahahaja Allahım ya kızın her tarafı estetik şaka gibi. Bide diğer kızları ezmeye çalışıyor koca ağızlı cüce Murat. Zaten Murat’ın zevkli olması beklenemez kendi ne ki zevki ne olsun
Murat Dalkılıç'ta ayrı mall Kerem de ayrı mall. Ben hep derim kan kanı çekiyor Hande ergen salakk olduğu için bulduğu tipler kendi gibii 😅 Hande yi hiç güzel bulmuyorum. Her yeri tipsiz geliyor koca ağızı, kepçe kulakları, aptall bömm bakışlarını bir kadin ancak bu kadar itici olur. Hande yi beğenen erkekler de Anadolu comarlari oluyor hep
Ya yemin ederim şu an öyle nefret ediyorum ki hem Hande den hem Kerem den kusucamm. Onları görmemek için ölmeyi bile tercih ederim o kadar söylüyorum her gün görüyorum o pislikkklerii Gerçekte nefret ediyorum keşke ikisi de koca kafalı ayı da gebersee
Yurt dışında yaşamış diyorlar. Bende yurt dışında yaşıyorum ve evet Türkçe konuşmak zor geliyor. Normal tam söyleyememesi.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yabancılar neden Türkiye ye gelince Türkler den daha iyi Türkçe konuşuyor? Siz köylü ve sonradan görmesiniz ondan bence. Kerem konuşamıyor normal dil de sadece a diyor takılıyor
Hangi Türk Türklerden iyi konuşuyor. Ben kullanılan kelimeyi demiyorum. Ağızdan çıkan sesi. Aksanlı oluyor. Köylü neden olayım ki. Bi alakam bile yok köylülerle. Benim demek istediğim sadece senin dediğinin aynısını ben desem söyleme şeklimden yabancı olduğum anlaşılıyor. Burda bir şey bilmeden yorum yazma.
Asalak ses çıkartmasının sebebi yıllarca yurt dışında kalması diye biliyorum.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla Has Amerikalar bile burda yıllarca kalınca bizim görgüsüzlerden daha iyi Türkçe konuşuyor emin ol. Burda vizyon amaç ama adam konuşmayi da bilmiyor çok çirkin bence
Yurtdışında eğitim gormus ve 20 senedir akıcı ve devamlı olarak ingilizce konuşması Türkçeyi gayet iyi bile kullandığını gösterir. Soruya gelirsek ben yakışıklı buluyorum
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla Has Amerikalar bile burda yıllarca konuşunca bizim görgüsüzlerden daha iyi Türkçe konuşuyor emin ol. Burda vizyon amaç ama adam konuşmayi da bilmiyor 😅çok çirkin bence
Kanka saçmalama tr de erkeklerin boy ortalaması 175 kızların 165 delirdin mi? Ayrıca güzellik ve yakışıklılık göreceli kavramlar mesela sen de bana göre habeş maymunu başkasına göre prenses olabilirsin niye seni gerdi bu kadar :D Sanki boyu 180 aw
Kizlarda 155 160 boylariyla 175 e kisa diyorlarya komik gercekten tr de kiz ort 162 erkek ise 174 162 kiz ne kadar orta boylu ise 174 erkekte o kadar orta boylu. turk kizlari önce kendi boylarina bakmalı
170 alti kiz kiz degil cocuktur bunu kabullenin 😂 sen kisa boylu oldugun icin sende kompleks olmus bu 😂 kabullenin 155 160kiza 170 ustu erkek bakmaz 😂😂
@Holymary arkadas muhtemel 155 boyuyla 177 olan bana kisa dedigi cicin sinirlendim tabiki olabilir erkeklerin tercihi genelde 170 ustu ondan bahsettim sadece ben
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hadisenin de Türkçesi öyle pek düzelmemiş bazı kelimeleri yanlış söylüyor. Fahriye Evcen de yurtdışından gelmişti ama o yaprak dökümünde gayet güzel bir Türkçe konuşuyordu Türkçesi iyi kişiden kişiye değişiyor demekki. Benim tarzım değil Kerem ben de pek beğenmiyorum. Ama Hande kezosuna kerem bile fazla bence, Kerem Serenayla daha çok yakışıyordu avrupai cool duruyorlardı. Hande kezosuna murat Dalkılıç veya Ekin Mert daymaz çok yakışıyoAyrıca Handenin mız mız şımarık tavırları çok gıcık ve iticii
Hande kezosuyla takıla takıla onda döndü, canlı yayınların da f*ck deyip duruyor özürlü gibii. Çirkin buluyorum keremi. İyice ezildi zaten keşke konuşmayı öğrense bari.
