Güzellik & Bakım Yağ bazlı parfümlere ilgin var mı? Alır mısın? Sever misin? Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Odunsu ve şekerli kokularını alıp kullanıyorum…Gününüz sevgi 🫶🏼 dolu geçsin✌🏻 Yağ bazlı parfümlere ilgin var mı? Alır mısın? Sever misin? Cevapla Parfüm Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Benim ilgim yok 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Esans parfümler sanırım 🤔 Evet bu tip parfümler doğaldır ve güzel de kokar. 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl 👍🏻 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 415 cevap paylaştı. Doğallıktan yana olduğum için o dediğin şeyi pek sevmiyorum.. 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Roll on, parfüm ve spreyli kokusuz mu tercih ediyorsun? Hani eczanelerde satılanlardan… Yorumla
Afrodit429067 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Bildim bileli Avonun wish of love parfümünü kullanırım başka bir şey kullanmadı açıkçası bilmiyorum 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çilek şekeri kullanıyorum birde oriflamenin incognite parfümünü tercih ederim. 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne bazlı olduğuna pek bakmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim ilgim yok
Esans parfümler sanırım 🤔 Evet bu tip parfümler doğaldır ve güzel de kokar.
👍🏻
Doğallıktan yana olduğum için o dediğin şeyi pek sevmiyorum..
Roll on, parfüm ve spreyli kokusuz mu tercih ediyorsun? Hani eczanelerde satılanlardan…
Bildim bileli Avonun wish of love parfümünü kullanırım başka bir şey kullanmadı açıkçası bilmiyorum
Çilek şekeri kullanıyorum birde oriflamenin incognite parfümünü tercih ederim.
Yağ bazlı kullanmadım sanırım 🤔
Ne bazlı olduğuna pek bakmam
İlk defa duydun yağ bazlı parfümü.