Arkadaşlar okurmusunuz bir sıkıntı var niye böyle?

23 yaşındayım Aralık ayında 24 olacağım. Bana teklif eden erkek olmuyor. Universite okuyorum, okuduğum bölümde kendimi geliştirmeye çabalıyorum falan. Arkadaş ortamımda hiç yok sınıfta kızlar dışlıyor beni... Oldukça bakimliyim beyaz tenliyim cildime özen gösteririm bakım yaparım yüz hatlarim ise oval, dudaklarım ise ne ince ne kalın. Gozlerim iri burnum ne çok büyük ne çok küçük. Yüzüme uyumlu yani.155 boyunda 52 kiloyum. Belim incedir ama biraz squat çalışmam lazım sanırım popomun küçük olduğunu söyleyen erkek oldu burada. Göğüs bedenim 85 beden. Giyinisime özen gösteririm.

Binde bir teklif alıyorum onlarında yaşı hep 28-29 oluyor. ya da kendini geliştirmemis insanlar oluyor. ya da amacı başka oluyor bırakıyor. Anneme anlatıyorum bu durumu daha yaşın küçük üzülme diyor falan ama artık üzülüyorum... Yani istediğim sadece sevilmek genelde sokakta gözlemlediğim, esmer ve daha zayıf kızların ilgi görmesi. Benim kilom halbuki ideal abozite filan değilim herkes böyle söyler zaten. Yani kış günü mini etek giysem yine bakan olmuyor tuhaf bir şekildeİnstagramda yazan erkekler oluyor ama hiç bir anlamda beğenmiyor reelde görünce efekt shopta yapmam hâlbuki beni.

Aynaya bakıyorum diğer kızlardan hiç bir eksiğim yok ne fizik olarak ne tip olarak ama anlamsız bir şekilde kimse beğenmiyor beni.Aynaya baktığımda kendimden memnunum göze çarpan bir kusurum yok.

Arkadaşlar okurmusunuz bir sıkıntı var niye böyle?