Aynen. Handeyle mal mal hareketler yapmaya başladıklarından beri keremden soğudum resmen handeyi çok itici buluyorum çünkü, keremi yine eskiden severdim herkese sıcak davrandığı icin ama handeyle bu kadar samimi olması soğuttu kendisinden. Tip olarak eskiden de pek beğenmezdim zaten keremi ama sıcakkanlı samimi olmasını severdim
Keremin eskiden biraz cool olduğunu düşünürdüm, ama Handeyle oldu olalı mall olduu. Hayır beyin yaşları mi küçük anlamıyorum sanarsın ikisi de 18 yaşında 😅bu kadar zavallı olunur mu?
Evet çok saçma hareketler sergiliyorlar. Bu Hande kezosuna beğenen bazı kişiler bile soğumuş handeden artık bide herkesle sevgili oluyor Hande. Murat Dalkılıçla sevgiliyken de kendini 18 yaşında sanıyordu şımarık hareketler yapıyordu Murat da bunu çok şımartıyordu o da çok gıcıktı.
Bu Murat denen kişi ona şarkı yazmış ya sen insan diğerleri ne diye ahahahaja Allahım ya kızın her tarafı estetik şaka gibi. Bide diğer kızları ezmeye çalışıyor koca ağızlı cüce Murat. Zaten Murat’ın zevkli olması beklenemez kendi ne ki zevki ne olsun
Sen insansan diğerleri ne dicektim yanlış yazdım öyle bir şarkı mı ne yazmıştı handeye
Murat Dalkılıç'ta ayrı mall Kerem de ayrı mall. Ben hep derim kan kanı çekiyor Hande ergen salakk olduğu için bulduğu tipler kendi gibii 😅 Hande yi hiç güzel bulmuyorum. Her yeri tipsiz geliyor koca ağızı, kepçe kulakları, aptall bömm bakışlarını bir kadin ancak bu kadar itici olur. Hande yi beğenen erkekler de Anadolu comarlari oluyor hep
Güzellik vs görecelidir yani sen beğenmiyorsundur ama ekranlara hala çıkarıldığına göre beğenenleri var demek ki.
Evet 15, 17. yaşındaki kızlar çok beğeniyor
Yanlış genelleme ama sanırım kendisine karşı bir kinin öfken falan var.
Yani her yorumda bayağı abartılı seviyede sallamışsın.
Ben kendisini sevmem ama seven, beğenen insanlar olabilir.
Ya yemin ederim şu an öyle nefret ediyorum ki hem Hande den hem Kerem den kusucamm. Onları görmemek için ölmeyi bile tercih ederim o kadar söylüyorum her gün görüyorum o pislikkklerii Gerçekte nefret ediyorum keşke ikisi de koca kafalı ayı da gebersee
Yurt dışında yaşamış diyorlar. Bende yurt dışında yaşıyorum ve evet Türkçe konuşmak zor geliyor. Normal tam söyleyememesi.
Yabancılar neden Türkiye ye gelince Türkler den daha iyi Türkçe konuşuyor? Siz köylü ve sonradan görmesiniz ondan bence. Kerem konuşamıyor normal dil de sadece a diyor takılıyor
Hangi Türk Türklerden iyi konuşuyor. Ben kullanılan kelimeyi demiyorum. Ağızdan çıkan sesi. Aksanlı oluyor. Köylü neden olayım ki. Bi alakam bile yok köylülerle.
Benim demek istediğim sadece senin dediğinin aynısını ben desem söyleme şeklimden yabancı olduğum anlaşılıyor. Burda bir şey bilmeden yorum yazma.
Kerem Türk, 10 senden fazla bu ülke de Türk dizilerin de hala akşamını düzeltememişse onun cehaleti. Görgüsüz köylülüğü
Asalak ses çıkartmasının sebebi yıllarca yurt dışında kalması diye biliyorum.
