Hep gece beraber olup bırakmak isteyen erkekler çıkıyor.
Bu zamanın erkekleri neden ağır başlı kız tercih etmiyor?
Hep gece beraber olup bırakmak isteyen erkekler çıkıyor.
Ağır başlı bir kızım , gayet güzel olduğum söylenir nerede kıçını başını açan full makyaj yapan kız var onları tercih ediyorlar noy kapalı değilim ama çok açıkta giyinmiyorum.
senin tanıdığın erkekler tercih etmiyordur. Ben mesela tam tersi ağır başlı kızlardan hoşlanırım ama bu herkes için geçerli olmayabilir tercih meselesi.
Arkadaş ben Ağır başlı Olgun Davranan nerde ne yapmasını bilen kız istedikçe Karşıma hep G. tü başı konuşmasını bilmeyen cahiller çıkıyor anlam veremiyorum, Ağır başlı Olgun Davranan Kızlar nerdesiniz.. ?
Cevap
11Cevap
Bu zamanın erkekleri dediginiz ahlakı sınırları belli olmayan rüzgar gülü olmuş erkek demeye binsahit karşı cinsse öylelerinin sizi tercih etmemesine sevinin. Siz onun için büyük bir nimetsiniz. O sizin için zul olur. Denginizi arayın.
Çünkü kıçını başını açan full makyaj yapan kızlar eğlenceli kişiliğe sahip samimi insanlar, aksiyonlular ve sohbetleri sarıyor.
Sik... ip birakmalik işte...
Bu zamanda neden kizlar adam gibi adam tercih etmiyorda nerde it kopuk serseri p. i. c tercih ediyirsa onun tersi olsa gerek
Ağır başlı kızlar zaten topluma karışmazlar. Ağır başlı kız arayan erkeklerde gevşek ortamlara girmez.
En güzeli de yüz vermiyorsunuz ki
Bulamıyoruz ki ağır başlı
Ben ikisinide tercih ediyom
Bence tercihleri o yönde.
Çünkü ciddi düşünmüyorum
Neden ciddi düşünmüyorum çünkü güven kalmadı o yüzden artık sadece takılmak eğlenmek benim de amacım
Üslubundan ötürüdür belki kıçbaşneya
Bir hadi ordan git ya peze... venk
Normalde böyle konusan insan değilim buranın dili ile konuşmak sizin ustunuze çok yakışıyor.
Al işte gelde * inşallah biri seni kandrp ırzına geçer amin
Sana öyle geliyor bence
Hani nerde
Kaşar seviyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?