Güzel olmak, çekici olmak, aynı kalıplarda olmak. Toplumun dayatmaları sizi de yormadı mı? Güzellik çekicilik sadece fiziksel özelliklere mi bağlı?

Güzel olmak, çekici olmak, aynı kalıplarda olmak. Toplumun dayatmaları sizi de yormadı mı? Güzellik çekicilik sadece fiziksel özelliklere mi bağlı?

Güzellik ve çekicilik kişiden kişiye, toplumdan topluma hata devirden devre değişiklik gösterebilir. Bu kadar değişken bir olgu için hangi özellik güzel/çirkin/çekici/itici olabilir ki? Ben zayıf severim sen fit olsun dersin bir başkası kilolu ister. Siyahiler beyaz sevmez beyazlar siyahi tercih etmez, kimi minyon ister kimi uzun yani uzun lafın kısası gönül işleri belli olmaz akada konar bokada 😂🤣😅🤣🤣
Elbette bunlara bağlı. Ama bunlar gelip geçici insan alıştığı zaman hepsi normal gelir, işte o zaman insanın içine bakarsın insanlığına bakarsın ve ona göre devam edersin.
Kendimi de gizliye alayım da şimdi güzel kızların kandırmakta zorlanmayalım 😀😀
Güzellik zaten fiziksel bir özellik de, çekicilik soyut bir özellik..
Bazen bir tavır, bir bakış, insanı çekici yapar.. Saçma ama bazıları sigara içen bir adamı çekici buluyor.. Demek fizikle alakası yok..
Fiziksel olarak güzel ve çekici olabilirsin görünüşünle ama ben kendi açımdan diyeyim birisinden etkilenebilmem için ek olarak ideolojileri hal ve hareketleri konuşma tarzı bilgisi filan önemli.
Cevap
22Cevap
ben güzelliği ya da fiziği çekici bulmam zaten.. karakteri ve kadının bana karşı sevgisini çekici bulurum sadece
Hayır karakterde insanı çekici yapmakta çok etkilidir , liliaa çicegim nasılsın? 💕
Hayır. Bana konuşması, mimikleri ve duruşu çekici gelir.
Dikkat çekici diye bişey var mesela... onda marjinallik gerekiyor...
Seksi olmak da genelde çıplaklık yani cinsel aura ile karışıyor...
ilgi çekici olmak ise zeka tarz faaliyet gibi yerlerden gidiyor..
Bir de kolay olanlar var ki onlar da ihtiyaç anında isteniyor...
Göze hoş gelen güzeldir düşün ki biri var crop giymiş ve etleri yandan çıkmış sarkmış bu gözüne nasıl hitap ederdi
Güzellik ve çekiciliğin birçok yönü var da, ilk görüşte dış taraftan baktığımız için hani.. O çok etkili işte.
Fizik etkili olsa da karakter çok önemlidir. Benim için de yüz güzelliği fizikten önce geliyor.
Kızlar güzel var baktın mı Kendi de gösterebiliyor ve gözüne hoş geliyor olmalı ki güzel değilsin bu da tabii ki düzgün fizik güzel bir yüz
Kimseye hayal satmak istemem öncelikle fiziksel olarak okey vermeliyim ve daha sonra karakteri bu çekimin yarattığı etkiyi artırır veya bitirir
Ahaha nickine koptum
Tanımadığın biriyse evet. Tanıdığın biriyse kişisel özellikleri de etkileyebilir.
Özellikle kizlar arasinda cok var sürekli bir yarisma halindesiniz
Benim güzellik anlayışım, bizzat kendi tipimdir. Gerisi umrum dışı fjjf
Hep bunu kadinlar yapiyor illa kucuk gozlu olalim burnumuz duzgun olsun dudagimiz ince olsun esmer olalim cene kasimiz olsun boyumuz en az 185 190 olsun hep bunlara yakisikli deniyor
Mimikler enerji güzellik
ahenk ahenk esas doğru kelimel
Aura diye bir gerçek var. Tek başına yetmez fiziksel güzellik.
Güzellik fiziksel olabilir ama çekicilik baya farklı
Onun bence fizikselle alakalı değil
Bence değil güzel kokan ve temiz hissettiren bir kadında çekici olabilir veya bacakları kalın balık etli insanlarda daha güzel çekici ve seksi bence
Hayır. Karakteristik özellikler de insanı çekici gösterebilir. Aynı şekilde çok yönlü olmak da...
Bunun savaşını veriyorum. Hiçbir insan ambalajini beğenmediği bir ürünü denemez.
Aura diye bir gerçek var.
Zeka zeka zeka. teşekkürler
Hayır ama şimdiki insanlar için öyle
Enerjisi olan kadınlar dehşet çekici
Hayır %70 karaktere bağlı
Güzellik; evet
Çekicilik ; hayır
Hayır. Duygusal özellikleriyle de birisi çekici gelebilir..
Güzellik evet çekicilik hayır.
Dış gorunusten bahsediyorsak evet
Karakterli olması da çok önemli
Güzellik evet çekicilik hayır.
Hayır ama evet
Bence fiziksel özellik ve bakışlara bağlı
Aurayla alakalı
evett
Kesinlikle hayır
evet öyle
evet fizik önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?