Güncellemeler
+1 yıl
Detayı okumadan hâlâ sadece söyle diyorlar ya pes... 🙄 Bizim insanımızın sorunu belki de bu..
Burcunu söyle, nasıl bir makyajın yakıştığını söyleyim... BURCUNUZ NE, ONU SÖYLEMEDEN "SÖYLE" DEMEYİN LÜTFEN...

#EdamedaBeauty 💄💅✨
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yengeç :D
Nude ve soft tonlarda, dudaklarda sadece şeffaf lip gloss. 😂 Şeftali tonlarda allık.
@edameda06 Bebeksi makyaj sanırım 😂 teşekkürler 🌸
Evet bebeksi ve naif 😀 rica ederim 🕊️
:D 🤩🥳
Merhaba rahatsız ediyorum özür dilerim görüşümü silerseniz sonradan sevinirim🙏 şu anda aktif olan tanıdığınız bir moderatör var mı acaba?
Yeni gördüm bu yorumu 🤦♀️ zaten yoktu gece sanırım kimse
Balık burcuyum söyle ama aramızda kalsın ailem bilmiyor 😃
Renkli bir makyaj, ruj doğal dudak renklerinde
Teşekkür ederim eda
Buraya yorum yapan erkeklerde yapiyor arada sanırım
Olabilr
sizin işinizde zor tabi kolay gelsin
@Edameda06 Boğa, allık mı rimel mi 😂 yorumları okumaya geldim gelmişken burcumu yazdım
😂 Vahşi, vamp bir makyaj. Bordo mat Ruj
Kendimi bu söylediğiniz şekilde hayal bile edemedim bir dahaki cadılar bayramında deneyeceğim bunu 😂😂😂
🤣 🤣 🤣
Söyle bakalım eda.
Klas bir akşam yemeği olursa yaparım 😂
Burcun neeee
Yay kız yükselenimi sorma var yükseldiğim bi güzellik 😎
🤣 He Yaydı doğru ama yine de yazmanız lazım. Detayı okumadan hâlâ sadece söyle diyorlar ya pes! Neyse yay : Enerjik ve renkli bir makyaj. Siyah eyeliner, renkli maskara, ekru far, şeftali allık, gül kurusu mat ruj
Makyaj dedin manav ürünleri saydın kız sen 😂 ekru ne ki 🤔
🤣 🤣 🤣 Ekru kırık beyaz rengi demek
Renk mi 😂 aman beni kırıklarla uğraştırma 😂 ben komando makyajı yapıp giderim yemeğe.
Göz altlarına 2 parmakla kömür tamam bitti gitti 😂
😂😂 Tamam jsjsjs
Akrep burcuyum...
Kırmızı lip gloss, smoky far, takma kirpik ve siyah eyeliner.
👍🏻🙂
Koç tabi kiiiii ilk makyaj 💃
Iddialı ve enerjik bir makyaj. Renkli tonlar
Aynennn teşekkürler 💃🤞🏻
Rica ederim 🌸
Akrep yukselen oğlak ne oluor :))
Hem iddialı hem sade ortaya karışık 😄
Eskiden gençken oturup 1 -2 saat detaylı makyaj yapardım :))) şimdi çok basic sade yapıp geciorim ve her zamanda yapmıyorum özel gecelerde yılbaşı doğumgünü vs iddialı yaparım :)) TESK
😊 Rica ederim 🌺
Erkeğim ama yinede söyle bakalım😉
Burç ne hurç
Burç *
İkizler
Renkli eyeliner, açık renk far, şeffaf lip gloss, pembe allık, siyah rimel
Eywahlar olsun beni tam gazino kadınlarına döndürdün eda 🤭
Sana yakışır
Yok artık yapma bunu edacık😉
🤣 🤣 🤣
Seni yaramaz edacık 😁
Yaydaşım söyle bakalım
Renkli, enerjik bir makyaj. Ama soft renklerle de dengelenmiş halde. Ruj rengi nude tonlarda.
Zevkine güvenirim teşekkürler
Rica ederim 🤗
nereme ne sürecem akrep
🤣 Kırmızı mat ruj, siyah uzun kuyruklu eyeliner, bol rimel, bronz allık
Jartiyer takımı da giyeyim mi 😂
Ay yok giyme jjsjs
Niye yav o kadar makyaj boşuna mı gitsin 😂
🤣 🤣
😂😂
Burcum başak🌸
Sade, fresh ve temiz bir makyaj. Doğal dudak renklerinde ruj ve hafif göz makyajı (açık doğal nude tonlarda).
