Kimler yaşından küçük görünüyor?
Sizce bu bir sorun mu?
Yasin 27 ama 18 yaş altı görünüyorum bu beni çok üzüyor
Kimler yaşından küçük görünüyor?
Sizce bu bir sorun mu?
Yasin 27 ama 18 yaş altı görünüyorum bu beni çok üzüyor
Ben.. bence görünüş açısından avantaj, hiç yaşlanmıyor gibi oluyor. Ama lanet olası iş görüşmeleri ve izlenimler açısından dezavantaj gibi (ama ilk izlenim açısından). Baya yeni mezun havası veriyor sana. "Hale/ halo etkisi" nin yaş versiyonu gibi resmen.
Halo etkisi ne duymuştum ama unuttum
Hoş görünümlü veya uzun boylu, iyi giyimli vs kişilerin ilk izlenim açısından daha zeki, entelektüel, pratik, ileri görüşlü ve iyi bireyler olduğu sanılması gibi bir şey 😂
Bence yaşından küçük görünmek
Tecrübesiz, saf, hâttâ aptal gösteriyor insanı
Diğer insanlar öyle algılıyor yani
Adı üstünde"çocuk" gibi...
Gercektende oyle oluyor. Önyargılar çok fazla. Eger minyonsan, çocuksu duruyorsan izlenimler hemen bu yönde oluyor saf tecrubesizdir.. Bizim kendimizi ispatlama kanıtlama gereksinimimiz diğerlerine göre daha fazla oluyor resmen.. Özellikle otoriter mesleklerdeysen hep önyargı var, mesela eminimki özgecmisleri birebir aynı olan 2 avukat arasinda tercih yapacak olsalar, insanlar hemen çocuksu olmayan kişiyi yani yaşı daha büyük duran kisiyi tercih eder. Yani çok saçma önyargilar var
Siz avukat mısınız?
Üniversiteye gittim 3 sene önce. Para isteyenler takıldı peşime. Evimi soymak istediler. Beni feci şekilde darp ederek evime girdiler çekmeceleri kurcaladılar. Onca insan varken neden beni seçiyorlar?
Çocuk gibi görüyorlar. Zaten ilkokul çocuğu diye isim taktılar Hoca bile eğleniyordu benle. Sırf görünüşümden dolayı
Halbuki notlarım hepsinden yüksekti
Hukuk okuyorum ama akademisyende olabilirim bu gidişle. Bu yaşadığınız olay sonrası darp edenler hakkında bir işlem yapıldı mı yakalandılar mı? ve bu sizi etkilediyse bence bu konuda bir psikologla konuşun iyi geliyor böyle olaylarda konuşmak. Aslında toplumda bu tarz algı hep vardi, çoğu siddete meğilli insan bile alt edebilecegi kisileri seciyor bu en eski zamanlardan beri boyleydi aslinda. Bizim gibi olan kadın polislerde devamli boyle seylerle iç içe ama kendini savunmayi bir nebze olsun öğreniyorlar. Aslinda bu gibi olaylar icin en azindan bir savunma sanatina gitmeyi hep istemisimdir çocukluğumdan beri. Ayrica tekin olmayan yerlerde vs yaninizda hep biber gazi taşıyın her ihtimale karşı. Bunun dışında okul yaşamımda hocalarim banada lakap taktigi olmustu, eskiden bunları düşünürdüm ama simdi umursamiyorum. Çünkü bu aslinda hocanin ayıbı, eğitim almış ve kendini egitime vermis bir eğitimcinin çocuk psikolojisinden pedagojiden anlıyor olması bunu bilerek sözlerini düzenlemesi gerekirdi. Çoğu eğitimci bunu dusunmeyebiliyor.
Bilincim kapandığı için ve olay resmen ölmekten beter olduğu için çok geç hatırladım. kafama aldığım darbelerden dolayı da olabilir. Onun için şikayetçi olmadım. Şu an elimde kanıt yok. İki buçuk sene öncenin WhatsApp mesajları ve güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkar mı bilmiyorum. Yarın Savcılığa sorucam
Kesin minyon tiplisindir.
Benden yaşça küçük ve daha kısa boylu kızlar bile bana "beni bir abla olarak gör" diyor samimiyet kurarken
Benden daha kısa boylular bile beni küçük görüyor. Kimse benim kadar çocuksu degil
Takip ettim
Neden bu işareti koydunuz fotomu gördünüz mü ne demek bh
Cevap
13Cevap
Bence daha güzel. Ben de 36 yaş ama 25 gibi gösteriyormuşum minyon zayif olunca 163 boy,55 kiloyum
Yaşın ilerledikçe bu durum avantaja dönüşür üzme kendini 🙂
27 oldu hâlâ 15 sanıyorlar
Bende 24 yaşındayım ama 18 yaşındaki kızkardeşimin küçüğü zannediyorlar. Benim hoşuma gidiyor 😄
Sorun değil artıdır erken yaşlanmazsın.. hep çıtır kalırsın..