Valla Has Amerikalar bile burda yıllarca kalınca bizim görgüsüzlerden daha iyi Türkçe konuşuyor emin ol. Burda vizyon amaç ama adam konuşmayi da bilmiyor çok çirkin bence
Aynen. yine burda iyi. güneşi beklerken de felaket ya. nasıl oynatmışlar bunu diyordum
Hatta boyu daha da kısa bence.176 falandır ünlülerin boylarına 3 cm ekliyorlar hep onun da 1.79 yazıyor boyu bence 1.76dır
Kesinlikle katılıyorum
Yurtdışında eğitim gormus ve 20 senedir akıcı ve devamlı olarak ingilizce konuşması Türkçeyi gayet iyi bile kullandığını gösterir. Soruya gelirsek ben yakışıklı buluyorum
Valla Has Amerikalar bile burda yıllarca konuşunca bizim görgüsüzlerden daha iyi Türkçe konuşuyor emin ol. Burda vizyon amaç ama adam konuşmayi da bilmiyor 😅çok çirkin bence
Kimsenin hayatini bilmeden yargilamamak lazim. Benim alamanci arkadasta türkçeyi kotu konusur. Fransada yaşamış arkadasimda
Gördüğüm tüm yabancılar Türkler den daha iyi Türkçe konuşuyor
Benimde tam tersi napalım simdi
Lahmacunselamı harbi heeee babişkomda turuncu buna ben basar
Sonunda birisi çok şükür o güzel kızlar bunda ne buluyor yaa
Serenay Sarıkaya güzel ama Hande Erçel Kerem Bursin kadar çirkin
Güzellik görecelidir ama bence ikiside güzel
Ben de yakisikli bulmuyorum. Konusmasinin oyle olmasi da uzun yillar yurtdisinda kalmasidir buyuk ihtimal
12 senedir Türkiye de hala aksanını düzeltememişse onun cahilliği ve öküzlüğü
Kendisi bi balon biktim su handeyle bunu gormekten
bende pek beğenmiyorum
yakışıklı değil zaten
Ümit kantarcılar çok yakışıklı ama
Bende yakışıklı bulmuyorum
Ümit kantarcılar çok yakışıklı Kerem yakışıklı değil ya ağzı çok büyük kafası büyük yani Hande erçel ile eşitler
Sarı mı turuncu mu belli değil çomar la bu
Ben beğeniyorum ayrıca 178'in nesi kısa?
Erkeğe göre cüce sayılır, beğenmen normal bizim kızlara ekrana Habeş maymunu erkek maymun çıkar onu da beğenirlerrr 😅
Kanka saçmalama tr de erkeklerin boy ortalaması 175 kızların 165 delirdin mi? Ayrıca güzellik ve yakışıklılık göreceli kavramlar mesela sen de bana göre habeş maymunu başkasına göre prenses olabilirsin niye seni gerdi bu kadar :D Sanki boyu 180 aw
1.78 de değildir keremin. Baya kısa bence sherk gibi dediğim gibi TV ye en çirkin adamı çıkar bizim kizlar Brad Pitt der.
179 yazıyor kank bilemicem
Yalan o bilgiler kerem de murat Dalkılıç gibidir ondan 3. cm uzundur
Niye yakışıklı ne de gösterişli Evet yakışıklı değil yani
Ben de beğenmiyorum
Hiç beğenmiyorum
Karizma ama.
Neresi karizma ergen gibi
Türkiye standartlarında iyi
Handeye yakismiyo handeye daha boylu poslu yakisir
Yakışıyor bence ikiisi de koca kafa, koca ağız 😅Hande çirkin bence
Bencede itici
Kendine gel
178 kisa mi senin boyun kac 190 falanmi
Kizlarda 155 160 boylariyla 175 e kisa diyorlarya komik gercekten tr de kiz ort 162 erkek ise 174 162 kiz ne kadar orta boylu ise 174 erkekte o kadar orta boylu. turk kizlari önce kendi boylarina bakmalı
Erkek için kısa kendini avutma 😔😅
170 alti da kizda kisa sende bunu kabul et o zaman 🙂
177yim ve 170 alti kiza bakmıyorum cocuk mu gezdireyim yanimda sjsj
La zaten kısasin neyin havasını yaşıyorsun 1.70 altı kız gezdirmez mis yanında cücük 😅
170 alti kiz kiz degil cocuktur bunu kabullenin 😂 sen kisa boylu oldugun icin sende kompleks olmus bu 😂 kabullenin 155 160kiza 170 ustu erkek bakmaz 😂😂
Yoo 1.60 boyum var. Benden hoşlanan erkeklerin 180+ üstü. bir tanesi 1.73 dü. şimdiki sevgilim 1.86😉
@Holymary arkadas muhtemel 155 boyuyla 177 olan bana kisa dedigi cicin sinirlendim tabiki olabilir erkeklerin tercihi genelde 170 ustu ondan bahsettim sadece ben