Yok bence alakası yok. Aksine kara daha seksi geliyor. Dışı kara içi pembe. Klitorisden aşağıya doğru emip vakumlarken çekip bırakınca oluşan o tatlı görüntü beni benden alıyor
yani bence rengi önemsizdir açıklamaya gerek var mı bazı şeyleri bilmiyorum ama
Soran
1 yıl
Rengi benim için çok önemli
Cevap sahibi
1 yıl
iyide ona her ne yapılacaksa sen değil erkek yapacak sonuçta normal hayatta hiç kimsenin göremediği bir yer ama önemli olması gereken özellikleri illa olması gerekirken sanıyorum en ama en son rengi olur aranan özellik
Soran
1 yıl
Tüm erkekler için böyle değil durum
Cevap sahibi
1 yıl
çoluk çocuk olmayan her erkek neyin nasıl olacağını bilir o şeyinde rengi tadını değiştirmez ve inan kii rengine dikkat edecek biri varsada emin ol başaramayacak
Soran
1 yıl
Çok şaşırdım ben tüm erkekler pembe sever sanıyordum
Cevap sahibi
1 yıl
sen ergenlerden duymuşundur hatta yer uygun olsa asıl önemli şeyleri ve senin boyun ve kilona göre nerelerinin ne tür özellikleri olduğunu yaşanacak muhteşemlikleri de yazardım
Soran
1 yıl
Boyum 167 kilom 64 merak ettim kilo nasıl fark ediyor
Cevap sahibi
1 yıl
dediğim gibi bazı şeyleri yazamam ama fiziğin o şeyin şekline bile etki eder dudak dolgunluğu yapısı şekli
Soran
1 yıl
Dolgun mu seviyorsun
Cevap sahibi
1 yıl
dolgun seviyorum demedim ki yapısını neyin belirlediğini dedim bazı şeyleri açık yazmamı istersen soruya beğeni yapıyorum bozok
Soran
1 yıl
Teşekkür ederim
Cevap sahibi
1 yıl
emin fiziğine o şeyin şekline yapacağım yoruma şaşırırdın ama istemezsen tabi rahatsızlık veremem şunu bil sendeki çok güzel
Soran
1 yıl
Nerden anladın benimkinin güzel olduğunu
Cevap sahibi
1 yıl
çok detaya girmem sadece sen kendini ayna karşısında izlerken ne görüyorsan az çok boy ve kilondan dolayı bende anlayabiliyorum rengini sen beğenmiş olsan başka hiç bir sorunun yok yapısı etli oluşu sen ne zaman dokunsan elini geri çekemeyecek kadar şey oluyorsun
Soran
1 yıl
Özellikle yeni agda yapılmışsa o zaman elim hep orada oluyor
Cevap sahibi
1 yıl
demene gerek var mı anlamayacağım bişi değil sana seni o şeyi ne sevdirir hatta o şeyden sonra rengi ne kadar saçma bi özellikmiş dedirtir buda belli değil mi her kız aslında sorulunca kendim için desede asıl ne için olduğu bellidir
Soran
1 yıl
Evet karşı taraf beğensin diye tabiki
Cevap sahibi
1 yıl
beğenirse bellidir dimi ne yapacağı ama bunun rengine değil fiziğine göre onun alacağı şekli az çok bilenle neler yaşanacağı bilinmelidir yazmış olsaydında rahatsız edecek en küçük kelime kullanmazdım nede olsa anonim bir yer
Cevap sahibi
1 yıl
burada olabildiğince yazdıklarım azda olsa özgüvenine yardımcı oldu mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Giden arkadaşlarım oldu
Etkili oldu mu
Evet gayet iyidi ama aşırı bir kararmada yoktu senin durumlar nasıl
Orta diyelim
Muhtemelen istediğin tona gelir gibi
Teşekkür ederim
Bir kaç doğal yontem de var istersen once onu dene
Hayır. Kara olsun daha iyi
Saçmalama
En son seviştiğim hatunun ki karaydı. Emzik gibi emdim yemin ederim hiç affetmedim
Pembe daha ilgi çekici değil mi
Yok bence alakası yok. Aksine kara daha seksi geliyor. Dışı kara içi pembe. Klitorisden aşağıya doğru emip vakumlarken çekip bırakınca oluşan o tatlı görüntü beni benden alıyor
Erkekler çok garip varlıklarsınız