Yaşından küçük görünüyorsan ne güzel. İnsanlar genç görünmek için servetini harcıyor
Ňiye ki bende 18 yaşındayım kimse inanmiyo bu da beni uzuyo
Yüz hatların nasıl? Yuvarlak mi
Ten rengin nasıl, çok mu beyazsin?
Hmm büyük görünmek iyi
Küçük görünmek kötü
Olgun görünenler daha zeki görünür
Küçük görünenler saf ve aptal zannediyor
Seninki daha iyi bacım
Küçük görünenler saf ve aptal zannedilir*
Yanlış yazmışım
Güzel iste uzun zaman genc görünürsün daha ne istiyorsun
Dolmuşta öğrenci mi tam mı diyorlar 😃 bu yaşta hoş
Avantaj senin için daha ne istiyorsun?
Hayır. Bütün belalar beni buluyor. Üniversitede peşime haraç çetesi takıldı, darp edildim. Kimseyi degil de beni seçiyorlar.
Çocuk bu diyorlar. Dövüp parasını alırız diyolar
Polise şikayet et
Küçük gösteriyorum
Yaşınız kaç
Sizi görenler kaç yaşında sanıyor
28 im ama görenlerin çoğu 20-21 diyor ama geçen seneki resmime 18 diyenler de az değil.
Çok mu minnaksın?
Boyum 160 kilom 50 bilmiyorum çok mu minnakim ama
Benim asıl sorunum yüz
Yüz hatlarim çok masum çocuk gibi
Neden üzsün çok güzel
Bütün belalar beni buluyor. Biri bana laf atsa, cevap versen hemen dövmeye çalışıyor. Kendimi savunsam darp ediliyorum. Para isteyenler takıldı peşime. Meydan dayağı attılar. Hep küçük olduğum için bütün bunlar
Polis yol mu sizin orada
yok mu
Polis cagiramadim ki etrafımi sardılar.
Evime girip çekmeceleri kurcaladilar
Polise söylesem onlar intikam alırdı
Okulu bıraktım memlekete döndüm
Beynime aldığım darbelerden bilincim kapalıydı
Toplu tecavüz edecekleri. Kolunu boğazıma sokup parçaladı
Kuyruk sokumum kırıldı
Sen nerede yaşıyorsun
Üniversitede oldu bu olay
Okulu bıraktım memlekete döndüm
İstanbul'da oldu bu olay
Şu anda ağlıyorum yanlış yazdım
Vay be okulun güvenliğine😡
Darp ve tecavüz videosunu okula yaydilar hiçbiri okuldan atılmadı
Ben birine yan baksam beni okuldan atarlar ama ahahhshs
Ülkenin başındakiler ❗️
Çok üzüldüm merak etme keser döner sap döner bir gün her şey yoluna döner
Dönecekte
Polise gittik Savcılığa şikayet edin dedi ama
Avukata verecek paramız yok o yüzden bence Savcılık delil aramakla uğraşmaz
Zaten onlardan paramı kurtarayım derken kemiklerimi kırdılar
Bı de onlar için avukata para dökmek çok saçma
Çok dişli bı avukat bulursanız hemen ceza alırlar. Onun dışında Savcılık uğraşmaz dediler
Adalet yok ki
Bunu başına ver
18 altımı? Ama baya küçük duruyor sun ozaman
Üniversiteye gittim. Bana ilkokul çocuğu diye isim taktılar siniftakiler ve Hoca
Foton var mı profilde
Fotom yok ama görsen çocuk sanırsın
Yaşımın 27 olduğuna inanmazsın
Gerçi ben yüzümün genç görünmesine memnunum ama boyum kısa olduğu için kötü duruyor
Tıfıl gibi
Atabilir misin Dm ile
?
Sizi takip ettim
3 Exper olmadığım için ilk mesajı atamıyorum
Siz bana mesaj atsanız gönderirim
Yazdım
Size mesaj gönderdim ama bakmadıniz
Sanırsam bende göstermiyorum yaşımı 😃
Şu an yaşınız kaç?
Kaç zannediyorlar.
Ben 27 yaşındayım ama görenler 15 diyor siz düşünün artık halimi ne kadar vahim
Lisedeyken de 10 yaşında mısın diyorlardı
Sizin boyunuz kaç?
Ben 160
Sen kaç yaşındasın ilkokula mı gidiyorsun diye üzerime yürümüştü biri lisede. Neredeyse dövecekti, arkadaşı durdurdu
16 yaşıma kadar her şey normaldi. 16 yaşıma gelince herkes yaşımls eğlenmeye başladı. Yüz seklim çocuksu oldu birden hâlâ değişmiyor
Aşırı zayıf olmam gerekiyor çocuksu olmamak için
o zaman da sevimsiz oluyorum
Ben yasli gosteriyorum hicte uzmuyor tinlamiuorum
Ben 2 3 yaş küçük gösteriyorum
bakim sana
Bence sevinmelisin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar