- Güzellik & Bakım konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılBuna iki açıdan bakabiliriz aslında, birincisi güzellik aslında araştırmalara göre en fazla 33 yaşlarında maksimuma çıkar, ama o yaştan sonrada belli bir çekicilik mevcuttur, benim gözlemlerime göre 40 tan sonra belli çökmeler başlıyor, yani ortalama 40 yaş diyebiliriz, öteki bakış açısı ise kişinin kendisini nasıl gördüğüdür, 70 yaşında olup kendini dünya güzeli olan edeni de gördüm, yani iş kişinin mentalinda bitiyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 43b cevap paylaştı.
u +1 yılYaşlanana kadar sürer yani bir yaşa kadar.. bence 50 olabilir
00 Yorumla
+1 yılGüzellik bakımlarını doğru yapmayla değişen bir durumdur. Yaşlandıkca şarap gibi güzelleşedebilir bir insan hiç bir şey yapmadan, herşeyi yapıp açık kalmış asitli içecek gibi bozuladabilir. Bu kişiden kişiye değişir yani.
10 Yorumla
+1 yılBence bu sorunun belli bir cevabı yok. Şarap gibi yıllandıkça güzelleşen kadınlar var çünkü. Gençliğinde güzelliğine güzellik katan da var, yaş ilerledikçe güzelleşen de.
00 Yorumla
+1 yıl40 yaş ama estetik sağolsun artık 80 yaşında bile 20 gibisin
10 YorumlaBenim sevdiğim birisiyse bana göre ömür boyu sürer ama diyerlerini bilemem
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 848 cevap paylaştı. Ruhu genç olan, biraz geç çöker, gamsız olacaksın.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Genetik 20 yaşında ama 40 gösterenler gördüm 40 yaşında ama 20likleride gördüm
10 Yorumla
+1 yılRuhunu teslim eden bazı insanların yaşayanlardan daha güzel göründüğünü görmüşlüğüm var
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılkadın herzaman güzeldir ne kadar güzel bakacağıan bağlı bence
00 Yorumla
+1 yılEstetik sağ olsun 70'e kadar yolu var minmum.
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşa kadar. Tabi bazıları olgun sever orası ayrı.
00 YorumlaBu kişiye göre degsr bazıları yaşı ilerlese de hala guzelligni korur özellikle şu yaş denemez bnce.
00 YorumlaKendine bakan bir insanın güzelliği bitmez bence
00 YorumlaBence genetik çok önemli faktör. Bir de minyonlar daha avantajlı.
Ancak düzenli spor yapan fit bir vücudu olan, sürekli cildini makyajla yormayan, düzenli güneş kremi kullanan kadın uzun süre güzel kalır.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlarda benim gördüğüm 27 yaş sınır gibi gözüküyor genelde. 27 den sonra ciddi bir gerileme başlıyor.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşaka değilim, bu benim kendi düşüncem. Burada yorum yaptığım güzellik kavramı daha çok gençliğin verdiği güzellikle ilgili. Yoksa diğer açılardan bakacak olursak evet yaş aldıkça insan daha çekici hale gelir fakat bu ayrı bir konu.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNet kadınlar için eğer hamilelik olmamışsa 37-39. Erkek için 45 bazen 50 ama bazense 32-33
011 Yorumla- +1 yıl
45 mi rnfjfjfkfk erkek 30unda işi bitiyor
Cevap sahibi+1 yılBazı erkeklerin neden bitmiyor
Cevap sahibi+1 yılBazı kadın 29-30'una geldiğinde geberik gibi haller içinde kalıyor. Yani kişisine göre benim söylediğim.
- +1 yıl
istisnalar kaideyi bozmaz
- +1 yıl
çoğunun bitiyor
Cevap sahibi+1 yılKendin söylüyorsun istisnalar kaideyi bozmaz, ötekileştirme ve genelleme yapmayın.
- +1 yıl
genelde erkeklerde öyle oluyor
- +1 yıl
25inde saçı dökülüyor dişler pert
Cevap sahibi+1 yılKızlar sanki çok normal, feminist misin nesin ne bu kadar gömdün.
