Başka şeyler yazmayın lütfen, cinsiyet değiştirme sürecindeyim bu arada, bu yüzden
Yani ne kadar zayıf olursan ol kadın kalçası olduğu hissediliyor, yanlardan çıkıntılar var, kilo aldıkca daha da genişleyecek
Erkek gibi dar kalçalı olmak istiyorum

Başka şeyler yazmayın lütfen, cinsiyet değiştirme sürecindeyim bu arada, bu yüzden
Yani ne kadar zayıf olursan ol kadın kalçası olduğu hissediliyor, yanlardan çıkıntılar var, kilo aldıkca daha da genişleyecek
Erkek gibi dar kalçalı olmak istiyorum

Bu kadınlara has bir şey kadınların kalçası genişler erkeklerin omuzları ama ameliyatla estetikle yapılıyor diye biliyorum kadını tamamen erkek yapıyorlar yaptıran ünlüler bile var yani.
Ee? Ne yapacan kemik bu ne kadar sekil verilebilir? Sadece kalcayla olacak is degil senin kafan, ellerin, govden kisaca her seyin bir erkeginkinden belirgin derecede küçük onlari ne yapacaksın? Kafa buyutme ameliyatı da yok. Hicbir zaman normal bir erkek gibi gorunemezsin.
Boylu poslu, yapılıyım yani, ama doğru diyosun, anlıyorum 100de 100 erkek olamam hiç bi zaman ama yine de
Istedigin kadar boylu poslu ol bir erkekle kiyasla kafani veya omuzlarını anlarsin. Ust vucut ozellikle arada cok fark var kapanması mumkun olmuyor.
Cinsiyet değişmeden son defa bi çay içebilirmiyiz
Fotodaki ben değilim lan abaza
@edakndmr kendimi bildim bileli böyleyim ben. Kararı yaklaşık 1 yıl önce verdim. Sadece kalça değil her şey,
@edakndmr çok sağ olun
Cevap
4Cevap
Peki cinsiyet değiştirmenin sebebi nedir kadınların kalçaları o kadar ilgi çekiciyken?
Olmadı kalçanı da kestir
Olmasın bence
Yağ aldır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?