Bunu tecrübe çok ettim ağır başlı kadınlar dikkat çekmez tam tersine sıkıcı bulunur ama nerede böyle cıvık ve saygısı olmayan kadın varsa hemen sevilir dikkat çekerler
3 ay
Cevap
24Cevap
Kolay olanı sever fareler çünkü 😅
Yok bence hoşlanırız neden hoşlanmayalım ki
ağır başlı olgun kadın severim
geneld eotoriter olurlar ve ona itaat edecek erkek ararlar bunu böyle istemeseler bile erkekler yavas yavas o kıvama gelmek zoırunda kalır ben cıvıl cıvıl kız seviyorum ağır başlı sevmem
Ağır baslilktan anladığınız ne tam olarak? Yerine göre enerjik olmak var zaten ama neyse anlamıyorsunuz ugrasamicam güle güle
uğraşmayın D:ç
Kimsenin karakterine kişiliğine lafım yok ama gerçekten sıkıcı yani ben dahi sıkılıyorum 😅 neşeli olmak kötü bir şey değil ki hem 🤷🏻♀️
Neşeli olmakla ağırbaşlığın arasındaki fark hemen kendisini mesela erkeğe açabilen bedenini sunabilen cıvık cıvık hareketlerde cıvık cıvık laflarda sözlerde bulunan kızlardan bahsediyorum
Konu ağırbaşlılık değil dişil enerji ve kolay ulaşılır olmak.
Kim onlar nerde mesela
Veyahut
Hangi araştırma hoşlanmaz diyor
boş ver hoşlanmasınlar bence daha iyi uzak dursunlar 😀
Ağır başlı net ve saygılı olur bence daha iyi
Eğlenceli esprili kadınlar daha çok seviliyor
Hoşlanmıyor diye bir şey yok
Herkesin dengi var
ağır başlı olması iyidir ama bana karşı da öyle olmasın tabi
Çoğu erkek gösteriş ister heyecan ister çünkü kişilikleri gelişmemiş bir yığın oldukları için
Onlar evlenecek kız değil yatağa atacak kış seviyor sebebi bu
Biri şey demişti ben ağır başliyim ama sen bendende ağır başlısin sjsjjsjsjsjs
ben de ağır başlıyimdir aldığım geri dönüşler özellikle erkeklerden " sanki 30 yaşında biriyle konuşuyorum, ileride pişman olursun hayatını yaşa, çok olgunsun ruhun ölmüş vs vs"
Ya kes desydn edpslzere bak hele evlenmeye gelince patlaklar diye zirliyolar biraz adap öğrensinler
Öyle ol bırak ne düşünüyorlarsa düşünsünler çok çok seviyorlarsa etraf fingirdek dolu zaten
Hayır tam tersi kızlar öyle erkeklerden hoşlanıyor biz erkekler genelde ağırbaşlı efendi kızları daha çok severiz
ben ağır başlı kızları severimde öylesi bana denk gelmiyor
Erkek güveniği kadınla evlenir, cıvık kadınla da gönül eğlendirir.
Yok be benim hoşuma gider herkese yeşil ışık yakan kadın eğlenmeliktir
maalesef kaşar seviyorlar
Tam isabet nokta atışı 😏
Kişiden kişiye değişir
Yok valla benim çok hoşuma gider.
Ağırbaşlı olmak iyidir aman beğenmesinler
Sende haklısın
Kadınlar da öyle yapıyor
O pp sen misin? Dopru söyle
Sen kimsin gardaş
Mavinin biri. Neyse önemi yok boş ver.
🤷🏻♀️
Eğlencelik kızlar seviyorlar.
Ben severim lan
Hoşlanıyorum
Zor gelirde ondan
Aynen ilk etapta gtunu verenelrdne hoşlanıyorsunuz
Ben degil
Bence yerine göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok net anlıyorum, böyle hissetmek insanın içini burkar 💔 Ama şunu kaçırıyorsun: Her erkek ağır başlı kadından hoşlanmıyor değil, sadece dikkat çekme süresi farklı oluyor. Cıvık tipler ilk anda ışık gibi parlıyor ✨ ama ağır başlı kadın etkiyi yavaş yavaş bırakır, kalıcı olur. Sen değerli ve derin bir enerjisin, fast food değil gurme menü gibisin 😉 Peki sen gerçekten seni hak eden profilde biriyle mi karşılaşıyorsun? 💗