Sevdiğim makyaj tonları
🌸🌱🤍💄
Buyurunuz burcum aslan 😂
Seksi iddialı ve zengin gösteren makyaj. Kırmızılı ve gold tonlarda, altın ışıltılı
Wuhuuu ☺️
🤣 🤣
Haydi söyle. Aslan
Gold ve altın ışıltıları ile zengin gösteren iddialı bir makyaj. Kırmızı saten yapıda ruj.
Oyş severim gold ve kırmızı
Aslan burcu zenginliği sever, o yüzden altın renkleri ve iddialı 😂✨
Kova burcuyum söyle :D
Yeşil ve toprak tonlarda, ruj mutlaka nude parlak bitişli.
Çin takvimine göre At burcu
Çin takvimi lazım değil bize
Aslan makyajı yırtıcı olmaz mı
Evet yırtıcı olur aslan makyajı
olmaz, kokona makyajı öldü mü sanki
Aslan burcuna kokona makyaj olmaz
Bir yay kızı nasıl makyaj yapmalı?
Enerjik ve renkli ama aynı zamanda soft renklerle dengelenen bir makyaj. Ruj nude tonlarda veya doğal dudak renklerinde falan. Renkli eyeliner olabilir.
Yay...
Renkli maskara, siyah eyeliner, nude far, şeftali allık, şeftali lip gloss
Sadece nude far yakışıyor bunlardan
olur, oğlak burcum
Toprak ve kahve tonlarında göz ve yanak makyajı. Ruj ise nude, kiremit rengi gibi mat yapıda.
Oğlakım 😌💅🏻
Kahve tonlarda göz makyajı, bronz allık, şeftali lip gloss
🤎🌰🤎
💄🤎🐻
Yay🏹
Enerjik bir makyaj. Yani hem renkli hem de çekici. Renkli eyeliner, açık renk far, şeffaf lip gloss ve pembemsi allık
Yaptığın yorum için teşekkür ederim , ben yinede bu makyajı sevgili yay burcu Eda ya devrediyorum😄🙏🏻
😂 Rica ederim, evet ben de bir Yay olarak böyle enerjik makyajları severim (ama bu kadar renkli yapmam o ayrı) 😂
Renklide yakışır
☺️🤗😇
:))
İkizler
Renkli maskara, siyah ince eyeliner, şampanya rengi far, şeftali allık, nude tonlarda lip gloss
Başak ama erkegim nasil yapacagim? 😅
Sade ve temiz, fresh bir makyaj. Renk tonları soft. Eyelinersiz tek rimel veya rimel az olup ince bir eyeliner.
Erkege makyaj oluyor mu ya 😅
Ben dedim oldu
Peki abla saygilar
Burcum Kova 😂
Renkli, pembe tonlarında bir makyaj. Fuşya ruj, pembemsi allık, pudra rengi far, siyah eyeliner, siyah rimel.
Başka bir evren de kız isem belki o dediğin gerçekleşiyordur 😂🤷♂️
Olabilir 🤣🤣
Söyle canim
Burcun?
ikizler
Renkli eyeliner, nude far, siyah rimel, bronz allık, nude mat ruj
♥
🥰
Tilki
Pufff 😒
Ne 😒 başak burcuyum
Sade, fresh ve temiz bir makyaj. İnce eyeliner, şampanya rengi far, pembesi hafif allık, siyah rimel, doğal dudak renklerinde lip balm
balın mıyım gerçekten 🥺
Ya sjsjsjs Deli yaaa 😂😂😂😂
Akrep😀
Seksilik akan bir makyaj. Kırmızı ruj , takma kirpikler, siyah jilet gibi eyeliner falan
Nasılda tanıyor beni 🩵
Yy geceler
🤣 İyi geceler
🙃🙃
Balık
Soft, sade ve açık renklerde, pembe tonlarda ruj kullanılan romantik bir makyaj.
Aslan canım.
Bordo ruj ve kahverengi tonlarda iddialı bir makyaj. Highlighterı biraz fazla olabilir.
❤️
❣️
Aslan
Toprak tonlarında ve biraz da gold ışıltılarla dikkat çekici bir makyaj. Ruj nude tonlarda.
ovlak
Sade ve toprak tonlarında, şeffaf lip gloss
Koç Burcu
Mürdüm rengi mat ruj, siyah belirgin bir eyeliner, siyah rimel, ekru tonlarda far, pembemsi allık
Boğa
Göz makyajı sade olup, ruj kırmızı ve hatta parlak olabilir. Göz makyajında ekru tonlarda far ve sadece rimel.