Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kendi agdami kendim yapar alırım agdadan kas almaktan korkan kız çocuk nasıl doğurur, ufak bir kaza geçirse ölür herhalde acidan.. biraz savaşçı olun prensesler masallarda olur.
Makinası var zaten ev lazeri ama o kadar etkili değil. Özel makinamıymış o yüzden pahalıymış abartılı şekilde ğahalo 10 senası 3 bine aldım ben işte bazı yerler iyi geçiriyor çok mükemmel olduğunu da sanmıyorum seansı 3 hin olacak kadar giden gidiyor ama herkes benim gibi fakir değil
sende haklısın benim özel durum var o yüzden daha kolay oluyor yani traş köpüğü jilet dicem onu da tek yapamazsın arka olursa bilemiyorum umarım bulursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kendi agdami kendim yapar alırım agdadan kas almaktan korkan kız çocuk nasıl doğurur, ufak bir kaza geçirse ölür herhalde acidan.. biraz savaşçı olun prensesler masallarda olur.
Çocuk dogurmuycam asla
Dogurmayabilirsin hiç mi sağlık sorunu yasamicaksin yani acidan korkan bisekilde yakalaniyor
Kendin pratik bir şekilde ağda yapamazsın zaten. Birine yaptır, daha hızlı çeker canın çok yanmaz
Pazar günü ablama söylerim o da çok beceriksiz belki yapabilir
Beceriksiz mi? Senin tedirginlikten canın yanar bu sefer
Evet güzellik uzmanı aslında ama lazer. Hiç ağda yaptırmadım ona başkasına hiç yaptırmadım hatta hayatımda s
Uzaktan eğitimle güzellik uzmanı desene
kaş lazer kalıcı makyaj falan yapıyor. Ağda kuaför işine giriyor daha çok ağda bilgisi yok
E lazer yaptır öyleyse sende hiç elindekini kullanmayı bilmiyorsun
Kendi yeri değil seansı 3 bin tl çalıştığı yerde de. Başka yere yaptırıyorum zaten ama her zaman gidemiyorum işten de ayrıldım
Seansı 3 bin mi? 10 seans gitsen 30 bin, makinesini al kardasın. Üç pıçaklı jilet al sen iyisi mi 😃
Makinası var zaten ev lazeri ama o kadar etkili değil. Özel makinamıymış o yüzden pahalıymış abartılı şekilde ğahalo 10 senası 3 bine aldım ben işte bazı yerler iyi geçiriyor çok mükemmel olduğunu da sanmıyorum seansı 3 hin olacak kadar giden gidiyor ama herkes benim gibi fakir değil
Yapılan iş aynı olduktan sonra aradaki fark marka farkıdır. Sonuç da aynı yapılan işlem de aynı. Kendini yermene gerek yok bu yüzden.
Onu yardım alacaksın tek başına yapamazsın yaa kuaföre gideceksin ya daa yakın olduıun birilerine yaptıracaksınn
Nasıl kime yaptıracaksıınn
Aynadan kendi kendime
Öyle yapabilir misin kkii
Mecbur
Birinden niye yardım almıyorsun
Gerek yok
Niyyekkiii
ben tüy dökücü kullanıyorum mecburen
Olmaz çok çıkar ben bayanım
sende haklısın benim özel durum var o yüzden daha kolay oluyor yani traş köpüğü jilet dicem onu da tek yapamazsın arka olursa bilemiyorum umarım bulursun
Bunun neyinden utanıyorsun
Ne utanması
Lazer yaptırıyorum ama basen yaptıramıyorum zaman olmuyor ya da para kendim yapmak zorunda kalıyorum
İliskiye girmiyorsan sürekli almak zorunda değilsin
Zorundayım rahatsız oluyorum ve ölümlü dünya
Kadınlar için venüs jilet var ciden cok iyi ben bilene onu kullanıyorum totonun arasına sadece onu kullanabilirsin
Biliyorum onu ama jilet istemiyorum daha kalın çıkıyor ağda denicem aynada
Konuyla bagımsız ama Mesela senin gibi sevgilim olsaydı almasına yardımcı olurdum cok mu toxic oldu ahahah
Sevgilime desem huylanır uzak mesafe bi de yoksa normal bişe hepimiz insanız
Uzaksa sıkıntı bencede deme fotoda atma
Niye atmım 2 yillik
Ne bilim belki iğrenirrr
Niye iğrensin ki
Tüylü atmıyorum sonuçta
At at yavrucum cocugun gözü gönlü açılsın
Kiz arkadaşına müracaat et😂
Götüme ağda yap mi diyim
Dene şekli sana vagli artık ne dersen
Ben senin için alayım istersen jsjsj
Tüy dökücü etki etmez mi?
O da jilet gibi çıkarır hem de yakar
Doğru hassas bölge yakma riski var, ama jilet gibi sert çıkarmıyo genelde
Operasyon derken sjsjjsjs
jilet
Erkek gibi olur
erkeğim zaten
Soran bayan ama bayanlardan yorum bekledim erkekler yazdı hep saol
haa kb lütfen
Tek bende mi var diye düşündüm bi an tek bi bayan yorum yapmış ya da utandılar kıllı geziyorlar bilemedim
kusura bakma ben de herkese soruyosun sandım kb
jilet her yere
Erkek gibi olur sonra
yok ya ama neye merk etim ama. tabi gizlisn sormmam
Neyi
boş ver tamam her syei
Bırak kalsın
Kalsın mı hayır
Natürel iyidir
Iyyy ölsem beni kıllı kıllı mu yıkasınlar yok olmaz
Allah yaratmış be
Kanlı kulum gelsin kıllı kulum gelmesin demiş