Güncellemeler
+1 yıl
Ya siz niye soruya odaklanmadan yazıyorsunuz sizden tavsiye istedik gelmiş burada alakasız konuşuyorsunuz farklı bir dildede yazmadım ki hani?
Psikolojik olarak beni etkiliyor tesettürlüyüm nasıl ne giysem küçük görünürüm genç görünmek istiyorum:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bazı insanların yaradılışı öyle. Yapacak bir şey yok. Aynı kaderi paylaşıyoruz
Hayır ben zayıfken öyle değildim ne olduysa kilo aldıktan sonra
Kilo almana sebep ne peki? Elinde olmayan. Bir sebep mı? Kilo verirsien sorun çözülür o halde? Giyim tarzını da ona göre düzenlersin
Makyajın yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
Onuda yapıyorum yok yinede abla diyen oluyor
Eğer yapıyorsan fazla koyu makyaj yapmamaya çalış. Koyu makyajlar olduğundan büyük gösteriyor. Ayrıca vücut ölçülerin iriyse yapabileceğin bir şey olmaz. O da büyük gösterir. Kıyafetlerinde de renkli giyinirsen o da birkaç yaş düşürebilir.
Küçük görünmek hiç iyi değil ben 28 yaşındayım 22 yaşındaki bebeler bana kanka diyor
Sana göre iyi olmaya bilir ama bir bayan için iyi
Kadınlar erken çöküyor genetik zaten özellikle 25 ve üzeri olan kadınlarda erken yaşlanma çabuk oluyor
Amcamı desinler :D akranın işte 6 yaş bişey değil
Ya sizden teselli istedik saçma sapan edebiyat yapmayın
Giyim tarzını görmeden bişey diyemem bende tesettürlüyüm anlarım
Tarif edeyim tesettüre uygun olsun diye geniş giyinirim mesela geniş pantolon geniş ceket geniş mont böyle düşün
sonucta o kapali giyindigin icin normalde degilsindir. esin evlendiginde seni genc gorur merak etme
Tamamda adam beni görüp evli sanıp uzak kalır görünüşümden kaynaklı
yok neden oyle olsun.. begenen senin durumunu ogrenmek icin yanina gelir
Kilo verip hafif makyaj yapabilirsin, Dış giyim değil yüz belli ediyor yaşı
Yok işte benim yüzüm zaten küçük gösteriyor ama benim kilom var birde annemde hep der yüzün küçük gösteriyor
Yanakların tombul tombul olunca büyük sanıyorlar belki de
Benim omuzlarım çok kilolu ve fizik yapım evli kadınlarin gibi olmuş kilodan
O zaman biraz daha bol giyinmeyi dene bakalım nasıl olacak
Zaten bol giyindigim için sizden tavsiye istedim stil olarak
Giyim tavsiyesi veremeyeceğim üzgünüm, kilo vermeyi dene demekten başka bişey diyemiyorum
34 gorunmen kötü değil bence
Kötü beni evli çocuklu sanıyorlar ben birinden hoşlandam adam böyle düşünüp uzak kalacak
Bilmiyorum bence olgun gözüken kadınlar daha çekici
Herkesin düşüncesi aynı değil benim hoşuma gitmiyor tavsiye istedik teselli değil
Saç ve giyimi degistir o zaman
Kapalıyım
Kıyafet tonlarını değiştirebilirsin renk olarak
Yeşil almıştım dahada yaşlı göstermişti
Yeşil ve siyahtan uzak dur derim
Makyajda yapıyorum birileri illaki abla diyo
Bence yaşının olgunluğundan çekinme derim belki de dominant bir karakter olmalısın. Bazı kadınların da böyle bir aurası oluyor.
Yaşımın olgunluğu olsa hay hay yaşımdan çok daha büyük gösteriyorum demekki diyorum okumanız yokmu abi bu Türkler niye anlamada kıt
Bizim anlamamız da bir sıkıntı yok bence sen bazı gerçekleri kabullenemiyorsun önce kendinle barış sonra gel
Saç makyaj stil kilon bunlar önemli
Aşko kilom var ya veremiyorum ve olmuyor elimde değil pes ettim o konuda giyimde tesettüre uygun olsun diye geniş şeyler giyorun dar pantolon alsam hem tesettüre uygun değil hem göbeğim görünür
Kilon olsa dahi yine de güzel giyinebilirsin korse tak olmadı göbegi kamufle edecek şeyler giy
Görmek lazım
Kaybol ya
Sebep
Normal olgunları severim