Güzellik & Bakım Sarışın mı yoksa esmer mi, tercihiniz hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor sarışın mı esmer mi sarışın esmer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sarışın mı yoksa esmer mi, tercihiniz hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Ben sevdiğim kadının saç rengine bakmam. ama sarışın 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Robert Hatemonun 90 li yillardaki parçası geldi aklıma :))Esmer sevdim herkes hayranEsmer yarim yaradana kurban 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. Sevdiğim erkeğin saçı her ne renkse o renk. Âşık olabildiysem gerisi teferruattır..🍀 1 0 Yorumla
Comagene00 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Benim her zaman favorim esmer hatta bana sorsalar beyaz taş mı siyah taş mı bu konuda siyah derim esmerin güzeli apayrı bir güzelliği var bana göre. 0 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Esmerhttps://www.youtube.com/embed/piuIfUkRG7k 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 530 cevap paylaştı. Doğal sarışın - yeşil gözlü bir akdına kimse hayır demez ama esmerin de tadı dya-nıl-mazzzz 1 2 Yorumla kleopatra17 +1 yıl Ahah ben öyleyim 😉 Yorumla MmartKedisi +1 yıl @kleopatra17 İlkim olsan keşkee <3 Yorumla
damaratiz7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 313 cevap paylaştı. Ama gerçek sarışın saçı sarışın kaşlar siyah çok komik oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl fizik yapısı renginden çok daha önemli zevkler yapısına göre yaşanıyor rengine göre değil 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin gibi birine hayır demem 1 0 Yorumla
endmuhh Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. sarışın her zaman artı 1 0 0 Yorumla
Henüzgençbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sarışın herzaman öndedir adamımmm💘💘💘💘💘💘 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Bence daha karizmatik oluyor esmer kadınlar 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 472 cevap paylaştı. Tabisi de sarisin 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hangisi daha iyi verirse. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben saç rengine takılmam 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Alıcı gözle hangisiyse o 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. esmer 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Sarışın daha iyi 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 979 cevap paylaştı. Sarışın 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. tabiki esmer 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Esmer 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkek için kumral 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç fark etmez 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 881 cevap paylaştı. Koyu kumral-esmer 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Esmer & kürt 0 8 Yorumla Psigareşh +1 yıl :) yok artık Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Öyle :) Yorumla Psigareşh +1 yıl Napacan onları le iyilerine denk gelmek zordur ha Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Babamda kürt ve gayet iyi djfjdkKafa dengi oluruz işte , benimle Kürtçe konuşan birini isterdim Yorumla Psigareşh +1 yıl Belê brastî jî zîmanêkî xweşe , ku mîrov ne bitene bê Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Erê tu rast î :) Yorumla Psigareşh +1 yıl İyi akşamlar Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl İyi akşamlar 💐 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Ben sevdiğim kadının saç rengine bakmam. ama sarışın
Robert Hatemonun 90 li yillardaki parçası geldi aklıma :))
Esmer sevdim herkes hayran
Esmer yarim yaradana kurban
Sevdiğim erkeğin saçı her ne renkse o renk. Âşık olabildiysem gerisi teferruattır..🍀
Benim her zaman favorim esmer hatta bana sorsalar beyaz taş mı siyah taş mı bu konuda siyah derim esmerin güzeli apayrı bir güzelliği var bana göre.
Esmer
https://www.youtube.com/embed/piuIfUkRG7kDoğal sarışın - yeşil gözlü bir akdına kimse hayır demez ama esmerin de tadı dya-nıl-mazzzz
Ahah ben öyleyim 😉
@kleopatra17 İlkim olsan keşkee <3
Ama gerçek sarışın saçı sarışın kaşlar siyah çok komik oluyor
İyi sevişiyorsa, fiziği fitse ve yorulmuyorsa farketmez
fizik yapısı renginden çok daha önemli zevkler yapısına göre yaşanıyor rengine göre değil
Senin gibi birine hayır demem
Beyaz tenliye sarı, yakışıyor
sarışın her zaman artı 1
fark etmez bana
Sarışın tabii ki
Sarışınları severim.
Esmer tenli kumral saçlı 😅
erkek dediğin esmer olacak
esmer bence :)
Esmer cok cekici geliyor
Sarışın herzaman öndedir adamımmm💘💘💘💘💘💘
Bence daha karizmatik oluyor esmer kadınlar