- +1 yıl
bilimsel olarak erkekler daha erken çöküyor ne feminist olacam onlar eşitlikçi
Cevap sahibi+1 yılTamam hanımefendi sizinle tartışmayacağım. 😑
+1 yılEstetikle ölene kadar. Estetikiz genlerine bağlı.
10 YorumlaYüzü çökene kadar güzeldir bence. O da yaşına bakıyor. Nasılsa herkes aynı yaşta çökmüyor.
10 Yorumla
+1 yılSpor yapan hep güzeldir
10 Yorumla
+1 yılBenim ki eşimle ömür boyu sürecek gibi görünüyor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik bakmaktadır görmektedir
00 Yorumla
+1 yıl40-50 ama kişiye göre değişir
00 Yorumla
+1 yılBetaz carsaf izerinde cekiciligini kaybedene kadar
00 Yorumla
+1 yılgenlerin ile alakalı
00 Yorumla
+1 yıl30-35 yaşına kadar sürer.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHer yaşta güzeldir insan
00 Yorumla
+1 yıl30, en fazla 35.
00 Yorumla
+1 yıl40–50 arası. Son demler
00 YorumlaGüzellik kriterine bağlı
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEstetikle her şekil sürüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence güzellik 60 yaşina kadar sürer
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hissettigin yasa kadar
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dış güzellik 46. İç güzellik bir ömür
00 Yorumla
+1 yılBir meslektaşıma uğramana bağlı olarak değişir
098 Yorumla- +1 yıl
Görmek isterdim yorum yapabilmek adına
Ama açıkçası ben dudak dolgusu pek sevmem ki çoğu erkek sevmez basur gibi duruyor sonra - +1 yıl
Umarım güzel olmuştur🙏🙏
Gözler ve burun peki? - +1 yıl
Badem gözlerin çekiciliğimden bahsetmeme gerek var mı?
- +1 yıl
Bu arada bir soru sormak istemişsiniz galiba bende doktorum sorabilirsiniz
- +1 yıl
Bilemiyorum gözlerini🙈
- +1 yıl
Anlarım evet
- +1 yıl
Fotosunu atabilir misiniz her lab için değişiyor öünkü
- +1 yıl
Hepatit b aşın tutmamış
- +1 yıl
ya da olmamışsın
- +1 yıl
Diğerleri normal
- +1 yıl
Hepatit B aşısı
- +1 yıl
Hayır cinsel bir hastalık yok
- +1 yıl
Var normalde doğuştan herkese yapılıyor sizde tutmamış ya da tutsa bile zamanla düşebiliyor değeri sizde de düşmüş onu tekrar yaptırın
- +1 yıl
Hepatit b hastalığına yol açar bu da ilerlerse kanser beyin felci siroz gibi hastalıklar yapabilir herkesin olması mutlaka gerekir en kısa sürede yaptırın
- +1 yıl
Evet siz sonuçlarla gelin gerisi kolay
- +1 yıl
Rica ederim kan veya cinsel temastan aşı olana kadar kaçınmaya çalışın
- +1 yıl
Aşı olana kadar sağlığınız için
- +1 yıl
Bu hastalık değil ki siz hastalıklı değilsiniz sadece aşınız yok bu tehlikeli
Eğer aşı olmaz ve bu hastalığı kaparsanız bağışıklık sisteminizi kötü etkiler diğer hastalıklara da neden olur tabikide
Ama sürekli hastaysanız kan parametrelerine bakmak iyi olabilir - +1 yıl
Yok merak etme zaten öyle bişey de pat diye annenin yanında söylemez tabi yaşınız uygunsa bilemiyorum yaşınız kaç ama pat diyr söylemez bence
- +1 yıl
En azındam ben söylemiyorum
- +1 yıl
her şey dediğiniz ne ama binlerce kandan bakılan şey var
- +1 yıl
Yok annenin yanında söylemez 23 yaş neden annesiyle gitsin peki? 🤔 🤦♂️
- +1 yıl
Hemogramı açıp atar mısın ondan bahsediyorum
- +1 yıl
Hayır ayıp değil ama genelde anneler 17 18 yaşa kadar geliyor sonra gelmiyor da o yüzden
