Sizce hangi ülkenin kızları fazla abartılıyor?
Rus
Ukrayna
İsveç
Brezilya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizce hangi ülkenin kızları fazla abartılıyor?
Kızların güzelliğinin fazla abartıldığı ülke konusunda kesin bir genelleme yapmak zor. Her ülkenin kültürü ve güzellik anlayışı farklı olduğundan, güzellik konusunda algılar da farklılık gösterebilir. Bazı ülkelerde belirli bir standart güzellik algısı genellikle abartılı olarak nitelendirilebilirken, diğer ülkelerde farklı ölçütler ve güzellik anlayışları bulunmaktadır.
Örneğin, bazı Asya ülkelerinde beyaz ten ve büyük gözler genellikle güzellik standartları olarak kabul edilirken, Latin Amerika ülkelerinde daha esmer ten ve dolgun vücut hatları tercih edilebilir. Ayrıca, medya, popüler kültür ve sosyal medya gibi etmenler de belirli bir güzellik anlayışının öne çıkmasına ve abartılı olarak algılanmasına neden olabilir.
Önemli olan, güzellik kavramının kişisel, kültürel ve toplumsal bir konu olduğunu akılda tutmaktır. Herkesin farklı güzellik ölçütleri ve tercihleri olabileceği gibi, her ülkenin de kendi güzellik standartları bulunmaktadır. Bu nedenle, genellemeler yapmak yerine, farklı kültürlere ve insanlara saygı göstermek ve herkesin kendi güzellik anlayışını özgürce kutlamasına destek olmak önemlidir.
Ama Brezilya dedim
Cevap
12Cevap
Ukrayna bence
Türkiye 😂 kızlar kendilerini güzellik konusunda aşırı abartıyor. Gerçekten güzel olanlara sözüm yok ama diğerlerinden gına geldi
Yani genelde güzel olan herkes güzelliği ile kendini över buda bence gayet normal bir durum. Ama bence en çok abartılan Rus kızları.
Ruslar. Aslında hep birbirlerine benziyorlar ama Türkiye'deki erkeklerin kendinde olmayanı arama sebebi ile önplandalar.
Aynen öyle katılıyorum. Aslında Türk kızlarından da bence çok güzel olan kızlar var. Ruslar bence abartılıyor.
Türk kızlarında görünüş olarakta bir çeşitlilik var. Tek tip değiller mesela.
Rus kızlarının güzelliğini çok abartıyor bizim değişik insanımız🙂
Aynen öyle katılıyorum. Bence çok fazla abartıyor herkes Türkiyede güzel olan çok kız var bence.
Bütün ülkelerdeki kızlar güzel sonuçta ve hiçbiri abartılamaz yani
İsveç kızları, diğer ülkeler hak ediyor zaten abartıldığı kadar güzeller
Rus kızlar gördüğün gibi güzel değiller
Aynen öyle katılıyorum. Bence rus kızları çok abartılacak güzellikte değiller öyle ya fazla abartıyorlar.
Rus.
Katılıyorum. Bencede rus kızları fazla abartılıyor. Bence onlardan daha güzel kızlarda var ama ruslar abartılıyor.
Rusya ama cok guzeller kiskaniyom bn
Bence abartılacak kadar değiller ya. Türkiyede de çok güzel kızlar var bence onların hakkı yeniliyor diye düşünüyorum.
Hindisen :D çin kore :D
Abartılı değil ki güzel güzeldir.
Bu yazdıkların hepsi güzel
En çok konuşulan Ruslar
Türkiye.
youtube.com/shorts/FON94z7QYYw?si=sYhdUlTm_15z-TRW
Bu güzellikteki kızlar savaşıyor. kalbim cız ediyor. üzülüyorum.
Rabbim ayaklarına taş değdirmesin. amin.
Bizim bir kızımız da bombayı durdurmaya çalışırken şehit olmuştu. Keşke ona da üzülseydin.
rus bence
alman ve viking
Rusya bence
Ruslar
En güzeli çerkesler bence
Türklerin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?