Neden ki
Her erkek pembe sever sanıyordum şu an inanılmaz şaşkınım herkes rengin önemsiz olduğunu söylemiş
Saçma bir genelleme çünkü. Her erkek pembe sever algısı saçma. Ben kara seviyorum daha kadınsı ve seksi. Senin partnerlerin ergen sanırım
Partnerim olmadı belki olsa o söylerdi bana
Neden partnerin yok? Bende buna şaşırdım mesela
Olmadı, olmuyor
Ben fb arayışındayım tanışmak isterim senin için de uygunsa. Tipim de iyidir baya
Tahmin edersin ki ilk seksim olacak ve onu de bu şekilde bulmayım bence
Neden ki ne önemi var? Önemli olan zevk almak değil mi? Bence beni gör sonra karar ver
Teşekkür ederim ama ben düşünmüyorum
Mastürbasyon yapıyor musun
Evet yapıyorum haftada bir iki kere sen
Ben de nadiren yapıyorum onun dışında ilişkiyi tercih ediyorum. Şimdi de sertleşti... Konuşmak ister misin
gerek var mı olgun bakışla bana gereksiz gelir
Nasıl yani
yani bence rengi önemsizdir açıklamaya gerek var mı bazı şeyleri bilmiyorum ama
Rengi benim için çok önemli
iyide ona her ne yapılacaksa sen değil erkek yapacak sonuçta normal hayatta hiç kimsenin göremediği bir yer ama önemli olması gereken özellikleri illa olması gerekirken sanıyorum en ama en son rengi olur aranan özellik
Tüm erkekler için böyle değil durum
çoluk çocuk olmayan her erkek neyin nasıl olacağını bilir o şeyinde rengi tadını değiştirmez ve inan kii rengine dikkat edecek biri varsada emin ol başaramayacak
Çok şaşırdım ben tüm erkekler pembe sever sanıyordum
sen ergenlerden duymuşundur hatta yer uygun olsa asıl önemli şeyleri ve senin boyun ve kilona göre nerelerinin ne tür özellikleri olduğunu yaşanacak muhteşemlikleri de yazardım
Boyum 167 kilom 64 merak ettim kilo nasıl fark ediyor
dediğim gibi bazı şeyleri yazamam ama fiziğin o şeyin şekline bile etki eder dudak dolgunluğu yapısı şekli
Dolgun mu seviyorsun
dolgun seviyorum demedim ki yapısını neyin belirlediğini dedim bazı şeyleri açık yazmamı istersen soruya beğeni yapıyorum
bozok
Teşekkür ederim
emin fiziğine o şeyin şekline yapacağım yoruma şaşırırdın ama istemezsen tabi rahatsızlık veremem
şunu bil sendeki çok güzel
Nerden anladın benimkinin güzel olduğunu
çok detaya girmem sadece sen kendini ayna karşısında izlerken ne görüyorsan az çok boy ve kilondan dolayı bende anlayabiliyorum rengini sen beğenmiş olsan başka hiç bir sorunun yok yapısı etli oluşu sen ne zaman dokunsan elini geri çekemeyecek kadar şey oluyorsun
Özellikle yeni agda yapılmışsa o zaman elim hep orada oluyor
demene gerek var mı anlamayacağım bişi değil sana seni o şeyi ne sevdirir hatta o şeyden sonra rengi ne kadar saçma bi özellikmiş dedirtir buda belli değil mi
her kız aslında sorulunca kendim için desede asıl ne için olduğu bellidir
Evet karşı taraf beğensin diye tabiki
beğenirse bellidir dimi ne yapacağı ama bunun rengine değil fiziğine göre onun alacağı şekli az çok bilenle neler yaşanacağı bilinmelidir yazmış olsaydında rahatsız edecek en küçük kelime kullanmazdım nede olsa anonim bir yer
burada olabildiğince yazdıklarım azda olsa özgüvenine yardımcı oldu mu
Kararma ile ne alakası var
Neyin
Lazerin?
Lazer dediğim epilasyon değil
Başka ne var? Ben eksik kalmısım
Kremler var ve lazer de işe yarar
Kremler işe yaramıyor
Kullandın mı
Ne derece kararma var ayrıca sorum olacak gizilisin nasıl yapalım
Sscma
Neden