- +1 yıl
Okey o zaman bir sorun yok c vitamini günlük tüketmeye çalışın
Nerde yaşıyorsunuz çok güneş almayan bir bölgede iseniz karadeniz marmara gibi d vitamini ek alın - +1 yıl
Daha yazmışım da
- +1 yıl
Sbsjsjsja siz d vitamini yazmadan ben yazdım sonra gördüm çünkü İstanbul da genelde herkeste düşük bende dahil ek alıyorum
- +1 yıl
Saç dökülmesi çok değişiyor tamamen şampuana bağlı olan varken bazen de çinko alımı gerekebiliyor onu bilemiyorum ama devit ve beviti aksatma kesinlikle süzenli tavsiye ederim
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsunuz
- +1 yıl
O kollojen tozu protein tozun yok kreatinin vs hiç tavsiye etmem karaciğerinize yazık etmeyin
- +1 yıl
Işte trakya tarafı hiç güneş almıyor zaten ben İstanbuldayım geçen bir düşündüm ne kadar güneş alıyorum diye baktım ki gerçekten hiç almıyorum
- +1 yıl
D vitamini besinlerle alınıp güneşle aktifleşen bir vitamin bu yüzden hem beslenme hemde güneşe bağlı çzellikle kollarınızın iç kısmı dirseklere kadar güneş görmeli günde en az 2 3 saat
- +1 yıl
Sivilce için roakutan deneyebilirsiniz çok rahatsızsanız ama o da kontrollü kullanmak gerekir o da karaciğere zarar verebilir onu kullanmak içinde ayda bir kan vermelisiniz
- +1 yıl
Yapacak bişey yok d vitamini önemli unutkanlık karıncalanma uyuşma halsizlik yapar
- +1 yıl
Bu saatte niye uyanıksın sen
- +1 yıl
Yani o zaman biraz daha zaman geçsin
- +1 yıl
Bu saatte uyanıksan okul iş falan yok heralde
- +1 yıl
Mezun musun
- +1 yıl
Uyku düzeni mensturel döngüyü bile etkiler haberin olsun
- +1 yıl
Gitsetmişin iyiymiş
- +1 yıl
Tabiki
- +1 yıl
Onun için hematolojiye gitmeniz gerekir
Ama birkaç soru sorup test yaparler ağrısı falan da oluyorsa bazen altından anemiler çıkabiliyor - +1 yıl
Bazen başka enfeksiyonlar çıkıyor burdan direk bişey söylemem doğru olmaz sonuçta müneccim değilim bende muayene edebilseydim bir fikrim olur ama genel olarak durım bu
- +1 yıl
Kalp damar da kendi açısından bakar
- +1 yıl
İstanbul'da randdevu bulmanız güzel ben bile bulamıyorum randevu almak isteyince bende rica edip hallediyorum işimi mecbur
- +1 yıl
Kalp damar ona bakmaz ki ona hemato bakar
- +1 yıl
Birde bir tavsiyede bulunmak istiyorum bu ve bunun gibi platfırmlarda her doktorum diyen kişiye inanmayın bize neler neler geliyor bir bilseniz
- +1 yıl
Aynen öyle oluyor doktor sana hemato ihtiyacı görürse yeşil listeye kayıt açıyor sen de hematodan randevu alabiliyorsun
- +1 yıl
Allerjin mi var benimde var ya çok kötü
- +1 yıl
Hmm benim var bir sürü şeye hemde - +1 yıl
Teşekkür ederim iyi uykular bende kahvaltı yapayım bari
+1 yıl35..
00 Yorumla
+1 yılSürekli vardır bence
00 Yorumla
+1 yılÖlünceye kadar
00 Yorumla38 kadar
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 416 cevap paylaştı. 35..
00 YorumlaÖmür boyu
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl35 son
00 Yorumla Artık estetik var
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. 40 bence
00 Yorumla50 falan
00 Yorumla
+1 yılKadınlar doğurunca değişiyor
00 YorumlaGüzelliğin yaşı yok
10 Yorumla
+1 yılotuz
10 Yorumla
+1 yıl40 ✔️😎
00 Yorumla