Dostum Türk kızlarının %99'u aynı. Ama %1'i mutlaka bulunacak ve ben buldum. Beni en çok etkileyeni herşeyidir: farklı saç kesimi ve modeli, farklı oturuşu farklı-duruşu diğer kızlar gibi yılışık olmayıp ciddi, narin, nazlı ve en önemlisi prensipli olması. Gülü seven dikenine katlanır, kaprislide. :D
Zihnindeki düşünceler o kadar kötü ki. Ben aynen derken gerçekten haklısın manasında söylemiştim o yüzden büyük harflerle yazdım. Aynen çok haklısın der gibi. Ama sen nasıl yorumlamışsın... Bence ilk öncelikle zihnindeki saçma düşüncelerden arın
@TheTomCruise Ah, değerli kardeşim ben özür dileyecektim zaten sen niçin o değerli parmaklarını klavyeye basmak için kullandın ki. Çok özür dilerim @eftelyaa3212 af eyle, hatamın farkına vardım çok pardon.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Beni karakteri etkiler
Dostum Türk kızlarının %99'u aynı. Ama %1'i mutlaka bulunacak ve ben buldum. Beni en çok etkileyeni herşeyidir: farklı saç kesimi ve modeli, farklı oturuşu farklı-duruşu diğer kızlar gibi yılışık olmayıp ciddi, narin, nazlı ve en önemlisi prensipli olması. Gülü seven dikenine katlanır, kaprislide. :D
AYNEN
@Eftelyaa3212 Noldu kıskandın mı hanımefendi hazretleri ;D Hahahahahaha. ÖRNEK AL ABİSİ.
Zihnindeki düşünceler o kadar kötü ki. Ben aynen derken gerçekten haklısın manasında söylemiştim o yüzden büyük harflerle yazdım. Aynen çok haklısın der gibi. Ama sen nasıl yorumlamışsın... Bence ilk öncelikle zihnindeki saçma düşüncelerden arın
@Eftelyaa3212 Dalga mı geçiyon lan niçin büyük harfle yazdın o zaman bağırıyormuşsun anlamına geliyor.
Sorunlu muyum ben? Başkasının ilişkisini neden kıskanayım ya. Keşke herkes mutlu olsa. Çok haklısın anlamında dedim alla alla deli misiniz nesiniz be
@Eftelyaa3212 Ya bak duygu sömürüsüne başladı şimdi de xD
Nasıl bir kafa yapınız var anlamıyorum gerçekten. Allah yardımcınız olsun
@eftelyaa3212 Ben ve cevabı yazan o nadide kızı tavlayan şahıs adına özür diliyorum
@TheTomCruise Ah, değerli kardeşim ben özür dileyecektim zaten sen niçin o değerli parmaklarını klavyeye basmak için kullandın ki. Çok özür dilerim @eftelyaa3212 af eyle, hatamın farkına vardım çok pardon.
Şaşırttınız beni. Önemli değil özür dilemeniz de inceliktir.
;)
Beni gerçek bir gülüş ses tonu bakışının sıcaklığı etkiler.
Yüz şekli her şeyden önemli burundan kaştan gözden dudaktan inanın ki
Duruşu. Bundan kastım posturu digil
Yani vibe. Enerji Bakiş Mimik
Çekik gözler onlarla atılan bakışlar, temiz ve bakımlı eller 😮💨
Cinsiyete göre değişiyor bence. Erkeklerde fizik ve yapılı olmak ön planda, kadınlarda saçlar ve giyim kuşam. Benim fikrimce.
Beni hicbir turk kizi etkilemiyor hepsi ayni pok
Ayyyy biz sana bayılıyorduk
@iyiiibirioll defol git lan surdan sana bayil diyen mi oldu kezo
Kokusu, gülüşü, mimikleri, yüzü, duruşu, konuşma şekli dis görünüş sayılmıyor ama en etkileyici olanı bence çok önemli
giyim tarzi ve verdigi enerji olabilir yine de sahsi dusuncem.
Burun saç dudak düzgün makyaj düzgün tarz kiyafet
Gözleriii.. ama renkli olması değil güzel olmasıı önemli
KIYAFET, insanın referansindir.
Temiz ve bakımlı olması ve ağırbaşlı olması
Herkes te farklı olur bu kiminde gülüş kiminde bakış duruş davranış sesi
Beni bakışı olabilir
Uzun boylu olması ve gülüşü
Dövme felan diyormuşum
gözler
içi gülen gözler
Diş, geniş omuz ve erkek olması.
Duruş ve bakışıyla özdeşmiş derin ses tonu
dudaklar ya da eller
Tavir. Gercek ozguvenli tavir seksidir.
Ama seksi insanin tavri bi ayri sjdjjf
Sade düzgün temiz ve bakımlı
Kesinlikle saç ve giyim
Jest ve mimikleri kesinlikle, diksiyon...
Etkilemek istediğin kim
Etkilemek istediğim biri yok genel olarak insanlar niye dikkat ediyor diye
Insanlar menfaate memeye paraya erkekde boya tipe falan bakıyolar
gozler
Erkse kadının fiziği, kadınsa erkeğin duruşu.
Gülüşü
Maviş göz veee giyimi
Hepsi birlikte
Davranislar doğal olan.
bacaklari
Duruşu tabiki
Gülüş
saçç
bıyıkları
Kirpikleri
Elleri
Memeleri